11 Şubat 2015, Çarşamba 15:12:59

TRANSASIA'DA 10 PİLOT AÇIĞA ALINACAK

TransAsia Havayolları'nda 10 pilotun yeterlilik sınavında başarısız olması nedeniyle açığa alınacağı bildirildi.
  • 1960larda terkedilen reaktif emniyet politikasına devam anca kaza kırım olunca aklınız başınıza gelir zaten
  • Exfo ya cevap veren arkadasim, iste bizde bunu diyoruz. Birsey olursa cok bilmis yoneticilerde senin gibi davranacak. Geri donenleri isten atacak. Sen hic işsiz kaldin mi? Eger sende pilotsan ki sanmiyorum ama uzerine %100 su bile siksalar insanlara .ok atar yine kalkarsin. Dusersen pilotaj olur, yasarsan sirketini dusunen adam. Neyse sonuc, Bu kaptanin veya fo isi degil. Bu shgm nin isi. Biz ihbar ediyoruz. Ali sabancida sirketi bir kaza ile batsin istemiyorsa bence bu sacma uygulamaya son vermeli ve bu sacmaligi yapanlari yoneticilikten alip, sirketten kovmali ki baskasida tavassut etmesin. Yada bu emniyetsizlikle 1 milyon dolar kar eder, ilk Kazada 2,5 milyar dolar zarar. Karar sizin.
  • EX-FO kardeş sen farklı bir talepte bulundunda yapmadılar ise raporlaşma diye bir şey var.Bütün koordinasyon size ait.Yapılan işlemi uygun görmüyorsanız veya talebiniz karşılanamıyorsa park yerine dönersiniz .Belli ki siz işinizi iyi yapmamışsınız.Uçuşu riske sokan sensin veya yanındaki diğer uçucu, şirket değil.
  • BENCE KAZAYI FIRSAT BİLİP, FİLODA KIL OLDUKLARINA TEMİZLİK YAPMIŞLAR,YAZIK OLMUŞ ADAMLARA. BU MESLEKTE 6 AYDA BİR YER EĞİTİMİ VE SINAV YAPILIR.SIMULATOR UÇUŞU YAPILIR.YILDA BİR KEZ DE LİNE CHECK VARDIR.KISACA HER PİLOTU YETERSİZ DİYE İŞTEN ATMAK İÇİN FIRSAT HEP VARDIR.
  • Bu deicing konusunda şikayetçi olmayan yönetimdekiler haricinde bir tane bile pilot yoktur. Sıkılan ve holdover time'i olmayan %25 tip 2 sıvıyla pist başında 30 dk beklerken Allahım nolur beni koru diye dua eden pilotlar haline geldik. Bu arada mobbing denen uygulama pegasus uçuş işletme tarafından ileri derecede uygulanıyor. 3 kuruş kar edeceğim mantığıyla sirketin ilk politikası olan safety kendi müdürleri tarafından ihlal ediliyor. Rica ediyorum SHGM ' NE lütfen kar yağışı olduğu dönemlerde pegasusu spot check yapın tabii ki haber vermeden. Manzaraya inanamayacaksiniz!
  • elenenler belediyeye sofor olsun....
  • AMSTERDAM DAN DEM VURAN ARKADAS, amerika da meteor duşmüş. Sence tk nın bununlada bir ilgisi var mı?? Hani göktaşı düşse tk ya dönceniz ya ondan soruyorum
  • Amsterdamdan sonra TKda ne oldu? 'Airbus olsaydi dusmezdi yeaaaaa' disinda?
  • Valla egitimler iyi turkiyede. Ama egiten ve yoneticiler egitimlerde verdikleri egitimin tam tersini gercek hayatta istiyorlar. Bu mesaj SHGM ve Ali SABANCI ya bir ihbardir. Sabiha Gokcen'de de-ice ve anti-ice alan ucaklara hicbir dokumanda yer almayan ve turn around time i belli olmayan sacma sapan %25-%75 type 2 sivi sikilmaktadir. Yanlis anlamayin sakin %75-%25 demiyorum. Bakin bu bir ucus emniyet ihlalidir. Nereden cikti bu dendiginde piskin piskin ben emir verdim diyene kadar o yoneticiler delikanli olsun yazili bir memorandum yayinlasinlar. Allah korusun ama allah beyinde vermis ya, Uc gun sonra bu kazanin aynisi buzlanma nedeni ile olursa kimse sasirmasin. Hesabini da bu yoneticilere sorsun. Uc kurus bonus fazla alamak icin yapilan su rezillige de SHGM ne olur bir el atsin.
  • Sıkmayın canınızı THY başvurun hemen alirlar sizi :)))

TransAsia Havayolları'nda 10 pilotun yeterlilik sınavında başarısız olması nedeniyle açığa alınacağı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde TransAsia Havayolları'na ait bir uçağın Keelung Nehri’ne düşmesinin ardından havayolu şirketi eğitimlere hız verdi. Havayolu şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 pilotun yeterlilik sınavında başarısız olduğu ve bu pilotların açığa alınacağı kaydedildi.

