22 Nisan 2016, Cuma 08:49:05

Trabzon'da büyük artış kaydedildi

Doğu Karadeniz'in en önemli havalimanı olan Trabzon Havalimanı'ndaki yolcu trafiği 3 ayda yüzde 16'lık artış ile 774 bin 733'e çıktı.
  • Koskoca Karadenizde yer hizmeti kuramadiniz. Or-gi samsun Trabzon ?
  • Trabzon'un marka değerine Türkiye'de az il kavuşmuştur Tek rakibi o bir kaç ildir ve bu iller Arasında Karadenizden bir il yok boşuna kıskanıp hakaret etmeyin Trabzona kavgacı en sorunlu ve sıkıntılı yeri diyen zat Google amcasında araştırsın bakalım suç ve olay Oranı nedir Trabzonun! Bir de kendi memleketinin !! Maske ile rumuzda Sallamakla olmuyor !!
  • Rize havalimanı geliyor sıkmayın canınızı :)))
  • orgi olmasa trabzonun manası yok!trabbzonluları orgi'ye bekliyoruz... bize katılın...
  • Karadenizin başkentidir Trabzon, Samsun ve Orduya kapak oldun. Ordu ve Samsun zaten hiç bir konuda hiç bir alanda trabzonun tırnağı olamadılar olamazlarda. :)
  • Trabzona ikinci pisti vermiyorlar, liman yetersiz, on yıldır bu alana yatırım yapılmıyor, burda uçağa binmeye alıştık artık, paramız olmasa da bulup edip mutlaka uçakla gidiyoruz, ben değil bütün Trabzon öyle, bazen yetersiz bile kalıyor, buradan yurt dışına da mutlaka direk uçak seferleri olmalı diye düşünüyoruz
  • Trabzon havalimani ilen yarisa girmek isteyen OGU culara kapak olsun .Itiraz istemiyorum

Doğu Karadeniz'in en önemli havalimanı olan Trabzon Havalimanı'ndaki yolcu trafiği 3 ayda yüzde 16'lık artış ile 774 bin 733'e çıktı.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,bu yılın mart ayında Trabzon Havalimanı'na iç hat olarak iniş kalkış yapan uçak trafiğinin bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14 artışla bin 852 olduğu, dış hat uçak trafiğinin de 172 olmak üzere toplam uçak trafiğinin yüzde 11'lik artışla 2 bin 24'e ulaştığı belirtilerek, bu yılın mart ayında Trabzon'daki yük trafiğinin de yüzde 2'lik artışla bin 832 tona ulaştığı anlatıldı.

Bu yılın ilk 3 ayında Trabzon Havalimanı'ndan yüzde 16'lık artış ile 774 bin 733 yolcunun hizmet aldığı kaydedilen açıklamada, bu havalimanından hizmet verilen toplam uçak trafiğinin aynı dönemde yüzde 7 artış ile 5 bin 631'e, yük trafiğinin ise yüzde 3'lük artış ile 5 bin 969 tona ulaştığı belirtildi.

Trabzon'da büyük artış kaydedildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

