02 Eylül 2013, Pazartesi 07:48:48

TRABLUS HAVALİMANI KUŞATILDI!

Trablus Uluslararası Havalimanı, silahlı gruplar tarafından kuşatıldı.
  • Can güvenliğimiz olmadan sefer yapıyoruz Libyaya..Lütfen önlem alın Libyadaki havaalanları çok tehlikeli.Misaratada da uçuş hattı ve havaalanı herkese açık..Sefer düzenlemeden önce lütfen tedbir alınsın..Uçuş ekibinin can güvenliği yok..Ayrıca perdeleri de taksınlar geri..İlk on sıra kokpit şifresini ezberledi bile..

Libya'da başkent Trablus'un güneyindeki Trablus Uluslararası Havalimanı'nın silahlı gruplar tarafından kuşatıldığı, tüm seferlerin başkent yakınlarındaki Mitiga Havaalanı'na kaydırıldığı kaydedildi.

Karşıtlarının 17 Şubat'ta başlattığı devrimin 42 yıllık iktidarına son verdiği Kaddafi, 20 Ekim 2011'de Ulusal Geçiş Konseyi (UGK) güçleri tarafından memleketi ve son kalesi olan Sirte'de iki aylık kuşatmanın ardından yakalanmış ve linç edilmişti.

Libya'da hala yönetim ve güvenlik konularında istikrarsızlık yaşanıyor.

TRABLUS HAVALİMANI KUŞATILDI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Can güvenliğimiz olmadan sefer yapıyoruz Libyaya..Lütfen önlem alın Libyadaki havaalanları çok tehlikeli.Misaratada da uçuş hattı ve havaalanı herkese açık..Sefer düzenlemeden önce lütfen tedbir alınsın..Uçuş ekibinin can güvenliği yok..Ayrıca perdeleri de taksınlar geri..İlk on sıra kokpit şifresini ezberledi bile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000