13 Ekim 2016, Perşembe 10:37:51

Top Air Uçuş Akademisi’nde bir ilk

İstanbul merkezli uçuş eğitimleri veren Top Air Uçuş Akademisi, Türkiye’de ilk kez moduler IR(A) eğitimlerini Airbus 320 ve Boeing 737NG simulatörlerinde vermeye başladı.
  • Bari şekli düzgün Bi öğrencinin fotosunu koysaydınız.adam at hırsızı gibi soldaki
  • Çok mantıklı
  • Hamit hocam piyasadaki çok ender bulunan değerli bir kaptandır. Önce eleştiri yapmak için onun tecrubelerine ulaşmanız gerekir.Daha ppl ini cpl ini yeni almış daha kanatları yeni oluşmuş yavri kuşlar eleştiri yapınca biraz komik oluyor :) Hamit hocam insana değer veren ve gönül kırmayan birisidir.Uçuş okullarında hak yemeyen insan gibi davranan hocalara çok çok nadir rastlanır. Görmüş geçirmiş öğrenciler çok iyi bilir.
  • Vayyg Emrah kardes yakisikli cikmissin
  • Bence space shuttle simulator olsadi,daha mantikli olurdu.
  • Bütün firmalar adam çıkarıyor alım yok. İstediğin kadar IR ı A320 de veya Boeing te ver. Bir de IR ı böyle pahalı SİM lerde vermek hangi "mantıklı!" adamın işi o da ayrı bir konu. Her eğitimin bir klasmanı ve yeri var. Bence çok doğru bir yöntem değil. Bu sim airline a yeni başlayacaklar için sistemleri ve işleyişini öğrenmek açısından doğru olabilir. Uçuş okulu ile Airline çok ayrı dünyalar. Top Air çok köklü ve iyi bir uçuş okuludur. Okulu kesinlikle kötülemiyorum ancak IR öğrenmek bu aletle olmamalı. Saygılarımla...
  • Argadaşlar 4 motorlu 777 eğitim veren varsa tarlayı satcam
  • 1 yıldır işsiz geziyorum,şuanda kargo firmasında dağıtıcı eleman olarak iş gireceğim.O yüzden şirketler batak haldeyken bu şekilde yeni öğrencileri kandırmanın anlamı yok iş istiyoruz iş
  • Top Air en iyisi
  • Sağda ki arkadaş için simülatörde eğitim vermeleri iyi olmuş itfaiye uğraşmak zorunda kalmamış ;)

İstanbul merkezli uçuş eğitimleri veren Top Air Uçuş Akademisi, Türkiye’de ilk kez moduler IR(A) eğitimlerini Airbus 320 ve Boeing 737NG simulatörlerinde vermeye başladı.

Top Air Uçuş Akademisi’nde pilotaj eğitimi alan pilot adayları, modüler IR (A) eğitimlerini havayolu pilotlarının kullandığı Airbus 320  simülatöründe gerçekleştirdi.

Türkiye'de ilk kez modüler IR(A) eğitimlerini Airbus A320 full flight simulatörde veren Top Air Uçuş Akademisi’nde eğitim alan öğrenciler toplamda  50 saat olan uçuş ve simülatör eğitimlerinin ilk 20 saatini  Airbus A320 veya B737NG simülatöründe verecek.

Gerçek bir Airbus 320 simülatöründe ilk eğitimi 20 Eylül’de Top Air Modüler IR(A) eğitimlerine başlayan öğrenciler aldı. Havayolları pilotlarının kullandığı Airbus A320 FFS simülatöründe uçuş deneyimi yaşayan öğrenciler, eğitimlerden oldukça memnun kaldı.

Top Air Uçuş Akademisi yer dersi eğitimlerini İstanbul Beylikdüzü’nde simülatör eğitimlerini Yeşilköy’deki IFTC merkezinde, uçuşlarını ise Çorlu Havalimanı’nda yapıyor.



Top Air Uçuş Akademisi’nde bir ilk

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Reklam ~ 8 yıl önce
Bari şekli düzgün Bi öğrencinin fotosunu koysaydınız.adam at hırsızı gibi soldaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezun ~ 8 yıl önce
Çok mantıklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hocam ~ 8 yıl önce
Hamit hocam piyasadaki çok ender bulunan değerli bir kaptandır. Önce eleştiri yapmak için onun tecrubelerine ulaşmanız gerekir.Daha ppl ini cpl ini yeni almış daha kanatları yeni oluşmuş yavri kuşlar eleştiri yapınca biraz komik oluyor :) Hamit hocam insana değer veren ve gönül kırmayan birisidir.Uçuş okullarında hak yemeyen insan gibi davranan hocalara çok çok nadir rastlanır. Görmüş geçirmiş öğrenciler çok iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 8 yıl önce
Geçmişi bir araştırın bu sahış kaç kişiyi dolandırdı Neden memleketi İran'a gitmiyor
Vayy ~ 8 yıl önce
Vayyg Emrah kardes yakisikli cikmissin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
Çıkmışsın? standart olarak nasıl?
CcC ~ 8 yıl önce
Bence space shuttle simulator olsadi,daha mantikli olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 8 yıl önce
Bütün firmalar adam çıkarıyor alım yok. İstediğin kadar IR ı A320 de veya Boeing te ver. Bir de IR ı böyle pahalı SİM lerde vermek hangi "mantıklı!" adamın işi o da ayrı bir konu. Her eğitimin bir klasmanı ve yeri var. Bence çok doğru bir yöntem değil. Bu sim airline a yeni başlayacaklar için sistemleri ve işleyişini öğrenmek açısından doğru olabilir. Uçuş okulu ile Airline çok ayrı dünyalar. Top Air çok köklü ve iyi bir uçuş okuludur. Okulu kesinlikle kötülemiyorum ancak IR öğrenmek bu aletle olmamalı. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok Dogru ~ 8 yıl önce
Cok Dogru kardes, tamamen farkli, M/E ucagi alipta IR yapmak var ve JET Sim'de yapmak var, tamamen farkli.. katiliyorum.. Ilk basta yuruyeceksin sonra kosacaksin.. Saygilar..
777 ~ 8 yıl önce
Argadaşlar 4 motorlu 777 eğitim veren varsa tarlayı satcam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6 motorlu 777 ~ 8 yıl önce
Aslında 777 ler 6 motorludurlar ama 2 motorunu yedek olarak uçağın bagajında tutarlar!!! Ondan dolayı 777 leri dışardan ğörenler 4 motorlu zannederler!!! Birde kuyrukta bir motoru vardır!! Bunuda sıkıştığı zaman kullanır pilotlar!! Yani aslına bakarsan motor çok!! Bu kişinin bakışına bağlı!! Hangi gözlükleri kullanılışına bağlı!!! Bazıları malasef kör!!
....... ~ 8 yıl önce
1 yıldır işsiz geziyorum,şuanda kargo firmasında dağıtıcı eleman olarak iş gireceğim.O yüzden şirketler batak haldeyken bu şekilde yeni öğrencileri kandırmanın anlamı yok iş istiyoruz iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orkun ~ 8 yıl önce
Dert etme zamaninda asaf da ucus teknisyeni idi kaptanlarin valizlerini tasirdi sonra dunya kadar insanin hakkini yiyip atakoy 5. Kisimdaki sirasini bekliyor..
öğrenci ~ 8 yıl önce
Top Air en iyisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Sağda ki arkadaş için simülatörde eğitim vermeleri iyi olmuş itfaiye uğraşmak zorunda kalmamış ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000