17 Mayıs 2017, Çarşamba 16:15:36

Trabzon Havalimanı şaha kalktı!

Doğu Karadeniz Bölgesi'ne Trabzon Havalimanı'ndan geliş ve gidiş yapan yabancı yolcu sayısında, geçen yıla oranla yüzde 114'lük artış oldu.
  • Doğu Karadenizde üç havalimanı var üçü de deniz sahilinde, aynı bölgede beş on km sahile uzak içerde sisten etkilenmeyecek bir tane yedek havalimanı olmalı, bahar aylarında malum Karadeniz iklimi sis nedeni ile uçuşlar sekteye uğruyor
  • Yabancı yolcu değil Arap!
  • O güzelim yerlerin de kaderi Akdeniz-Ege kıyıları gibi olacak. Plansız yapılaşma bir kaç yıl içinde oraları betona döndürecek. Sonuç: bakınız Bodurm, Marmaris, Kuşadası. Yazık...
  • Araplar oraları da rezil etmeden, bence bu işi durdurmanın yolunu bulun. Her yer imara açıldı. Yakında beton yığını bir trabzon göreceğiz.
  • duyumlara gore iki hafta icinde alimlar icin sinav olacakmis. isin asli mulakata girecek isimler belirlenmis. gizlice ilana koyup sessizce sinav yapip gostermelik mulakatla aslinda bastan beri aklindaki isimleri ise alacaklar yine.
  • 14 uçak aynı anda park edebiliyorda 2 uçak aynı anda inince çelebinin eli ayağına dolaşıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar
  • Aşağıda birileri ayder imar vs yazmışta..... Gelsin araplar verilsin gayrımenkuller arsalarmı? Vayyy vayyy
  • Araplarla derdimiz nedir? İnsanlar eşit. Arabı, yahudusi farketmez. Bir dönem Karadeniz'e İsrailli akın etmişti. Özellikle de Ayder'e. Herkes "bunlar yer alıp işgal edecek buraları" diyordu. Merak etmeyin. Bir heves olsa da sahile atılan kanalizasyonu görünce, sahilde çalışan minibüslerin gazabına uğrayınca, esnaftan tokadı yiyince, yolverme kavgasına şahit olunca, geldikleri gibi giderler! O yeşil doğa oraları yaşanır gösterse de sizlerle yaşamak pek çekilmez.
  • Simdi havaya girerler :))
  • bilmesek yiyecez yani. orası 14 dar gövdeyi bile zor kaldırır. ayrıca yabancı turistin de neredeyse tamamı arap.

Trabzon Havalimanından 2017'nin 4 aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre gelen yabancı yolcu sayısında yüzde 114'lük artış yaşandı.

İç ve dış hatlar olmak üzere yılda 3,5 milyon yolcu kapasitesine sahip Trabzon Havalimanı'na, 14 büyük gövdeli uçak aynı anda park edebiliyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün istatistiklerine göre, Trabzon Havalimanı'nda 2016'nın ocak ve nisan ayları arasında yapılan 7 bin 870 uçak seferi, bu yılın aynı döneminde yüzde 5'lik artışla 8 bin 166'ya yükseldi.

Yolcu ve yük taşımacılığında artış

Özellikle her yıl artan bir oranda Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz ve Trabzon, havayolunu kullanan yolcu sayısını da arttırıyor.

Geçtiğimiz yılın ilk dört ayına göre kente gelen 8 bin 150 yabancı yolcu sayısı ise yüzde 114'lük artışla 17 bin 411'e yükselerek rekora imza attı.

Trabzon Havalimanı'nı 2016'nın 4 aylık döneminde 1 milyon 68 bin 623 yolcunun kullanırken, bu yıl içerisinde ise 1 milyon 121 bin 730 kişi tercih etti.

Yolcu sayısında gözle görülür bir yükseliş gösteren Trabzon Havalimanı'nda, ticari uçak trafiği ile yük taşımacılığı da artış gösterdi. Dış hatlarda yapılan ticari uçak seferi geçen yılın aynı döneminde 83 olarak tamamlanırken, bu yıl ise 128 olarak gerçekleşti.

