29 Mayıs 2008, Perşembe 17:08:22

TÖSHİD'den DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Global Kriz Havacılık Sektörünün kapısında. Petrolün varilinin 130 doların üzerinde seyrettiği bu günlerde yaşamak giderek zorlaşıyor.
  • ZLNONeyin dayanışmasından bahsediyorsunuz bey efendi? Güçlü olan ayakta kalır, bir kaç uçak ile havayolculuğu yapan , bedavaya yolcu taşıdığını iddia eden, biz şöyleyiz, böyleyiz diyenler gider. Hangisi kötü günlerinde THY'ye yardım elini uzattı? Bilakis kuyusunu kazdılar. Pilot

Gün; birlik ve dayanışma günü. Bizlerin varlığı ve yaşamı Türk Turizmi dolayısıyla Türk Ekonomisi için son derece önemli.

 

20.000 vatandaşa iş imkanı yaratıyoruz. Dört milyar Dolarlık cirolarımız ile milli gelire katkımız büyük. Varlığımızı sürdürmemiz bu bakımdan daha da önemli.

 

Hep birlikte yok olmamak için yan yana durmak zorundayız. Bu bakımdan varolma stratejilerinin belirlenmesi ve hayata geçirilmesi için herkesin üzerine düşen görevler var.

 

Sektörün tüm oyuncuları ,Türk Hava Yollarının, Özel Havayollarının ve ilgili tüm kamu kuruluşlarının ileride pişman olmamak için , bugünden biraraya gelmeleri ortak akılla birlikte  adım atmaları gerekmektedir..

 

Gün,  gerçekten dayanışma günüdür.

 

Türkiye  Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TOSHİD)

TÖSHİD'den DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Yorumlar

pilot ~ 16 yıl önce
ZLNONeyin dayanışmasından bahsediyorsunuz bey efendi? Güçlü olan ayakta kalır, bir kaç uçak ile havayolculuğu yapan , bedavaya yolcu taşıdığını iddia eden, biz şöyleyiz, böyleyiz diyenler gider. Hangisi kötü günlerinde THY'ye yardım elini uzattı? Bilakis kuyusunu kazdılar. Pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000