20 Ekim 2010, Çarşamba 15:49:42

TÖSHİD'TEN TAM SAYFA İLAN

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru'ya TÖSHİD'e desteklerinden dolayı tam sayfa teşekkür ilanı verdi.
  • Dusunsenize, Almanya da ozel hava yollari sirketlerinin birlesip Bakana methiyeler duzen tam sayfa ilan verdiklerini, Gercek ve gelsimis demokrasilerde boyle rezillik olmaz
  • Havacılıkta seyrüsfer ve işletme hizmetlerini başarıyla sürdüren DHMİ ,bu kurumun yöneticileri ve çalışanlarını TÖSHİD unutmuş galiba.. ?
  • TÖSHİD güçbela bütçesini denkleştiren, üyelerinden zor para toplayan bir kuruluş. Yağcılık için parayı kimden bulmuş? Ayıp yahu!
  • ilani verenler ne kadar vergi odemis onun listesini de gorsek? oyle alkislasak?
  • Gün olur devran gelir bu yağcılığın da hesabı ödenir. Bu şatafatlı ilanı vermek güzel de çalışanlarını meta olarak gören zihniyete, aman çalışanlarım THY'ye geçmesin tedbirlerine, özlük haklarında (sadece maaş değil) THY'nin yanına bile yaklaşamayan anlayışa ne demeli??? TÖSHİD şirketlerinde çalışanlar köle değildir...
  • ŞU TÖSHİD GENEL SEKRETERİ MUSA ALİOĞLU HER FIRSATTA SHGM,BAŞBAKAN VE ULAŞTIRMA BAKANINA HAVACILIK CAMİASINA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR.TAMAM,BAŞARILI İCRAATLARDA BULUNAN KURUM,KURULUŞ YADA BİZZAT ŞAHISLARIN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİLİR FAKAT ALİOĞLU BU İŞİ FAZLA ABARTIYOR GİBİ GELİYOR BANA BU KADAR YAĞLAMA YIKAMADA YAPILMAZ Kİ .
  • SHGM sadece uçak kazalarında hatırlanır...
  • Töshid ciler şükran işini sessiz yaparlardı , şimdi işi büyütüp açıkça yapmışlar.Eeee ne de olsa yüzmilyon dolarlar kazanıyorlar.Havacılığa teşvikte teşvik.Siz hiç düşündünüz mü Türk havacılığı sürekli büyüyorda, batı neden geride kalıyor diye.Teşvik teşvik....Bende olsam ilan VERMEZDİM.Çalışanlar ayvayı yediniz, hak hukuk beklemeyin artık.Zaten hakkınız hukukunuz yoktu.Daha çok beklersiniz.Bağlama tamam.
  • Bu başarının asıl kahramanları perde arkasındaki SHGM personelidir. Fedakarlık ve özveri ile çalışan SHGM personelinin bu ilanda yer almaması büyük bir haksızlıktır. Bu vesile ile bu kadar büyük başarılara imza atan SHGM personelinin düşük maaşlarını bir kez daha gündeme taşımak istiyorum. Bütün Ulaştırma Bakanlığı personeline ek ödeme ve iyi bir maaş verilirken neden SHGM gözardı ediliyor...Sayın Bakanım size bu kadar teşekkür getiren SHGM personelini daha fazla gözardı etmeyin...
Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) yayınladığı teşekkür ilanında şu ibareler yer aldı;

"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a; ulaştırmanın tüm alanlarında olduğu gibi, Türk sivil havacılık sektörünün de ufkunu açarak, dünyayı şaşırtacak hızla büyümesini sağlayan "Her Türk vatandaşı hayatında en az bir kez uçağa binecektir" hedefinin gerçekleşmesi için bizlere ışık tutan,

Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'a; vermiş oldukları destek ve göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü en samimi duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz.

Havacılık sektörümüzün dünya standartlarına ulaşmasında gösterdiği gayretlerin neticesinde ülkemiz adına gurur verici bir başarıya daha imza atarak, EUROCONTROL "Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı" Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Sayın Dr. Ali Arıduru'yu kutluyor, uluslararası havacılık kuruluşlarının yönetim kademelerinde aldığı görevlerde, sektörümüze verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılarının her zamanki gibi artarak devam etmesini diliyoruz.

İŞTE O İLAN

TÖSHİD'TEN TAM SAYFA İLAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Dusunsenize, Almanya da ozel hava yollari sirketlerinin birlesip Bakana methiyeler duzen tam sayfa ilan verdiklerini, Gercek ve gelsimis demokrasilerde boyle rezillik olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılıkta seyrüsfer ve işletme hizmetlerini başarıyla sürdüren DHMİ ,bu kurumun yöneticileri ve çalışanlarını TÖSHİD unutmuş galiba.. ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TÖSHİD güçbela bütçesini denkleştiren, üyelerinden zor para toplayan bir kuruluş. Yağcılık için parayı kimden bulmuş? Ayıp yahu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilani verenler ne kadar vergi odemis onun listesini de gorsek? oyle alkislasak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gün olur devran gelir bu yağcılığın da hesabı ödenir. Bu şatafatlı ilanı vermek güzel de çalışanlarını meta olarak gören zihniyete, aman çalışanlarım THY'ye geçmesin tedbirlerine, özlük haklarında (sadece maaş değil) THY'nin yanına bile yaklaşamayan anlayışa ne demeli??? TÖSHİD şirketlerinde çalışanlar köle değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ŞU TÖSHİD GENEL SEKRETERİ MUSA ALİOĞLU HER FIRSATTA SHGM,BAŞBAKAN VE ULAŞTIRMA BAKANINA HAVACILIK CAMİASINA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR.TAMAM,BAŞARILI İCRAATLARDA BULUNAN KURUM,KURULUŞ YADA BİZZAT ŞAHISLARIN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİLİR FAKAT ALİOĞLU BU İŞİ FAZLA ABARTIYOR GİBİ GELİYOR BANA BU KADAR YAĞLAMA YIKAMADA YAPILMAZ Kİ .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM sadece uçak kazalarında hatırlanır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Töshid ciler şükran işini sessiz yaparlardı , şimdi işi büyütüp açıkça yapmışlar.Eeee ne de olsa yüzmilyon dolarlar kazanıyorlar.Havacılığa teşvikte teşvik.Siz hiç düşündünüz mü Türk havacılığı sürekli büyüyorda, batı neden geride kalıyor diye.Teşvik teşvik....Bende olsam ilan VERMEZDİM.Çalışanlar ayvayı yediniz, hak hukuk beklemeyin artık.Zaten hakkınız hukukunuz yoktu.Daha çok beklersiniz.Bağlama tamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu başarının asıl kahramanları perde arkasındaki SHGM personelidir. Fedakarlık ve özveri ile çalışan SHGM personelinin bu ilanda yer almaması büyük bir haksızlıktır. Bu vesile ile bu kadar büyük başarılara imza atan SHGM personelinin düşük maaşlarını bir kez daha gündeme taşımak istiyorum. Bütün Ulaştırma Bakanlığı personeline ek ödeme ve iyi bir maaş verilirken neden SHGM gözardı ediliyor...Sayın Bakanım size bu kadar teşekkür getiren SHGM personelini daha fazla gözardı etmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000