27 Mart 2013, Çarşamba 17:06:34

TRABZON HAVALİMANI'NDA OLAY!

Trabzon Havalimanı'nda kavga eden 3 kişi yaralandı...
  • İŞİM GEREĞİ SÜREKLİ YURT İÇİ SEYAHAT EDİYORUM.VE BAZEN GRUP OLARAK SEYAHAT EDİYORUZ.ANCAK SON 2-3 YILDIR NEREDEYSE HER DİYARBAKIR,TRABZON VE GAZİANTEP UÇUŞLARINDA OLAY ÇIKIYOR.DAHA DÜN ONUR AİR DİYARBAKIR UÇAĞINDA BİR YOLCU TELEFONUNU KAPATMADI DİYE UYARILDI,KALKTI KABİN EKİBİNE KÜFÜR ETTİ.UÇAĞA POLİS GELİNCE DE,OLAYI KÜRT-TÜRK MESELESİNE GETİRİP,APRONDA REZİLLİK ÇIKARDILAR.
  • Normaldir.
  • kavgalar her yerde oluyor maalesef.kaldı ki fenerli birinin Trabzondan beklenir diyerek kendince hakaret etmeye çalıştığı Trabzon'da,Havalimanını sadece Trabzonlular değil,Rize,Giresun ve Gümüşhaneliler de kullanıyor.Neyse,fenerbahçeliye cevabımız umarız yeterli olmuştur
  • Haci nerden biliyorsun Trabzon havalimanindan yolculuk yapan herkesin Trabzonlu oldugunu? Rize li de olabilir, giresunlu da, artvin li de veya baska bir uyruk. Ama dogru icinizdeki o zor yok mu Trabzon a karsi, dinmez.
  • Haci, hic dert edinme hacim, Trabzonspor davasindan asla donmeyecek sizin gibileri rahatsiz ettigi ortada ve bu yorumu okuyan arkadasimin da fenerli olduguna iddia ya girerim.
  • Trabzondan beklenir
  • No stress

Akşam saatlerinde Trabzon Havalimanı'na gelen A.Ş. ile O.A. arasında uçaktaki yolcuların rahatsız edilmesi meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda O.A, A.Ş'ye yumruk atarak hafif yaraladı. Bu sırada araya giren A.K. ile O.A, aralarında yaşanan arbedede merdivenlerden yuvarlandı. O.A'nın sol eli bilekten kırıldı, A.K. de sol dizinden yaralandı.


Polislerce yatıştırılan olay sonrası hastaneye götürülen bu kişilerin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Zanlıların polise verdikleri ifadede, birbirinden şikayetçi olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

TRABZON HAVALİMANI'NDA OLAY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

NEDEN HEP AYNI? ~ 11 yıl önce
İŞİM GEREĞİ SÜREKLİ YURT İÇİ SEYAHAT EDİYORUM.VE BAZEN GRUP OLARAK SEYAHAT EDİYORUZ.ANCAK SON 2-3 YILDIR NEREDEYSE HER DİYARBAKIR,TRABZON VE GAZİANTEP UÇUŞLARINDA OLAY ÇIKIYOR.DAHA DÜN ONUR AİR DİYARBAKIR UÇAĞINDA BİR YOLCU TELEFONUNU KAPATMADI DİYE UYARILDI,KALKTI KABİN EKİBİNE KÜFÜR ETTİ.UÇAĞA POLİS GELİNCE DE,OLAYI KÜRT-TÜRK MESELESİNE GETİRİP,APRONDA REZİLLİK ÇIKARDILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 11 yıl önce
Normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bre fenerli ~ 11 yıl önce
kavgalar her yerde oluyor maalesef.kaldı ki fenerli birinin Trabzondan beklenir diyerek kendince hakaret etmeye çalıştığı Trabzon'da,Havalimanını sadece Trabzonlular değil,Rize,Giresun ve Gümüşhaneliler de kullanıyor.Neyse,fenerbahçeliye cevabımız umarız yeterli olmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Fenerli ~ 11 yıl önce
Başınıza taş düşse Fener'den bileceksiniz.Sadri ŞENER psikolojinizi bozdu.Bir an önce o adamdan kurtulun bence !
haci kardes ~ 11 yıl önce
Haci nerden biliyorsun Trabzon havalimanindan yolculuk yapan herkesin Trabzonlu oldugunu? Rize li de olabilir, giresunlu da, artvin li de veya baska bir uyruk. Ama dogru icinizdeki o zor yok mu Trabzon a karsi, dinmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haci ya ~ 11 yıl önce
Haci, hic dert edinme hacim, Trabzonspor davasindan asla donmeyecek sizin gibileri rahatsiz ettigi ortada ve bu yorumu okuyan arkadasimin da fenerli olduguna iddia ya girerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haci ~ 11 yıl önce
Trabzondan beklenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
No stress

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000