19 Kasım 2011, Cumartesi 09:10:08

TOPRAĞA VERİLİYOR

2 yıl önce Brezilya konseri dönüşü uçağının okyanusa düşmesi sonucu hayatını kaybeden arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu'nun DNA testi ile kimliği kesinleşti.
  • allah rahmet eylesın kendısıne :((
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi ve Arp Anasanat Dalı Başkanı arp sanatçısı 37 yaşındaki Fatma Ceren Necipoğlu'nun 1 Haziran 2009 günü Brezilya'nın Rio de Janerio konserinden dönüşte bindiği AirFrance Havayolları'na ait uçak Atlantik Okyanusu'na düştü. 228 kişiye mezar olan uçağın enkaz bölgesinden geçen Haziran ayına kadar 104 ceset çıkarıldı.

ANISINA KONSER VAR
Cenazeler DNA testi ile kimlik tespiti için Paris'e gönderildi. Uçak kazasında ölenlerin ailelerinden DNA örnekleri alındı. Yapılan testler sonucunda cesetlerden birinin Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu'na ait olduğu belirlendi. Fatma Ceren Necipoğlu'nun ailesi kızlarının cenazesini almak için 3 gün önce Paris'e gitti.

Necipoğlu'nun cenazesi önümüzdeki Perşembe günü cenaze töreninin ardından yine İstanbul'da toprağa verilecek. Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, cenaze töreninden önce Necipoğlu'nun anısına konser verecek.

(Takvim)
TOPRAĞA VERİLİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
allah rahmet eylesın kendısıne :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000