01 Mart 2017, Çarşamba 14:39:19

Top Air pilotaj eğitiminde vites yükseltti

Çorlu’da uçuş eğitimlerini sürdüren Top Air Uçuş Akademisi, fast track ATLP eğitimlerine başladı.
  • Bu işe, bir havacılık geçmişiniz yok ise. Uçağı ilk defa burada görecekseniz girmeyin. Ya da paraya kıyıp avrupada tamamlayın eğitiminizi. İngilizceyi de uçuş okuluyla beraber ilerletirim diyorsanız o iş öyle olmuyor. İngilizce işini halletmiş olmalısınız. O soruları da ezberlemeyin, konuyu öğrenin. Hem mülakatlarda hem de ilerleyen zamanda karşınıza çıkacaklar. Piyasada iş yok diye insanların hevesini de kırmayın. Öyle yada böyle kendini geliştirmiş adam işe kabul ediliyor. Sxs'in hollandalı ve alman aldığı doğrudur ama Türklerin yanında iki elin parmaklarının sayısını geçmez. O da sadece AYT'de. Diğer baselerde neredeyse hiç yok. Uçuş okulu zaten bu iş için araçtır. Öğrenci oturup çalışmadıkça en iyisi bile ( TRde herhalde Ayjet, Anadolu Üniyi saymadım o bir üniversite mecbur çalışacak dersleri geçmek için ) size sınıf açmaktan öteye gidemiyorlar. Hem eğitimler hem de hocalar update değil. Çoğu da airline görmemiş. İşleyişten bihaber.
  • Yapmayın etmeyin.. iş falan yok..bu kadar emek ve parayı verip sonuçta geleceğiniz nokta asgari ücretle uçabilmek için yalvarmak. Sektör açılsa ne olacak? Zaten yüzlerce fo işsiz sırada bekliyor.
  • Her kes pilot olamaz. Bir kere turkiyede zor turkler akilidir fakat. Alt yapi yok size ders veren hocalar Ucakciligi nerde ogrendiler, Paraniz varsa gelin USA. Ya. Filoridada ucus okulu var Orada iki sene iyi egitim gorun , ondan sonra cok guzel is bulursunuz,
  • Arkadaslar butun meseale Ne biliyomusunuz ? Turkiyede insanlar bussinesle pilotlugu karistiriyo!!! Adam 90 € yarirsam nekadar getirisi olurun pesinde ! Pilot olmanin degil !! Pilot olmak sanat gibidir yetenek ve gonulden sevmek gerek .. para hasaplari yapacaksan git is yeri ac kimseninde Canini yakma! Batacaksanda kendin batarsin... 300 yolcu insan hayati arkanda unutma!!!
  • Arkadaslar topair size 14 ay gibi kisa bir surede Nasil Ucak kullanilir onun hizmetini sunuyor. Bu Cok iyi ve hizli imkani degerlendirin diye size Cok iyi bir fitsatan bahsediyor. Ama siz topairi is bulma kurumuyla karistiriyorsunuz .Araba ehliyeti alirkende ayni soruyu soruyormusunuz bana is varmi ehliyi alirsam ? Niye aliyosun ehliyeti? cunku araba kullanmak istedigin icin .. buda Oyle istiyorsan Ucak kullanmak , 14 ayda en kisa zamanda ucagi kullanmayi ogretirim diyor topair .. lutfen karistimayalim !!!! Ucmayi seviyorsan 14 ayda sizi pilot yapariz diyor .. haa emin ol para kazanmak icin pilot olacaksan hic olma !! Cunku birsuru insanin Cani sana emanet !!! Sevmelisin pilot meslegini . Para kazanacaksan is yeri ac Islet Daha iyi !!!! Umarim anlasilmistir !!!
  • bak bak bak pozlara bak U masada oturmuşlar.. ellerde cetveller önlerde harita.. hepsi pilot artık bu arkadaşların.. Allah akıl fikir versin size ne diyim.. İnsan bir araştırır yahu noluyo bu işte durum ne , kim nerde pilota ihtiyaç duyuyor. Mezun olsak iş bulabilirmiyiz..Piyasa ne durumda diye 3-5 gün bakmaz mı allah aşkına.. bitirin orayı 14 ayda da 114 ay işsiz gezince aklınız başınıza gelir.. Biz naptık dersiniz. Bu okullarda parayı kapma peşinde.. Hepsinin agzında da aynı laf.. TÜRKİYE'DE MUAZZAM PİLOT AÇIĞI VAR.. 2014 yılından sonra pilot okuluna giden herkes işsiz birer sosyal medya showmeni oldu. Instagram'da cessna 172'nin içinde bir karış sakal ve gözlerde ray-ban gözlükten öteye gidemedi kimse.. Bu U masa şovalyelerine allah kolaylık versin.. Ne demişti rahmetli Kemal Sunal hababam'da.. Tünelin ucu b.mbok bi yere çıkıyo.. O hesap.
  • Arkadaslar sakin bu tuzaklara dusmeyin.cok paraniz varsa ve gelecek kayginiz yoksa,ozaman girin.100000euro verip pgsus ta milletin agiz kokusunu cekmek,adam gibi bi sirkete girmek icin 1500-2000 sa lazim.ayda 15sa ile pgsus ta tahmini 10yilda ulasirsin...kimse girmesin bu islere
  • F100 dedigin duduklu tencere.. kurtul arkadasim artik su kafadan !? O yillar cok eskide kaldi, artik ciltler dolsusu FCOM a ve lisana hakim olan sovalye oluyor.. 1952 senesinin hey gidileri ile bu meslek anca sizi calistiginiz kurumda kurula goturur.. ornekleri saymakla bitmez.. kombinezonunu nasil giydigini anlatirken yanlis piste inen adamlar bi daha facebook profillerine duduklu tencere tepesinde resim koymaya korkuyolar..oturun lisan ogrenin FCOM okuyun.. anlayana...
  • Yeğenim şu an Top Air Uçuş Okulunda öğrenci, kısa özetlemek gerekir ise memnuniyet "sıfır", 14 ayda eğitimini tamamlayan öğrenci ismi verin Sayın "kaptanım" belirtildiği üzere siz Top Air'de kaptansınız herhalde ...
  • Yorumlarin hepsini tek tek okudum. Bilmem farkettiniz mi ama okul iyi diyen , mezun olunca is var diyen sadece okul yonetimi , okuldaki FI'ler ve bi kac troll. Geri kalan herkes dogruyu soylemis. 90.000€ bana koymaz diyorsan dene. Borc harc bu ise gireceksen YAPMA , DENEME !

