24 Aralık 2014, Çarşamba 09:11:10

TRANSAERO SONA YAKLAŞTI

Rusya'nın en önemli hava yolu şirketlerinden Transaero'nun mali sıkıntı içine düştüğü iddia edildi. Şirketin petrol tedarikçilerine yüklü miktarda borçlarının olduğu ve yılbaşından önce faaliyetlerini durdurmak zorunda kalabileceği belirtildi.
  • Gec kalmassiniz, Yanliz transaero vnukovo havalimanina 2015 te cececek, Opereratiyon icin %39 indirim verdiler orada
  • sen istiyor leopar desenli kayhve , 10 dolar daha verejek.
  • 3 ocakta moscow lax ucusum vardi transaero ile iflas vs olursa ne yapmak lazim bilen birisi yardimci olabilir mi? Okula gec kalmamak gerek.
  • Spice Jet, Cyprus Airways, Transaero iflaslar hız kazandı. daha nice şirketlerde iflasın kapısında. Alitalia yine kurtardı paçayı. Olympic Air 3 kere iflasın eşiğinden döndü. daha neler göreceğiz neler

Rusya'nın ikinci büyük havayolu şirketi olan Transaero'nun hükümetten ve kredi sağlayıcılarından destek istediği iddia edildi. Şirketin borçları nedeniyle Yılbaşı tatili öncesinde tüm uçuşlarını durdurmak zorunda kalabileceği belirtildi. eturbonews.com'da yer alan habere göre Transaero Genel Müdürü Olga Pleshakova, resmi makamlara yaptığı açıklamada şirketin acentalara ödeme yapacak parasının olmadığını kaydetti.

Şirketin özellikle jet yakıtı tedarikçilerine yüklü borçları olduğu belirtildi. Transaero'nun Rosneft şirketine 2.5 milyar ruble ve Gazprom Aero'ya 2 milyar ruble borcu olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte şirketin Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'na da ödenmemiş borcunun bulunduğu açıklandı.

Transaero'nun faaliyetlerini sürdürebilmesi için 8 milyar ruble krediye ihtiyacı olduğu ancak bankaların bu rakamın çok daha altında bir miktarı ödemeyi kabul ettiği ifade edildi.

TRANSAERO'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Rus şirket Transaero, iflas haberlerinin gerçek dışı olduğunu belirterek, satışların arttığını ifade etti.

"Firmamızın satışları geçen aylar içerisinde önemli ölçüde bir artış göstermiştir. Bu durum bazı kurum yada firmaları rahatsız etmektedir. Bu sebeple itibarımızı zedelemek yada şirketimize bir şekilde zarar verebilmek adına düzenlenmiş asılsız bir karalama kampanyasıdır.

Basında gösterilmeye çalışıldığı gibi yılbaşı öncesi yada sonrası uçuşlarımızın askıya alınacağı haberi tamamen asılsızdır ve böyle bir durum söz konusu değildir. Rusya Federasyonu Başkanı ülkemizdeki mevcut zor dönemi daha etkin çalışarak hızlı bir şekilde geçmek adına tüm Rus menşeili  firmaları bir toplantıya davet ettikten sadece iki gün sonra devlet destekli medya kuruluşları dahil olmak üzere bazı medya kuruluşları tarafından böyle bir haber yapılması bizi son derece şaşırttı ve üzdü.

Transaero havayolları 2008 ve 2009 yıllarında etkin bir şekilde devlet desteği aldı ve şu anda buna benzer destekler bankalara ve diğer büyük şirketlere de verilmektedir. Bu tür büyük krizlerde öncelikli olarak bankalar ve sektördeki diğer büyük şirketler yüksek derecede etkilenmiştir ‘’

TRANSAERO SONA YAKLAŞTI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gec kalmassiniz, Yanliz transaero vnukovo havalimanina 2015 te cececek, Opereratiyon icin %39 indirim verdiler orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
sen istiyor leopar desenli kayhve , 10 dolar daha verejek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
3 ocakta moscow lax ucusum vardi transaero ile iflas vs olursa ne yapmak lazim bilen birisi yardimci olabilir mi? Okula gec kalmamak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Spice Jet, Cyprus Airways, Transaero iflaslar hız kazandı. daha nice şirketlerde iflasın kapısında. Alitalia yine kurtardı paçayı. Olympic Air 3 kere iflasın eşiğinden döndü. daha neler göreceğiz neler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000