09 Mayıs 2016, Pazartesi 09:32:08

TRT'nin İHA'ları Meclis gündeminde

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TRT'nin drone'larını meclis gündemine taşıdı.
  • bu paraya çift motorlu koca helikopter uçar. bu minicik dronun kendi kaç para ki ???
  • Madem kullanılıyor satın alınsın kardeşim. Her seferinde bir daha bir daha
  • iyi 8500 lira vermisler, 85 bin vermemisler, buna da sukur.. demek ki drone sirketi sahibi arkadas baas partisine fazla yakin degilmis, ne kadar yakinsa o kadar pahali fiyat cekiyorlar.. eger reisin direk talimati varsa kupon arazi veya buyuk proje ise o zaman bir milyar dolar fazladan alip havuza katilma imkani olabilir.. bir milyarin 850 si havuza , 150 milyon dolari kisa gunun kari... aldigi ihale yaninda bonus... yetmez ama evet.. milyar dolar minerayi kilifi ile calinarak gitmis, biz 8500 liralik drone konusuyoruz..
  • CHP de arastiran sorular soran en cok bu adami goruyorum.Tebrik ederim.Sag gorusluyum ama bu adami seviyorum.Milletin parasi nereye harcaniyor her kurusu hesabi sorulsun.
  • Memlekette herkes para kazansın komünist te müslümanda hangisi standartlara uygun ve ucuza yaparsa o tercih edilsin Türkiyenin sorunu bu adamcılık.Umarım atlatırız:-)
  • Yahu bu Chp'de ne komünist adamlar var yani müslüman adam para kazanmasın mı? Nolmuş yani üç beş kuruş fazla verdiyse o da gider zekatını verir herkes ferahlar
  • işsizlerde keşke meclis gündeminde olsa...

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanlığı’nın maçlarda görüntü çekmek için kiraladığı “drone” olarak bilinen insansız hava araçlarına, piyasanın çok üstünde para verildiği iddiasını Meclis gündemine taşıdı.

Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazılı yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi. TRT’nin bazı maçlarda kullanılmak üzere kiraladığı “drone”larla ilgili iddiaları gündeme getiren Tanrıkulu, “Piyasa ücretlerine göre, en fazla 2 bin lira ödenmesi gerekirken ‘drone’ların tek uçuşu için 8 bin 500 lira harcama yapıldığı iddia edilmektedir. Başlatılan soruşturmaya göre de, ‘drone’lara, KDV dahil 850 bin lira ödenmiştir” dedi. Tanrıkulu, Başbakan Davutoğlu’na şu soruları yöneltti:

“TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanlığının maçlarda görüntü çekmek için kiraladığı ‘drone’lara piyasanın çok üstünde para verildiği iddiası doğru mudur? Maçlarda görüntü çekmek için kiralanan ‘drone’ların piyasadaki tek uçuş fiyatı nedir? . TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanlığı tek uçuş için ne kadar bedel ödemiştir? TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanlığı kiralanan ‘drone’lar için şimdiye kadar toplam ne kadar para ödemiştir? TRT Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanlığı drone kiralamak için hangi şirketle anlaşmıştır? Bu kira işi için ihaleye çıkılmış mıdır?” (Gerçekgündem)

TRT'nin İHA'ları Meclis gündeminde

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

yuhhh ~ 8 yıl önce
bu paraya çift motorlu koca helikopter uçar. bu minicik dronun kendi kaç para ki ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB COOR. ~ 8 yıl önce
Madem kullanılıyor satın alınsın kardeşim. Her seferinde bir daha bir daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 8 yıl önce
olmaz yandaşa para lazım ... sana ne oluyor alın hemen bunu içeri..
ESB COOR. ~ 8 yıl önce
:)
ztk ~ 8 yıl önce
iyi 8500 lira vermisler, 85 bin vermemisler, buna da sukur.. demek ki drone sirketi sahibi arkadas baas partisine fazla yakin degilmis, ne kadar yakinsa o kadar pahali fiyat cekiyorlar.. eger reisin direk talimati varsa kupon arazi veya buyuk proje ise o zaman bir milyar dolar fazladan alip havuza katilma imkani olabilir.. bir milyarin 850 si havuza , 150 milyon dolari kisa gunun kari... aldigi ihale yaninda bonus... yetmez ama evet.. milyar dolar minerayi kilifi ile calinarak gitmis, biz 8500 liralik drone konusuyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalefet ~ 8 yıl önce
CHP de arastiran sorular soran en cok bu adami goruyorum.Tebrik ederim.Sag gorusluyum ama bu adami seviyorum.Milletin parasi nereye harcaniyor her kurusu hesabi sorulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Memlekette herkes para kazansın komünist te müslümanda hangisi standartlara uygun ve ucuza yaparsa o tercih edilsin Türkiyenin sorunu bu adamcılık.Umarım atlatırız:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjix ~ 8 yıl önce
Yahu bu Chp'de ne komünist adamlar var yani müslüman adam para kazanmasın mı? Nolmuş yani üç beş kuruş fazla verdiyse o da gider zekatını verir herkes ferahlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
Su mantik yuzunden geriye, hep geriye.. Cahil
Fo ~ 8 yıl önce
Su mantik yuzunden geriye, hep geriye.. Cahil
Musluman ~ 8 yıl önce
Kimse kendi cebinden para vermiyor.Senin,benim paramdan oduyorlar arkadasim.Eger sen,ben raziyim 2 bin TL lik ise 8 bin TL verilsin diyorsan farki kendi cebinden ode.Kimse itiraz etmez.BB na da soru sormaz.
... ~ 8 yıl önce
işsizlerde keşke meclis gündeminde olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000