10 Ekim 2011, Pazartesi 14:20:01

TOPİ'NİN UÇAĞI ARIZALANINCA...

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi'nin uçağı arızalanınca GAP uçağı tahsis edildi...
  • Gönderdiğimiz uçak da zaten son elli yıldır yerleştirdiğimiz ağır sanayinin bir ürünü. Zaten o kadar büyük devletiz ki, fakirimiz yok, yoksulumuz yok. Böyle bir uçağımız var onu da gariban ülkelerin devlet büyüklerine gönderiyorz.
  • Büyük devlet olma konusunda küçük bir yorum.milli sanayisi olmayan vatandaşları şirketleri kurumları dünya kadar borç içinde sıcak paraya muhtaç gelir dağılımında ve birçok konuda adaletsiz.ayakta kalmak için varını yoğunu birikimlerini satmış.global güçlerin taşeronu. Askerinin başına çuval geçirildiği halde ne notası müzik notası mı ?diye soran.ranta ve avantaya alıştırılmış.emeğin değerini unutmuş ve biat kültürünün hakimiyetinde tv izleyen masal dinleyen menfaatçi bir halk. ne olsun.
  • Büyük devlet olmak bu işte.Kim ne derse desin.İktidarda iste AKP istersede CHP olsun.Hiiiçç fark etmez.
  • Evet senin haberin yoksa.. Millet ne yapsin ..
  • Dolu uçağımız var sen yeterki iste...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek için Ankara'ya gelecek olan Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi'nin uçağı Tiran'dan motor arızasıyla nedeniyle havalanamadı. Uçağın bakıma girmesi nedeniyle beklemek istemeyen Bamir Topi'ye GAP uçağı gönderildi.

Bu sabah Ankara'da olması beklenen Topi'nin uçağındaki arıza nedeniyle özel uçak GAP Topi'yi almak üzere Ankara'dan Tiran'a gitmek üzere havalandı. GAP'ın Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi'yi alarak saat 15:30 sularında Ankara'da olması bekleniyor.

Uçağındaki arızasınedeniyle görüşme saatlerinde de değişiklik yapılırken, Cumhurbaşkanı Gül'ün Topi'yi Çankaya Köşkü'nde saat 16:00'da karşılaması bekleniyor.

Topi'nin uçağındaki arızanın ise çok önemli olmadığı ve rutin bir bakımdan sonra tekrar uçuşuna başlayabileceği belirtildi.
TOPİ'NİN UÇAĞI ARIZALANINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Gönderdiğimiz uçak da zaten son elli yıldır yerleştirdiğimiz ağır sanayinin bir ürünü. Zaten o kadar büyük devletiz ki, fakirimiz yok, yoksulumuz yok. Böyle bir uçağımız var onu da gariban ülkelerin devlet büyüklerine gönderiyorz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Büyük devlet olma konusunda küçük bir yorum.milli sanayisi olmayan vatandaşları şirketleri kurumları dünya kadar borç içinde sıcak paraya muhtaç gelir dağılımında ve birçok konuda adaletsiz.ayakta kalmak için varını yoğunu birikimlerini satmış.global güçlerin taşeronu. Askerinin başına çuval geçirildiği halde ne notası müzik notası mı ?diye soran.ranta ve avantaya alıştırılmış.emeğin değerini unutmuş ve biat kültürünün hakimiyetinde tv izleyen masal dinleyen menfaatçi bir halk. ne olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Büyük devlet olmak bu işte.Kim ne derse desin.İktidarda iste AKP istersede CHP olsun.Hiiiçç fark etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet senin haberin yoksa.. Millet ne yapsin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dolu uçağımız var sen yeterki iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000