02 Ekim 2015, Cuma 09:05:31

Transaero'daki kriz Antalya'yı da etkiledi

Antalya'nın en önemli turizm pazarı olan ve Rusya'dan kötü haberler gelmeye devam ediyor.
  • Azur geliyor..
  • Az once oyle bi haber okudum instagram uzerinden. Transaero iflas etmis galiba. Daha bir kac ay oncesine kadar deli gibi pilot ariyorlardi. Ne ara bu hale geldiler anlamadim.
  • sakın ruslarayanlış yapmayın putin sırıkla atlama sopasıyla gelir!!!!:)
  • Yandaslarin ihalelerine garantorluk yapan hukumet bunlara da yapsin bi kiyak da rus kardeslerimizin agizlarinin tadi kacmasin.

Antalya'nın en önemli turizm pazarı olan ve Rusya'dan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Rusya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi Transaero'da yaşanan finansal kriz, Antalya'yı da etkiliyor. Yer hizmeti alan şirketler ödemelerini alamayınca, 'paramı öde hizmet al' resti çekerek hizmet yavaşlatma eylemine geçti. Bu restleşme sonucu aksayan uçuş nedeniyle yolcular sıkıntı yaşarken, devreye Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü girdi ve uçaklar kalktı.

UMUTLAR TÜKENDİ

Transaero'nun kurtuluş formulünün, Rusya'nın milli havayolu şirketi Aeroflot'un şirketin yüzde 75'ini satın alarak borçlarını üstlenmesi olduğu açıklanmıştı. Ancak daha önce 28 Eylül'de olacağı açıklanan hisse devri gerçekleşmedi. Bu durumda 100 uçaklık filoya sahip olan Transaero'nun iflas ederek piyasadan çekilmesi bekleniyor. Türkiye'ye operasyon yapan birçok tur operatörü uçuşlarının bir bölümünü Transaero ile gerçekleştiriyor. Bu şirketle tatile gelenlerin dönüşleriyle ilgili sıkıntı yaşanabileceği belirtiliyor. 8 aylık dönemde gelen Rus turist sayısında 600 bini aşan düşüş yaşayan Antalya'da, yaşanan olayların turizme yansımaması için gereken girişimlerde bulunulacağı açıklandı. (Sabah)

Transaero'daki kriz Antalya'yı da etkiledi

Yorumlar

~ 9 yıl önce
Azur geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iflas?? ~ 9 yıl önce
Az once oyle bi haber okudum instagram uzerinden. Transaero iflas etmis galiba. Daha bir kac ay oncesine kadar deli gibi pilot ariyorlardi. Ne ara bu hale geldiler anlamadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakin!! ~ 9 yıl önce
sakın ruslarayanlış yapmayın putin sırıkla atlama sopasıyla gelir!!!!:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 9 yıl önce
Yandaslarin ihalelerine garantorluk yapan hukumet bunlara da yapsin bi kiyak da rus kardeslerimizin agizlarinin tadi kacmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000