TGS ~ 8 yıl önce
Koskoca Karadenizde yer hizmeti kuramadiniz. Or-gi samsun Trabzon ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Karadenizli bir TGS çalışanısınız galiba.THY TZX te kurmak istedi ama olmadı. Nedenleri biraz ticari.
Ercan ~ 8 yıl önce
Trabzon'un marka değerine Türkiye'de az il kavuşmuştur Tek rakibi o bir kaç ildir ve bu iller Arasında Karadenizden bir il yok boşuna kıskanıp hakaret etmeyin Trabzona kavgacı en sorunlu ve sıkıntılı yeri diyen zat Google amcasında araştırsın bakalım suç ve olay Oranı nedir Trabzonun! Bir de kendi memleketinin !! Maske ile rumuzda Sallamakla olmuyor !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman ~ 8 yıl önce
çok doğru Ercan bey
korkut ~ 8 yıl önce
Haklisiniz ercan bey...haklisiniz osman beu
RİZE ~ 8 yıl önce
Rize havalimanı geliyor sıkmayın canınızı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orci fan ~ 8 yıl önce
orgi olmasa trabzonun manası yok!trabbzonluları orgi'ye bekliyoruz... bize katılın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Bu habere bu yorum bence baskasina yazdirdin oda senin degil kendi istedigini yazmis
Dengesiz ~ 8 yıl önce
OGU nun kac yillik gecmisi var usta ,yururken dengeni tutabiliyormusun
TZX ~ 8 yıl önce
Karadenizin başkentidir Trabzon, Samsun ve Orduya kapak oldun. Ordu ve Samsun zaten hiç bir konuda hiç bir alanda trabzonun tırnağı olamadılar olamazlarda. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TiRABiZOR ~ 8 yıl önce
Karadenizin; en kavgacı, en asabi, en sorunlu, en sıkıntılı başderdidir Tirabizor. Ne Samsun kadar güzeldir, Ne Ordu gibi şirindir. Kafası basmayanların kendini filezof sandığı ve gelenin kaçtığı bir yerdir. Boşuna şişirmeyin, etrafında havaalanı yokluğundan ve sefer bolluğundan bu artışlar yoksa kimsenin umurunda değil tirabiston.
Tirabizor diyen arkadaşa ~ 8 yıl önce
Kardeşim ne Samsun kadar güzel ne Ordu kadar şirin demişsin. Sen Trabzonu bi gör bakalım bidaha konuşabiliyormusun görmeden bilmeden konuşma bence. Istersen sayım sana trabzonun güzelliklerini iyi oku. Zağnos Vadisi, Atatürk Köşkü, Kanuni Evi, Sümela Manastırı, Uzungöl, Boztepe, Akçaabat Sahili, Faroz Limanı, Trabzon Kalesi, Ayasofya Müzesi, Vazelon Manastırı, Peristera Manastırı, Bedesten, St. Anna Kilisesi (Küçük Ayvasıl), Çal Mağarası, Sera Gölü, Çömlekçiler ve Yaylaları şimdi bana Samsuns yada Ordudan bahsetme. Ben Trabzonlu değilim ama bunlar bi gerçek gidin gezin görün ondan sonra yorum yapın ha gitmişken Akçaabat Köftesi, Mıhlama ve Trabzon Pidesinden de yiyin Vakfıkebir Ekmeği ve Tonya Peyniri almayı unutmayın Sürmene bıçağı eksik olmasın. Alışveriş yapmak için Forum AVM, Varlıbaş AVM, Cevahir, Uzunsokak, Kuyumcular sokağından da bitane Trabzon hasır seti alın. Gitmişken birde Kolbastıyı dinleyin. Kemençe yi unutmayalım Akçaabat Horununu. Trabzon Büyükşehirdir ve Kültür olarak çok zengin bir şehirdir, sporun başkentidir hemen hemen her spor dalında ve profesyonel liglerde mücadele eden ilçe takımları vardır. Trabzondan nice şarkıcılar nice oyuncular çıkmıştır. Trabzon sanayidede oldukça başarılıdır trabzon bir memur şehiridir. Trabzon insanları için agresif demişsin evet agresfiler biraz ama ülkelerine bayraklarına ezanına sadıklardır trabzon türkiyenin en milliyetci şehiridir ülkede kaos çıksa ilk sığınacağın yer trabzon olur trabzon insanı delikanlıdır mertdir bir o kadarda komik ve şakacıdırlar. Bence konu burda kapanır konu Samsun yada Ordu değil ülkemizin her yer güzel ama Samsun Trabzondan güzeldir Ordu trabzondan şirindir yazma çünkü trabzon daha güzeldir ve şirindir..
Ahmet ~ 8 yıl önce
Trabzona ikinci pisti vermiyorlar, liman yetersiz, on yıldır bu alana yatırım yapılmıyor, burda uçağa binmeye alıştık artık, paramız olmasa da bulup edip mutlaka uçakla gidiyoruz, ben değil bütün Trabzon öyle, bazen yetersiz bile kalıyor, buradan yurt dışına da mutlaka direk uçak seferleri olmalı diye düşünüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Trabzon havalimani ilen yarisa girmek isteyen OGU culara kapak olsun .Itiraz istemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozukterazi ~ 8 yıl önce
Komiksin. Her kelimende ve her harfinde komiksin. NOKTA.
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Birilerine dokundu , ha soyle hizaya gelin
Karadenizli ~ 8 yıl önce
Ya Trabzon havalimanının yarısından çoğunu Rize artvin ispir oluşturuyor. Rize havalimanı yapılınca düşer sayı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000