13 Nisan 2012, Cuma 16:07:41

TRABZON'A İNİŞ-KALKIŞ İPTAL...

Trabzon'da etkili olan sis özellikle hava ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. Sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak sürdüren sis yüzünden Trabzon Havalimanı'ndan uçaklar iniş kalkış yapamıyor...
  • Helal olsun sana diyorum.. artık islam ile badem bıyık özdeşleştiği için bir arkadaş da alınmış.. yorumuna sağlık
  • Öncelikle burası spor sitesi değil havacılık sitesi ama belli ki Trabzon'un adı sadece sporda değil heryerde birilerine allerji yapmış ve deyim yerinde ise zülfiyare dokunmuş:).Trabzon' un hakkını araması neden bazılarını rahatsız ediyor? Bilmeyenlere hatırlatmak isterim. Bu takımın adı Trabzonspor 'dur ve başka takımlara hiç benzemez.Trabzon bu işin peşini asla bırakmaz.Sonuna kadar da götürür.Şüpheli bir durum yoksa kimsenin alınmasına da gerek yok.saygılar.
  • hala kupa hevesı için yaşayan aptallar gucunuz varsa bu sezonda 20 puan fark olmazdı
  • " trabzona iniş iptal olabilir, trabzondan kalkışta iptal olabilir hatta her ikiside aynı anda iptal olabilir ama bu memlekete yazık değilmi okadar mücadele ettik bizim kupamızı verin dhm sesleniyorum shgm ye sesleniyorum karar verin artık"
  • bu trabzon ne zaman durmadan birilerinden kupa istemeyi bırakıp kendi kupasını alıcak ? bide başkanı bu kadar kupa meraklısı olupta buna rağmen durmadan sıfır çeken başka takım varmıdır?
  • Rusya'da İslam olmadığı için rahatım yazmışsın.Klavye hatası herhalde.İslam kimseye huzursuzluk vermezİnsanlarla sorunun olabilir o ayrı.
  • Fuzuli insan fuzuli yorum cahillik çok kötü ALLAH yardım eysin bu cahil insanlara
  • merak ettim yaa şurayı ne krasnodarmış be. en sonunda götürteceksiniz beni oralara
  • sıkıntı büyük sende kardeş
  • Isim gucum var..9-17.00 saatleri arasi haftanin 5 gunu olmak sekilde, Aeroflot havayollari Krasnodar bolge ofisinde Operasyon departmanin calismam.Ha bunun haricinde Rus oturumum var,burdan evliyim rusla(durumu iyi kizin maddi) Oturumum var,saglik var,sihat var..Gezmek tozmak devam..Rusyada islam,akp,badem biyik mentalitesi olmadigi icin herkes rahat..180 km otede Novorossisk,Gelendchik sehri ve deniz var..Daha baska ne anlatayim?:) Isim gucum bunlar.Ha birde akpnin yandas ve candaslari ile basta havacilik sektoru olmak uzere(thy) eglenmek var.
Trabzon Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek, yoğun sis yüzünden uçakların iniş için uygun olmadığını belirterek, "Genellikle nisan ve mayıs ayı ortalarına kadar bölgemizde sis sürekli olarak görülüyor. Bugün de görüş kapalı olduğu için uçaklarımız alana iniş kalkış yapamadı. İki bakanımızda Trabzon'a gelmesi bekleniyordu ancak sis yüzünden malesef gelemediler. Gelen uçakları Samsun'u geçmemisse Samsun'a, geçmişseler ise Erzurum Havaalanı'na yönlendiriyoruz" dedi.

Yoğun sis deniz ulaşımında da etkili oluyor. Özellikle sabah saatlerinde bazı gemilerin sis yözünden görüş mesafesi olmadığından dolayı limana giremeyerek açıkta demirlediği gözlendi.

Bu arada Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara - Trabzon uçuşunu gerçekleştiremeyenler arasındaydı...

Eroğlu, Twitter'dan "Ankara-Trabzon uçağı namüsait hava şartlarından dolayı iptal. Durmak yok karayolu ile Samsun'a müteveccihen yola devam." diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.
 
TRABZON'A İNİŞ-KALKIŞ İPTAL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
Helal olsun sana diyorum.. artık islam ile badem bıyık özdeşleştiği için bir arkadaş da alınmış.. yorumuna sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle burası spor sitesi değil havacılık sitesi ama belli ki Trabzon'un adı sadece sporda değil heryerde birilerine allerji yapmış ve deyim yerinde ise zülfiyare dokunmuş:).Trabzon' un hakkını araması neden bazılarını rahatsız ediyor? Bilmeyenlere hatırlatmak isterim. Bu takımın adı Trabzonspor 'dur ve başka takımlara hiç benzemez.Trabzon bu işin peşini asla bırakmaz.Sonuna kadar da götürür.Şüpheli bir durum yoksa kimsenin alınmasına da gerek yok.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hala kupa hevesı için yaşayan aptallar gucunuz varsa bu sezonda 20 puan fark olmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
" trabzona iniş iptal olabilir, trabzondan kalkışta iptal olabilir hatta her ikiside aynı anda iptal olabilir ama bu memlekete yazık değilmi okadar mücadele ettik bizim kupamızı verin dhm sesleniyorum shgm ye sesleniyorum karar verin artık"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu trabzon ne zaman durmadan birilerinden kupa istemeyi bırakıp kendi kupasını alıcak ? bide başkanı bu kadar kupa meraklısı olupta buna rağmen durmadan sıfır çeken başka takım varmıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rusya'da İslam olmadığı için rahatım yazmışsın.Klavye hatası herhalde.İslam kimseye huzursuzluk vermezİnsanlarla sorunun olabilir o ayrı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fuzuli insan fuzuli yorum cahillik çok kötü ALLAH yardım eysin bu cahil insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
merak ettim yaa şurayı ne krasnodarmış be. en sonunda götürteceksiniz beni oralara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sıkıntı büyük sende kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Isim gucum var..9-17.00 saatleri arasi haftanin 5 gunu olmak sekilde, Aeroflot havayollari Krasnodar bolge ofisinde Operasyon departmanin calismam.Ha bunun haricinde Rus oturumum var,burdan evliyim rusla(durumu iyi kizin maddi) Oturumum var,saglik var,sihat var..Gezmek tozmak devam..Rusyada islam,akp,badem biyik mentalitesi olmadigi icin herkes rahat..180 km otede Novorossisk,Gelendchik sehri ve deniz var..Daha baska ne anlatayim?:) Isim gucum bunlar.Ha birde akpnin yandas ve candaslari ile basta havacilik sektoru olmak uzere(thy) eglenmek var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000