07 Haziran 2017, Çarşamba 10:25:29

Trabzon-Bakü seferleri başlıyor

Trabzon’dan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye karşılıklı direkt uçak seferlerinin 17 Haziran’da başlayacağı bildirildi.
  • Yediginiz kaba tukurmeyin ozel sektorlerde bi calisinda sukredin halinize..Hemen sikayet ediyosunw burda insanlar ekmekq parasi kazaniyo olumsuz seyler yazipda misterileri itmeyin lutfen ilgili mercilere gidin sorunuzu iletin..Aylardir ucus bekleyen kazanmis insanlar var sizin yerinizde olmak isteyen...HAYİRLİ OLSUN İNSALLAH BEREKETLENSİN dilerim...
  • Varlığını çalışanlarına borçlu olup onları bir kalemde silen firma uzaya gitse ne olur.Vefası sıfır firma.Kolay insan harcar.Bu yolda devam et.
  • Onur air bu kriz zamanında ayakda durmayı başarmış en köklü özel havayolu şirketimiz nice 25 yıllara yeni ve daha fazla uçakla mutlu çalışan ve yolcularla.
  • Ben mantikli bir hat olarak gormuyorum. Hayirlisini diliyorum. Bu hattin yerine daha mantikli bir hat bulunabilirdi. Hatay pazarini kapatmak mantik disi oldu.
  • Super
  • Fiatları yazmıyorsunuz ben istanbul dan gidiyorum t h y ile çok rahat
  • Uçuslarin yuzde 70 i 17 haziranda yuzde 30 u ise 20 haziranda başlayacakmış
  • Baku`den Trabzon`a ve geri yolcu cok az olacak. Gelecegi parlak olmayan ucus malesef. Azerbaycan`dan selamlar
  • Şu kriz döneminde kimin ne mal olduğu çok daha net ortaya çıktı.. özel şirketler içinde en zor duruma düşen şirket Onur olmasına rağmen çalışanlarını bazıları gibi rezil etmedi.. şartlar gereği bazı tedbirler aldı ancak insanları tip eğitimi satarak dolandırmaya kalkmadı, mevcut çalışanlarına son noktaya kadar sahip çıktı.. bu şirkette çalışmama rağmen tebrik ederim.. inşallah çok daha iyi yerlere gelirsiniz..
  • 900 liraya TZX-GYD bileti satabilirseniz aferin size. 1 ay sonra kapanır.

Trabzon’dan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye karşılıklı direkt uçak seferlerinin 17 Haziran’da başlayacağı bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret eden TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ile turizm şirketi yetkilileri Eldaniz Safarov ve Kadir Baydur, Trabzon - Bakü seferleriyle ilgili bilgi verdi.

17 Haziran Cumartesi günü Trabzon’dan 01.00’da Onur Air’le yapılacak ilk seferin ardından, aynı gün yerel saatle 04.40’ta Bakü -Trabzon seferinin gerçekleştirileceğini belirten Kadir Baydur, “Her hafta cumartesi günü aynı saatlerde seferlerimiz tekrarlanacak. Yolcularımızın 23 kilogram bagaj ve 8 kilogram el bagajı hakkı olacak” diye konuştu.

Şirket yetkilisi Kadir Baydur, Trabzon-Bakü seferlerinin, Bakü’nün uluslararası uçuş hattından yararlanmak için büyük bir fırsat olduğunu da ifade ederek, “Bakü’den Türki Cumhuriyetlere, Rusya ve İran’ın birçok kentine, Urumçi’ye bağlantılı seferler bulunuyor. Ağırlıklı olarak Türkiye’nin doğusundaki ülkelere olmak üzere 38 kente bağlantılı uçuş imkânı var. Ayrıca Körfez ülkeleri bağlantılı uçuşlar sayesinde Azerbaycan ve Trabzon’u aynı hat üzerinde gezmek isteyen turistlere de imkân sağlanıyor” dedi.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da, Trabzon’un gelişen turizm potansiyeliyle paralel olarak direkt uçuşların artmasının sevindirici olduğunu, yeni hatların açılmasını beklediklerini söyledi.

Trabzon-Bakü seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

ucmayi bekleyen ~ 7 yıl önce
Yediginiz kaba tukurmeyin ozel sektorlerde bi calisinda sukredin halinize..Hemen sikayet ediyosunw burda insanlar ekmekq parasi kazaniyo olumsuz seyler yazipda misterileri itmeyin lutfen ilgili mercilere gidin sorunuzu iletin..Aylardir ucus bekleyen kazanmis insanlar var sizin yerinizde olmak isteyen...HAYİRLİ OLSUN İNSALLAH BEREKETLENSİN dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Varlığını çalışanlarına borçlu olup onları bir kalemde silen firma uzaya gitse ne olur.Vefası sıfır firma.Kolay insan harcar.Bu yolda devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onurlu bir havayolu ~ 7 yıl önce
Onur air bu kriz zamanında ayakda durmayı başarmış en köklü özel havayolu şirketimiz nice 25 yıllara yeni ve daha fazla uçakla mutlu çalışan ve yolcularla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçerden ~ 7 yıl önce
Bu yorumundan sonra kesin maaşına %100 zam yapar onurayir....
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Ben mantikli bir hat olarak gormuyorum. Hayirlisini diliyorum. Bu hattin yerine daha mantikli bir hat bulunabilirdi. Hatay pazarini kapatmak mantik disi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farketmez ~ 7 yıl önce
Zaten senden soran olmadida.kafani yorma
Meryem ~ 7 yıl önce
Super

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Dorık ~ 7 yıl önce
Fiatları yazmıyorsunuz ben istanbul dan gidiyorum t h y ile çok rahat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhohoh ~ 7 yıl önce
Uçuslarin yuzde 70 i 17 haziranda yuzde 30 u ise 20 haziranda başlayacakmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trabzon ~ 7 yıl önce
Baku`den Trabzon`a ve geri yolcu cok az olacak. Gelecegi parlak olmayan ucus malesef. Azerbaycan`dan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw ~ 7 yıl önce
hemen eleştirmeyin inşallah hayırlı olur deyin..
trabzon ~ 7 yıl önce
Hayirli olsun, amma gorduklerim bu. Su an İstanbul ve Ankara fena dolduruluyor. İzmir/Bodrum/Antalya gibi ucuslar tabi ki yazin doluyor. Normalde koskoca İzmir`e sezon sonrasi yolcu bulunamiyor, Trabzon nasil dolur? Yine de hayirli olsun
F/O ~ 7 yıl önce
Şu kriz döneminde kimin ne mal olduğu çok daha net ortaya çıktı.. özel şirketler içinde en zor duruma düşen şirket Onur olmasına rağmen çalışanlarını bazıları gibi rezil etmedi.. şartlar gereği bazı tedbirler aldı ancak insanları tip eğitimi satarak dolandırmaya kalkmadı, mevcut çalışanlarına son noktaya kadar sahip çıktı.. bu şirkette çalışmama rağmen tebrik ederim.. inşallah çok daha iyi yerlere gelirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin fo sundur ~ 7 yıl önce
Bravo su andan itibaren sirkette ceo'sun tebrikler
Pilotx ~ 7 yıl önce
Adam doğru söylüyor.
Fo ya ~ 7 yıl önce
He koçum he....personelini rezil etmeyen tek şirket onur...ne içtin koçum sen?
Tr ~ 7 yıl önce
900 liraya TZX-GYD bileti satabilirseniz aferin size. 1 ay sonra kapanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000