27 Eylül 2014, Cumartesi 13:18:48

TRONAIR, TÜRKİYE'DE SKYLINE İLE ÇALIŞACAK

Tronair, Skyline Ulaşım AŞ’yi Türkiye’deki Satış Temsilcisi ve Yetkili Teknik Servis Merkezi (YTSM) olarak tanıttı.
  • tronair gibi bir markanın Skyline'a kaldıysa işi vay haline!...
  • Masallah.

Koçoğlu Grubu'nun altında çalışmalarını sürdüren Skyline Ulaşım Teknik Servis Merkezi, Tronair'in Türkiye’deki operatörlere bakım servisi sağlayacak. Açıklama, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı’nda yapıldı. Tronair 1971’den beri sivil ve askeri hava araçlarına yer destek ekipmanları üretiyor.

Tronair Başkan Yardımcısı Mark Iddon, Koçoğlu Grup ile destek hizmetleri konusunda çalışıyor olmanın ve Türkiye’de bir Teknik Servis Merkezi açıyor olmanın kendilerini heyecanlandırdığını, Satış Temsilcisi ve Yetkili Teknik Servis Merkezi olarak Skyline vasıtasıyla müşterilerin ihtiyaçlarına daha kolay ve hızlı yardım edebileceklerini belirtti.

Skyline CEO’su Uğur Koçoğlu ise Tronair ile yapılan anlaşmanın bugün ve ileride müşteri memnuniyetini artıracak stratejik bir karar olduguna inandıklarını belirrti.

Sektörde 20'nci yılını kutlayan Skyline, toplam 50 bin saatlik helikopter ve özel jet uçuşunu başarıyla tamamlamış bir operatör olup, aynı zamanda birçok tipteki döner ve sabit kanatlı havaaracına bakım hizmeti veriyor.

Tronair 'in ürün çeşitleri arasında Hidrolik Güç Üniteleri, Uçak/helikopter Kriko (Jack), Çeki Demirleri, Uçak/Helicopter çekicileri, O2/N2 Servis Araçları ve bunun gibi bir çok yer destek ve emniyet ekipmanı bulunuyor. Şirket, Holland OHIO merkezili olup havaaracı yer destek ekipmanlarının tasarımı ve üretimi konusunda dünyanın en önemli firmalarındn biri olarak gösteriliyor.

TRONAIR, TÜRKİYE'DE SKYLINE İLE ÇALIŞACAK

Yorumlar

vah vah ~ 10 yıl önce
tronair gibi bir markanın Skyline'a kaldıysa işi vay haline!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Masallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000