14 Ocak 2018, Pazar 09:49:28

Trabzon Havalimanı yeniden uçuşlara açıldı

Pegasus Havayolları'nın dün akşam Ankara-Trabzon seferini yapan uçağının Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmasının ardından uçuşa kapatılan havalimanı sabah saat 09.00'dan itibaren yeniden hava trafiğine açıldı.
  • Short field package
  • Kimse pegasusu karalamaya calismasin.Herkes pegasusa sahip ciksin.Memlekette havaciligin gelismesini istiyorsak pegasus her daim olmali.Tum pegasus ailesine gecmis olsun.
  • Dunyanin his bir yerinde enkaz oradayken ucuslar baslamaz baktilar enkazi kaldiramicaklar bari ucuslari acalim demisler,gomun abicim ucagi en iyisi oraya totan kurtulmus olursunuzzz
  • Türkiye ARFF (Aircraft Recdue And Fire Fighter) ( Uçak Kurtarma Ve Yangınla Mücadele) birimi Allah’ın izniyle dün müthiş bir kurtarma opersayonuyla kazaya müdahale ederek yolcuları en kısa zamanda uçaktan çıkardı. DHMİ yetkililerinin ARFF birimi uçak kurtarma yapmıyor diye yıllardır emeğiniz sömürüldü tazminatımız ödenmedi. Şimdi ise dönüp olaya bakın bakalım bu işi ve bu görüntüyü sizin vicdanınıza ve yorumunuza bırakıyorum. DHMİ SAR ( Search And Rescue) arama kurtarma birimidir. Ülkemizde bu işi profesyonel yapan tek birimdir.
  • Anadolujet’te kendine bi çeki düzen versin. Pegasus’dan farkı yok. Ground süreleri 5 dk far ediyor. Bu tempoyla bu yeni FTL ile mutlaka kazalar olacak, bu kaçınılmaz.
  • Buyurun hoşgeldiniz...
  • bu kazanin sebebi mi bilmiyorum ama pegasusta en buyuk sikinti agir calisma sartlari, ozellikle 2017 nin baslarindan itibaren cekilmez olmustu. gece vardiyalarinda yemek yemeye bile vaktiniz yok %100 tempoyla calisiyorsunuz. 23.00 dan sabah 7 ye kadar non stop. buna hangi bunye dayanir. hata kacinilmaz. sahsen pegasustan ayrilmamim sebebide budur. is yukunden dolayi hic bir isi icime sinen sekilde yapamiyordum. icim hic rahat degildi. ayrildim. gecmis olsun diyelim ama pegasus yonetimi bu kafayla giderse zor. kokpitteki arkadaslarla konustugumda ayni sekilde onlarda.sikayetciydi.
  • Hem uçağı öyle görecek yolcular nedeniyle, hem de ister istemez uçağa bakakalacak pilotlar nedeniyle oluşacak emniyetsizlik yüzünden uçak olay yerinden kaldırılmadan meydan açılmamalıydu
  • Canlı canlı adam kesip ona kılıf bulunan bir ülkede uçak pisten çıksa ne olur. Yolcular o kazayı görse ne olur. Olan ortada, uçak enkazı bir yanda kalkan uçaklar diğer yanda. Aslında bu milletin komple beynine operasyon yapılmalı. Kültür sonradan yada aşılama ile olmuyor. Temelden, içinde Temel’in olmadığı bir değişim gerek.

Pegasus Havayolları'nın dün akşam Ankara-Trabzon seferini yapan uçağının Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmasının ardından uçuşa kapatılan havalimanı sabah saat 09.00'dan itibaren yeniden hava trafiğine açıldı.

Pegasus Hava Yolları’na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağı dün akşam Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkmıştı. Uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi uçaktan tahliye edilirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştı.

Uçağın pistten çıkmasının ardından dün geceden itibaren uçuş trafiğine kapatılan havalimanı bu sabah Trabzon-İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı) seferini yapan Pegasus Havayolları uçağının yolcuları ile birlikte alandan havalanması ile yeniden uçuşa açıldı. Uçağın sabah saat 06.00'da yapması gereken sefer 3 saat rötarlı da olsa gerçekleşti.

Trabzon Havalimanı yeniden uçuşlara açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Kısa Arazi Paketi ~ 6 yıl önce
Short field package

