26 Şubat 2012, Pazar 12:49:57

TOPÇU: 'ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ VAR"

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Başkanı Turgut Topçu, Yunuseli Havaalanı'nın yeniden sivil hava taşımacılığına açılmasına destek verdiklerini belirterek, "Yunuseli Havaalanı trafiğe açılırsa, diğer pek çok alanda olacağı gibi spor ekonomisine de çok önemli katkı sağlar" dedi.
  • Sayın arkadaslar Bora jet firması kurulmadan önce şehrimize gelip Ticaret odamızla bir görüşme yapılmak istenmiş ve o dönem yetkilileri bu şirket yetkilisini kaale alıp görüşmemişlerdir .Buşehrimiz adına büyük bir kayıp olmuştur.Ynuseli havaalanı açılması durumunda Bora jet Bursadan en az 6 tane farklı destinasyona sefer yapacaktır.Kendileri resmi açılış için beklemektedirler.Sayın Genel Müdür Kadir Peker e çok teşekkürler.
  • THY yönetim kurulu başkanı Sn. Topçuyu kutlar, başarılarının devamını dilerim.
  • havaalanı her zaman olmalıdır, geliştirilmelidir bu ayrı konu ancak bursasporun avrupa maçları mı? kaç yılda bir oynayacağı kaç avrupa maçı?
  • Yunuseli konusundaki belirsizlik çözülse de ne olacağını görsek. Bir olacak bir olmayacak derken neredeyse üç senedir daha bir arpa boyu yol gidilemedi... İnşallah Yunuseli Havaalanı açılır da şehre hareket gelir.
Sportif faaliyetler açısından Uludağ'ın kamp merkezi yapılması noktasında Yunuseli Havaalanı'nın bir kez daha ön plana çıkacağını vurgulayan BURSİAD Başkanı Topçu, Bursaspor'un Avrupa müsabakaları sebebiyle gerek takımların geliş ve gidişleri ve gerekse taraftarların transferleri açısından Yunuseli Havaalanı'nın büyük önem arz edeceğini hatırlattı.

Önümüzdeki yıl Bursa'da önemli bir futbol organizasyonu gerçekleştireceğini hatırlatan Topçu, bu nedenle Yunuseli Havaalanı'nı daha etkin kullanılması gerektiğine dikkat çekti. FIFA'nın U20 Dünya Kupası organizasyonunun 2013 yılında Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini, müsabakaların yapılacağı şehirlerden birisinin de Bursa olduğuna dikkat çeken Topçu, "20 yaş altı Dünya Kupası müsabakaları FIFA'nın, Dünya Şampiyonası'ndan sonraki en önemli etkinliği durumundadır. Organizasyon komitesi, müsabakaların İstanbul, Bursa, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Trabzon ve Rize'de yapılmasını kabul etti. Bu müsabakalar sebebiyle ülkemize yurtdışından pek çok konuk gelecektir. Bu konukların rahat ulaşımı açısından ve bilhassa Bursa'mız da yapılacak karşılaşmalara gelecek takımlar ve taraftarlar yönüyle, Yunuseli Havaalanı kullanılırsa daha iyi olur" diye konuştu.

Topçu, bu organizasyon kapsamındaki müsabakaların düzenleneceği şehirler arasında Bursa'nın da yer alıyor olmasının şehrin tanıtımına çok önemli katkı sağlayacağına dikkat çekerek, 24 ülkenin katılacağı bu dev organizasyonda maçların yapılacağı şehirlerin ve maç tarihlerinin Mart ayı sonunda kesinleşeceği bilgisine ulaştıklarını ifade etti.
TOPÇU: 'ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ VAR"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın arkadaslar Bora jet firması kurulmadan önce şehrimize gelip Ticaret odamızla bir görüşme yapılmak istenmiş ve o dönem yetkilileri bu şirket yetkilisini kaale alıp görüşmemişlerdir .Buşehrimiz adına büyük bir kayıp olmuştur.Ynuseli havaalanı açılması durumunda Bora jet Bursadan en az 6 tane farklı destinasyona sefer yapacaktır.Kendileri resmi açılış için beklemektedirler.Sayın Genel Müdür Kadir Peker e çok teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY yönetim kurulu başkanı Sn. Topçuyu kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havaalanı her zaman olmalıdır, geliştirilmelidir bu ayrı konu ancak bursasporun avrupa maçları mı? kaç yılda bir oynayacağı kaç avrupa maçı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yunuseli konusundaki belirsizlik çözülse de ne olacağını görsek. Bir olacak bir olmayacak derken neredeyse üç senedir daha bir arpa boyu yol gidilemedi... İnşallah Yunuseli Havaalanı açılır da şehre hareket gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000