18 Kasım 2008, Salı 10:32:18

TRAFİK YÜZÜNDEN UÇAKLARINI KAÇIRDILAR

İstanbul'da etkili olan yağmur trafiği felç edince bazı yolcular uçaklarını kaçırdı...
  • yine 'Türk' işi bir yol yapıldı İstanbula.. metrobüs düşüncesi çok güzel fakat uygulama çok saçma.. o parti bu parti zırvalıklarını bir kenara bırakıp objektif bakıldığında, çok güzel bir niyetle yola çıkan belediyenin trafiği arap saçına çevirdiğini göreceğiz.. benim gibi, istanbul belediyesinin çok değerli uzmanlarıda biliyorduki metrobüs bu mantıkla trafiği rahatlatmayacak ve oldu da.. e5 karayolundaki şeritler kimi yerlerde daralarak bisiklet yoluna döndü.. eğer çok büyük kazalar olmuyorsa, kaldırımda yürürken kafasına saksı düşen istanbul halkının deneyimleri sayesindedir.. netekim bariyerlerde biçilen onlarca aracı kazadan saymazsak tabii.. buradaki tek güzellik saatlerce tıklım tıklım otobüslerde giden mazlum insanların bu rezillikten kurtulması oldu, fakat bu hizmet bir seçim yatırımı olarak düşünülmeseydi, önce e5 genişletilip sonra bu boşluğa metrobüs yapılsaydı bu rezillikler yaşanmazdı.. değerli arkadaşlarım insanlar otobüsle ve kendi özel araçlarıyla seyahat etme özgürlüklerine sahiptir, belediyenin görevi insanları zorlamak değil herkes için yaşanabilir bir kent kurmaktır, bu yüzden alalacele yapılmış bu yarım yamalak metrobüs belediyenin bir ayıplı hizmetidir.. derme çatma bir sistem kurup ahada buna bineceksiniz diye insanları toplu taşımaya özendiremezsiniz. kurun bakalım şehrin dört yanına doğru düzgün metro ve diğer hatları bakalım kimin canı özel aracına binmek ister.. saygılarımla..
  • NEREDE BİR TAŞ KALDIRSANIZ ALTINDAN RUMUZU' RUMUZ' ÇIKAN ARKADAŞIMIN ÖZELLİKLE MADEM ÖMRÜ SÜRELİ ÇİÇEKLERE,DURUMU GAYET GÜZEL OLAN KALDIRIMLARI YENİLEMEYE,BEDAVADAN KÖMÜR DAĞITMAYA PARASI VE BÜTÇESİ OLAN METROPOL BELEDİYEMİZİN GEREKİRSE YAPILACAK BİR PROTOKOLLE SKY TRAİN VEYA METROBÜS HATTI ÜZERİNE ASMA KARAYOLU VE DE LİMAN GİRİŞİNE YONCA YAPILARAK HAKİKATEN KANAYAN YARADAN DA ÖTE KANGREN HALİNE GELEN HAVALİMANI TRAFİĞİNİ ÇÖZMESİNİ DİLİYOR VE ARKADAŞIMIN FİKİRLERİNE KATILIYORUM.
  • dünyada tecrübe edilmiş örnekleri varken neden istanbul belediyesi yolları daraltıp metrobus hattını açtı hala anlamış değilim.E5'in üzerinden kolonlar üzerinde 2. bir yol geçirip, o yolun üstünden express yol altından da sky train yapsa olmuyor muydu? madem çiceklere, var olan kaldırımları tekrar söküp takmaya,kömür dağıtmaya para var herhalde ona da bulunurdu...
  • İSTANBULDA Bİ KAÇ KEZ BULUNDUM. DENDİĞİ GİBİ OTOBÜSÜ VE METROYU KULLANDIM FAKAT "UZMAN" ARKADAŞIMIZ DEMİŞKİ HERKES METRO OTOBÜS KULLANSIN. AYNI DURUM ANTALYADA MEVCUT. YOLLAR TEK ŞERİDE DÜŞTÜ ARALARINDAN METRO GEÇİRECEKLER DİE. AMA ALLAH KORUSUN Bİ HASTANIZ OLSA HASTANENİN ÖNÜ ARAÇ TRAFİĞİ YÜZÜNDEN SIKIŞIK. YANİ İYİLİK Mİ YAPIOLAR KÖTÜLÜKMÜ YAPIOLAR NE OLDUĞUNU ANLAMADIM.
  • İŞTE DOSTLAR "KENTSEL DÖNÜŞÜM" BU İSTE DÖNÜŞTÜK HAREKET BİLE EDEMİYORUZ. TRAFİK KİLİTLENDİMİ TAMAM NE AMBULANS NE İTFAİYE HERKES KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN. ZATEN DAR OLAN YOLLAR DAHADA DARALDI. EMNİYET ŞERİDİ DİYE BİRŞEY KALMADI. EN İYİSİNDEN LASTİĞİN PATLASA YOL KENARINDA DEĞİŞTİRECEK YER YOK. ALLAH KORUSUN HELE KAZA SONUNDA DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM. BARİ METROBÜS'Ü PLANLAYABİLSELER O DA BİR KOCAMAN "FFOOSS" HAYDİ HAYIRLISI NİCE KENTSEL DÖNÜŞÜMLERE SEÇİMLERDE HERKES KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ VE YAŞADIKLARINI DÜŞÜNEREK OY VERSİN. MEMNUN OLANLAR VE OLMAYANLAR OLARAK SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • İST gibi metropol bir şehirde ulaşım artık E5 ve E6 dan daha kolay yollar mevcut neden metro tranvay metrobüs kulanmaz bu insanlar ! klaslarımı duser ? birdahaki sefere biraz zor kaçırırlar akılsız başın cezasını cebinden ödediler geçmişler olsun .