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 6 yıl önce
Kimse pegasusu karalamaya calismasin.Herkes pegasusa sahip ciksin.Memlekette havaciligin gelismesini istiyorsak pegasus her daim olmali.Tum pegasus ailesine gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 6 yıl önce
Sende kopyalayapistir yapip durma. Zamaninda THY yi karalarken millet, sen nerdeydin dostum?
Ekrem ~ 6 yıl önce
Dunyanin his bir yerinde enkaz oradayken ucuslar baslamaz baktilar enkazi kaldiramicaklar bari ucuslari acalim demisler,gomun abicim ucagi en iyisi oraya totan kurtulmus olursunuzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 6 yıl önce
Türkiye ARFF (Aircraft Recdue And Fire Fighter) ( Uçak Kurtarma Ve Yangınla Mücadele) birimi Allah’ın izniyle dün müthiş bir kurtarma opersayonuyla kazaya müdahale ederek yolcuları en kısa zamanda uçaktan çıkardı. DHMİ yetkililerinin ARFF birimi uçak kurtarma yapmıyor diye yıllardır emeğiniz sömürüldü tazminatımız ödenmedi. Şimdi ise dönüp olaya bakın bakalım bu işi ve bu görüntüyü sizin vicdanınıza ve yorumunuza bırakıyorum. DHMİ SAR ( Search And Rescue) arama kurtarma birimidir. Ülkemizde bu işi profesyonel yapan tek birimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Pilot ~ 6 yıl önce
Anadolujet’te kendine bi çeki düzen versin. Pegasus’dan farkı yok. Ground süreleri 5 dk far ediyor. Bu tempoyla bu yeni FTL ile mutlaka kazalar olacak, bu kaçınılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy yi bırakıp pegasus a gitmek isteyenler ~ 6 yıl önce
Buyurun hoşgeldiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs cpt ~ 6 yıl önce
Ne olmus kardas?Tk sicili pur temiz bir sirketimiz mi? Allah herkesi korusun..
Yorumcu ~ 6 yıl önce
THY nin ölümcül kazalarını ne yapıcaz ozaman...
X ~ 6 yıl önce
Kardesim bunun thy pegasus veya x bir firma ile ne alakasi var. bu her firmanin basina gelebilir. Gecmis olsun demek yerine bu kadar gereksiz bir cevap akil sagligini ortaya koymakyadir
Tk kazalarını incele önce ~ 6 yıl önce
Tk nın yaptığı kazaları bir zahmet incelede nerede uçulması gerektiğine öyle karar ver
Pgs cpt ~ 6 yıl önce
Birader ayiptir, ilk tk olayinda aynisini yaz olur mu? Dipnot: Sirketin yaralanmali kazasi yok cok sukur..
Yuh ~ 6 yıl önce
Allah korusun Thy nin basina kaza gelirse yarin ne diyceksin . Akil fukarasi
THY ~ 6 yıl önce
Kimseye laf etmek istemem ama THY dünyanın ölümcül kaza rekortmenleri arasında maalesef. Pegasus’un ise 28 yıldır çok şükür ölümcül bir kazası yok. Bir de bu şirketleri ve pilotlarını SHGM denetliyor unutmayalım. Kuralları da onlar koyuyor.
teknik ~ 6 yıl önce
bu kazanin sebebi mi bilmiyorum ama pegasusta en buyuk sikinti agir calisma sartlari, ozellikle 2017 nin baslarindan itibaren cekilmez olmustu. gece vardiyalarinda yemek yemeye bile vaktiniz yok %100 tempoyla calisiyorsunuz. 23.00 dan sabah 7 ye kadar non stop. buna hangi bunye dayanir. hata kacinilmaz. sahsen pegasustan ayrilmamim sebebide budur. is yukunden dolayi hic bir isi icime sinen sekilde yapamiyordum. icim hic rahat degildi. ayrildim. gecmis olsun diyelim ama pegasus yonetimi bu kafayla giderse zor. kokpitteki arkadaslarla konustugumda ayni sekilde onlarda.sikayetciydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açılmamalıydı ~ 6 yıl önce
Hem uçağı öyle görecek yolcular nedeniyle, hem de ister istemez uçağa bakakalacak pilotlar nedeniyle oluşacak emniyetsizlik yüzünden uçak olay yerinden kaldırılmadan meydan açılmamalıydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip ~ 6 yıl önce
o uçak en az 20 gün orada...
Olmaz ~ 6 yıl önce
O zaman havalimanı günlerce kapalı kalır.
Arkadaşım ~ 6 yıl önce
Bilgisizce konuşmayın...Şu havalimanına güvensiz diyenler Van inişte ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum ? 5 landingten 3 ü stall öyle mi ? Bak sen güççük pilota.Yahu kardeşim 2640 metre pist.Minimumları bi kontrol edin 737 bin kaç metreye ihtiyaç duyuyor acaba !ç? Şu piste Antonov an225 pilotu inerim dedi adamcağızı ağırlığından dolayı indirmediler.Yüzlerce kez antonov an124 indi kalktı.Islak zemine 737 inemez gibi yorumlar yapmayın kardeşim.380 ya da antonov olsa anlayacam ama şu meydana güvensiz demeyin metar bkn0300 Allah aşkına ama son 141 knot hadi ıslaktı geç teker koyulduda devamında ne oldu bilmek lazım backtrack yaparken çıkması cg de imkansız çoook saçma bir ifade.Vali bile böyle söylemiş kardeşim backtrack olsun 10 knot dönüş 20 knot taxi o uçağın çıkması için ekibin elini kolunu kelepçeleyip bıraksan yine ayağıyla döndürür.Ben bu işten bir şey anlamadım.Kaza kırım raporu önemli.Uçakta arıza çıkarsa vay pegasusun haline.
sxs ~ 6 yıl önce
backtrack esnası pistten çıkması imkansız,iniş anında bir sıkıntı olmuştur
GRD ~ 6 yıl önce
THY KATMANDU SEFERINI YAPAN A330 PİSTTEN ÇIKINCA AYLARCA PİST KENARINDA KALDI PİST NEDEN KAPATILSIN BUNUN ÇOK ÖRNEĞİ VAR DÜNYADA İHTİMALLER OLASILIKLAR HERZAMAN VAR ZATEN ENGEL DEĞİL
TRABZON ~ 6 yıl önce
İNANIN BUNCA OLAYA RAĞMEN İNSANLAR HALA NEDEN UÇAK KALKMIYOR DİYOR NASIL BIR MILLET OLDUK SAĞDUYU ANLAYIŞ YOK YAZIK YA
Adam ~ 6 yıl önce
Canlı canlı adam kesip ona kılıf bulunan bir ülkede uçak pisten çıksa ne olur. Yolcular o kazayı görse ne olur. Olan ortada, uçak enkazı bir yanda kalkan uçaklar diğer yanda. Aslında bu milletin komple beynine operasyon yapılmalı. Kültür sonradan yada aşılama ile olmuyor. Temelden, içinde Temel’in olmadığı bir değişim gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH CREW ~ 6 yıl önce
Adam Sen ne yin kafasini yasiyorsun yeter arrik 90 sene bu milletin kafasinin icine ettiniz zaten

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000