Tayvan’ın başkenti Taipei’den hareket ettikten kısa bir süre sonra Keelung Nehri’ne düşen TransAsia uçağındaki 40 kişi hayatını kaybetmişti. 

TRANSASIA'DA 10 PİLOT AÇIĞA ALINACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

sms ~ 9 yıl önce
1960larda terkedilen reaktif emniyet politikasına devam anca kaza kırım olunca aklınız başınıza gelir zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Exfo ya cevap veren arkadasim, iste bizde bunu diyoruz. Birsey olursa cok bilmis yoneticilerde senin gibi davranacak. Geri donenleri isten atacak. Sen hic işsiz kaldin mi? Eger sende pilotsan ki sanmiyorum ama uzerine %100 su bile siksalar insanlara .ok atar yine kalkarsin. Dusersen pilotaj olur, yasarsan sirketini dusunen adam. Neyse sonuc, Bu kaptanin veya fo isi degil. Bu shgm nin isi. Biz ihbar ediyoruz. Ali sabancida sirketi bir kaza ile batsin istemiyorsa bence bu sacma uygulamaya son vermeli ve bu sacmaligi yapanlari yoneticilikten alip, sirketten kovmali ki baskasida tavassut etmesin. Yada bu emniyetsizlikle 1 milyon dolar kar eder, ilk Kazada 2,5 milyar dolar zarar. Karar sizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EX-FO ya ~ 9 yıl önce
EX-FO kardeş sen farklı bir talepte bulundunda yapmadılar ise raporlaşma diye bir şey var.Bütün koordinasyon size ait.Yapılan işlemi uygun görmüyorsanız veya talebiniz karşılanamıyorsa park yerine dönersiniz .Belli ki siz işinizi iyi yapmamışsınız.Uçuşu riske sokan sensin veya yanındaki diğer uçucu, şirket değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
BENCE KAZAYI FIRSAT BİLİP, FİLODA KIL OLDUKLARINA TEMİZLİK YAPMIŞLAR,YAZIK OLMUŞ ADAMLARA. BU MESLEKTE 6 AYDA BİR YER EĞİTİMİ VE SINAV YAPILIR.SIMULATOR UÇUŞU YAPILIR.YILDA BİR KEZ DE LİNE CHECK VARDIR.KISACA HER PİLOTU YETERSİZ DİYE İŞTEN ATMAK İÇİN FIRSAT HEP VARDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EX-FO ~ 9 yıl önce
Bu deicing konusunda şikayetçi olmayan yönetimdekiler haricinde bir tane bile pilot yoktur. Sıkılan ve holdover time'i olmayan %25 tip 2 sıvıyla pist başında 30 dk beklerken Allahım nolur beni koru diye dua eden pilotlar haline geldik. Bu arada mobbing denen uygulama pegasus uçuş işletme tarafından ileri derecede uygulanıyor. 3 kuruş kar edeceğim mantığıyla sirketin ilk politikası olan safety kendi müdürleri tarafından ihlal ediliyor. Rica ediyorum SHGM ' NE lütfen kar yağışı olduğu dönemlerde pegasusu spot check yapın tabii ki haber vermeden. Manzaraya inanamayacaksiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
elenenler belediyeye sofor olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
AMSTERDAM DAN DEM VURAN ARKADAS, amerika da meteor duşmüş. Sence tk nın bununlada bir ilgisi var mı?? Hani göktaşı düşse tk ya dönceniz ya ondan soruyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amsterdamdan sonra TKda ne oldu? 'Airbus olsaydi dusmezdi yeaaaaa' disinda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Valla egitimler iyi turkiyede. Ama egiten ve yoneticiler egitimlerde verdikleri egitimin tam tersini gercek hayatta istiyorlar. Bu mesaj SHGM ve Ali SABANCI ya bir ihbardir. Sabiha Gokcen'de de-ice ve anti-ice alan ucaklara hicbir dokumanda yer almayan ve turn around time i belli olmayan sacma sapan %25-%75 type 2 sivi sikilmaktadir. Yanlis anlamayin sakin %75-%25 demiyorum. Bakin bu bir ucus emniyet ihlalidir. Nereden cikti bu dendiginde piskin piskin ben emir verdim diyene kadar o yoneticiler delikanli olsun yazili bir memorandum yayinlasinlar. Allah korusun ama allah beyinde vermis ya, Uc gun sonra bu kazanin aynisi buzlanma nedeni ile olursa kimse sasirmasin. Hesabini da bu yoneticilere sorsun. Uc kurus bonus fazla alamak icin yapilan su rezillige de SHGM ne olur bir el atsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sıkmayın canınızı THY başvurun hemen alirlar sizi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000