İstanbul’da gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran yağmur nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle Atatürk Havalimanı’na zamanında gelemeyen yolcular uçaklarını kaçırdı.

İstanbullular güne yağmurla başladı, sabah saatlerinde şiddetlenen sağanak yağış kentte trafiği felç etti. Yağışla birlikte kayganlaşan yollarda birçok kaza meydana gelirken, Atatürk Havalimanın gitmek isteyen birçok yolcu uzun süre trafikte bekledi. Uçuş saatlerinde önce Atatürk Havalimanı’na gelemeyen birçok yolcunun uçaklarını kaçırdıkları öğrenildi.

©AirportHaber

TRAFİK YÜZÜNDEN UÇAKLARINI KAÇIRDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

emr ~ 15 yıl önce
yine 'Türk' işi bir yol yapıldı İstanbula.. metrobüs düşüncesi çok güzel fakat uygulama çok saçma.. o parti bu parti zırvalıklarını bir kenara bırakıp objektif bakıldığında, çok güzel bir niyetle yola çıkan belediyenin trafiği arap saçına çevirdiğini göreceğiz.. benim gibi, istanbul belediyesinin çok değerli uzmanlarıda biliyorduki metrobüs bu mantıkla trafiği rahatlatmayacak ve oldu da.. e5 karayolundaki şeritler kimi yerlerde daralarak bisiklet yoluna döndü.. eğer çok büyük kazalar olmuyorsa, kaldırımda yürürken kafasına saksı düşen istanbul halkının deneyimleri sayesindedir.. netekim bariyerlerde biçilen onlarca aracı kazadan saymazsak tabii.. buradaki tek güzellik saatlerce tıklım tıklım otobüslerde giden mazlum insanların bu rezillikten kurtulması oldu, fakat bu hizmet bir seçim yatırımı olarak düşünülmeseydi, önce e5 genişletilip sonra bu boşluğa metrobüs yapılsaydı bu rezillikler yaşanmazdı.. değerli arkadaşlarım insanlar otobüsle ve kendi özel araçlarıyla seyahat etme özgürlüklerine sahiptir, belediyenin görevi insanları zorlamak değil herkes için yaşanabilir bir kent kurmaktır, bu yüzden alalacele yapılmış bu yarım yamalak metrobüs belediyenin bir ayıplı hizmetidir.. derme çatma bir sistem kurup ahada buna bineceksiniz diye insanları toplu taşımaya özendiremezsiniz. kurun bakalım şehrin dört yanına doğru düzgün metro ve diğer hatları bakalım kimin canı özel aracına binmek ister.. saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOFANA ~ 15 yıl önce
