23 Şubat 2012, Perşembe 11:49:48

"TRAFİK VAR, HELİKOPTER ALAYIM"

Grammy Müzik Ödülleri'nde 6 ödül kazanan İngiliz şarkıcı Adele, Londra trafiğinden sıkılarak evinin bahçesine helikopter pisti yaptırdı. Adele şimdi de Londra Sivil Havacılık Dairesi'nin iznini bekliyor.
  • zor anam o is. Helikopter sallar adami. 3-5 defa ucunca anlarsin olayi. Birisi yagli musteri gorunce helikopteri kakalayalim demis.
  • Mrs.Adele malikhanenize hemen alın helikopteri yakışır:)))
Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin Sussex kentinde satın aldığı 7 milyon sterlin (19.2 milyon TL) değerindeki malikhanesine trafiğe takılmadan gidip gelmek için helikopter almak isteyen Adele, malikhanesine helikopter iniş izni almak için başvuru yaptı.

Adele'in yakın arkadaşlarından birinin "The Sun" gazetesine yaptığı açıklamada evinin bahçesinin bir pist yapılabilecek kadar büyük olduğunu keşfettikten sonra sanatçının bu kararı aldığı belirtildi.

"21" adlı albümüyle bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri'nde 6 ödül kazanan Adele dün gece Londra'daki O2 Arena'da gerçekleştirilen "Brit Awards" müzik ödülleri gecesinden de "En İyi Kadın Şarkıcı" ve "Yılın Albümü" dallarında 2 ödül aldı.
"TRAFİK VAR, HELİKOPTER ALAYIM"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
zor anam o is. Helikopter sallar adami. 3-5 defa ucunca anlarsin olayi. Birisi yagli musteri gorunce helikopteri kakalayalim demis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mrs.Adele malikhanenize hemen alın helikopteri yakışır:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000