Yine geçen yıl dış hatlarda bagaj, kargo ve postalardan oluşan 189 ton yük taşımacılığı, yüzde 108'lik yükselişle 393 ton olarak tamamlandı. 

Trabzon Havalimanı şaha kalktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

İpek ~ 7 yıl önce
Doğu Karadenizde üç havalimanı var üçü de deniz sahilinde, aynı bölgede beş on km sahile uzak içerde sisten etkilenmeyecek bir tane yedek havalimanı olmalı, bahar aylarında malum Karadeniz iklimi sis nedeni ile uçuşlar sekteye uğruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı ~ 7 yıl önce
Yabancı yolcu değil Arap!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
facst ~ 7 yıl önce
neden ırkçılık yapıyorsun ? sonuçta yabancı değilmi ? arapların bir dünya parası var londrada yiyeceklerini burada yesinler.avrupaya yapacağı yatırımı buraya yapsın bırakında paralarını burada harcansınlar
yazık ~ 7 yıl önce
O güzelim yerlerin de kaderi Akdeniz-Ege kıyıları gibi olacak. Plansız yapılaşma bir kaç yıl içinde oraları betona döndürecek. Sonuç: bakınız Bodurm, Marmaris, Kuşadası. Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 7 yıl önce
Araplar oraları da rezil etmeden, bence bu işi durdurmanın yolunu bulun. Her yer imara açıldı. Yakında beton yığını bir trabzon göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 7 yıl önce
Rezil kirali sensin
THY mufettis ~ 7 yıl önce
duyumlara gore iki hafta icinde alimlar icin sinav olacakmis. isin asli mulakata girecek isimler belirlenmis. gizlice ilana koyup sessizce sinav yapip gostermelik mulakatla aslinda bastan beri aklindaki isimleri ise alacaklar yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tzx ~ 7 yıl önce
14 uçak aynı anda park edebiliyorda 2 uçak aynı anda inince çelebinin eli ayağına dolaşıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gittimi? ~ 7 yıl önce
Aşağıda birileri ayder imar vs yazmışta..... Gelsin araplar verilsin gayrımenkuller arsalarmı? Vayyy vayyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 7 yıl önce
Araplarla derdimiz nedir? İnsanlar eşit. Arabı, yahudusi farketmez. Bir dönem Karadeniz'e İsrailli akın etmişti. Özellikle de Ayder'e. Herkes "bunlar yer alıp işgal edecek buraları" diyordu. Merak etmeyin. Bir heves olsa da sahile atılan kanalizasyonu görünce, sahilde çalışan minibüslerin gazabına uğrayınca, esnaftan tokadı yiyince, yolverme kavgasına şahit olunca, geldikleri gibi giderler! O yeşil doğa oraları yaşanır gösterse de sizlerle yaşamak pek çekilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 7 yıl önce
Seninle yaşam nasıl olurdu acaba? Monacoda mı yaşıyorsunuz sahi siz?
Uşagum ~ 7 yıl önce
Simdi havaya girerler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14 geniş gövde? ~ 7 yıl önce
bilmesek yiyecez yani. orası 14 dar gövdeyi bile zor kaldırır. ayrıca yabancı turistin de neredeyse tamamı arap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tzx ~ 7 yıl önce
Komiksiniz ve cahilsiniz hiçbir şeyden haberiniz dahi yok. Trabzon geçen yıl 3.670.000 yolcuyla türkiyede en aktif 7. Havalimanı oldu ve doğrudur 14 geniş gövdeli 6 tanede helikopter jet gibi hava araçları olmak üzere toplam 20 uçak kapasiteli. Hatta rekor aynı anda 12 uçaktı. B777 den tutunda 747 jumbo jet a330 a340 ve antonovlar dahil birçok uçak kullandı. Ne kadar önemli olduğunu bi siz fark edemediniz. Yazık gerçekten. Çekememezlik tam bir zavallılık. Karadenizin başkentinin ve ihracat liderinin trabzon olmadığını iddia edenler ancak atıp tutabilirler. Birazda sayılarla konuşun. Yalancılar!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000