NEREDE BİR TAŞ KALDIRSANIZ ALTINDAN RUMUZU' RUMUZ' ÇIKAN ARKADAŞIMIN ÖZELLİKLE MADEM ÖMRÜ SÜRELİ ÇİÇEKLERE,DURUMU GAYET GÜZEL OLAN KALDIRIMLARI YENİLEMEYE,BEDAVADAN KÖMÜR DAĞITMAYA PARASI VE BÜTÇESİ OLAN METROPOL BELEDİYEMİZİN GEREKİRSE YAPILACAK BİR PROTOKOLLE SKY TRAİN VEYA METROBÜS HATTI ÜZERİNE ASMA KARAYOLU VE DE LİMAN GİRİŞİNE YONCA YAPILARAK HAKİKATEN KANAYAN YARADAN DA ÖTE KANGREN HALİNE GELEN HAVALİMANI TRAFİĞİNİ ÇÖZMESİNİ DİLİYOR VE ARKADAŞIMIN FİKİRLERİNE KATILIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
dünyada tecrübe edilmiş örnekleri varken neden istanbul belediyesi yolları daraltıp metrobus hattını açtı hala anlamış değilim.E5'in üzerinden kolonlar üzerinde 2. bir yol geçirip, o yolun üstünden express yol altından da sky train yapsa olmuyor muydu? madem çiceklere, var olan kaldırımları tekrar söküp takmaya,kömür dağıtmaya para var herhalde ona da bulunurdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LADADİİİİİ ~ 15 yıl önce
İSTANBULDA Bİ KAÇ KEZ BULUNDUM. DENDİĞİ GİBİ OTOBÜSÜ VE METROYU KULLANDIM FAKAT "UZMAN" ARKADAŞIMIZ DEMİŞKİ HERKES METRO OTOBÜS KULLANSIN. AYNI DURUM ANTALYADA MEVCUT. YOLLAR TEK ŞERİDE DÜŞTÜ ARALARINDAN METRO GEÇİRECEKLER DİE. AMA ALLAH KORUSUN Bİ HASTANIZ OLSA HASTANENİN ÖNÜ ARAÇ TRAFİĞİ YÜZÜNDEN SIKIŞIK. YANİ İYİLİK Mİ YAPIOLAR KÖTÜLÜKMÜ YAPIOLAR NE OLDUĞUNU ANLAMADIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarhoşahtapot ~ 15 yıl önce
İŞTE DOSTLAR "KENTSEL DÖNÜŞÜM" BU İSTE DÖNÜŞTÜK HAREKET BİLE EDEMİYORUZ. TRAFİK KİLİTLENDİMİ TAMAM NE AMBULANS NE İTFAİYE HERKES KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN. ZATEN DAR OLAN YOLLAR DAHADA DARALDI. EMNİYET ŞERİDİ DİYE BİRŞEY KALMADI. EN İYİSİNDEN LASTİĞİN PATLASA YOL KENARINDA DEĞİŞTİRECEK YER YOK. ALLAH KORUSUN HELE KAZA SONUNDA DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM. BARİ METROBÜS'Ü PLANLAYABİLSELER O DA BİR KOCAMAN "FFOOSS" HAYDİ HAYIRLISI NİCE KENTSEL DÖNÜŞÜMLERE SEÇİMLERDE HERKES KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ VE YAŞADIKLARINI DÜŞÜNEREK OY VERSİN. MEMNUN OLANLAR VE OLMAYANLAR OLARAK SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZMAN ~ 15 yıl önce
İST gibi metropol bir şehirde ulaşım artık E5 ve E6 dan daha kolay yollar mevcut neden metro tranvay metrobüs kulanmaz bu insanlar ! klaslarımı duser ? birdahaki sefere biraz zor kaçırırlar akılsız başın cezasını cebinden ödediler geçmişler olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000