Çorlu’da uçuş eğitimlerini sürdüren Top Air Uçuş Akademisi, fast track ATPL eğitimlerine başladı.

Teori eğitimlerine Beylikdüzü’nde pilotaj eğitimlerine Çorlu’da devam eden Top Air Uçuş Akademisi, dört kişilik sınıflarda fast track ATPL eğitimlerinde kapasite artırma kararı aldı. 2017 eğitim yılı içerisinde aralıksız, planlı ve kaliteli bir eğitim sunabilmek için 14 ay garantili Fast Track kapasitesini artıran Top Air Uçuş Akademisi, çalışan veya çalışarak pilotaj eğitimine katılacak olan öğrenciler içihse sayı düşürme kararı aldı.  En fazla 4 kişilik sınıflardan oluşan Fast Track ATPL eğitimleri için öğrencilere kurum tarafından 14 ay eğitim süre garantisi verileceği kaydedilirken bu sayede eğitimde hız ve kalitenin artırılmasının amaçlandığı öğrenildi.

Öte yandan Mart ayından itibaren IR(A) eğitimlerine katılacak öğrencilerin toplam 50 saatlik eğitimlerinin 35 saati Airbus A320 ve Boeing B737 simülatörlerinde gerçekleştirecek. Daha önce  IR(A) eğitimlerinin toplam 20 saati IFTC Simülatör Merkezi’nde olan A320 veya B737 simülatörlerinde gerçekleştiriliyordu.



Top Air pilotaj eğitiminde vites yükseltti

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Sxs fo ~ 7 yıl önce
Bu işe, bir havacılık geçmişiniz yok ise. Uçağı ilk defa burada görecekseniz girmeyin. Ya da paraya kıyıp avrupada tamamlayın eğitiminizi. İngilizceyi de uçuş okuluyla beraber ilerletirim diyorsanız o iş öyle olmuyor. İngilizce işini halletmiş olmalısınız. O soruları da ezberlemeyin, konuyu öğrenin. Hem mülakatlarda hem de ilerleyen zamanda karşınıza çıkacaklar. Piyasada iş yok diye insanların hevesini de kırmayın. Öyle yada böyle kendini geliştirmiş adam işe kabul ediliyor. Sxs'in hollandalı ve alman aldığı doğrudur ama Türklerin yanında iki elin parmaklarının sayısını geçmez. O da sadece AYT'de. Diğer baselerde neredeyse hiç yok. Uçuş okulu zaten bu iş için araçtır. Öğrenci oturup çalışmadıkça en iyisi bile ( TRde herhalde Ayjet, Anadolu Üniyi saymadım o bir üniversite mecbur çalışacak dersleri geçmek için ) size sınıf açmaktan öteye gidemiyorlar. Hem eğitimler hem de hocalar update değil. Çoğu da airline görmemiş. İşleyişten bihaber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xq ~ 7 yıl önce
SXS'in iyi durumda olması, Türk sivil havacılığının iyi durumda olduğunu göstermez.
Sxs fo'ya ~ 7 yıl önce
Zaten yorumunda şunu açıkça söylemişsin ''Öğrenci oturup çalışmadıkça en iyisi bile ( TRde herhalde Ayjet, Anadolu Üniyi saymadım o bir üniversite mecbur çalışacak dersleri geçmek için ) size sınıf açmaktan öteye gidemiyorlar. Hem eğitimler hem de hocalar update değil. Çoğu da airline görmemiş. İşleyişten bihaber.'' Yani diyorsun ki öğrenci çalışarak kendi kendini yetiştirecek yoksa kurumdan pek birşey beklemesin eldeki malzeme bu diyorsun!? Eeee o zaman öğrenci o kadar parayı bu okullara vermesinde kendisi otursun kendi kendine lisans versin oldu olacak :). Yahu Allah aşkına özrü kabahatinden büyük misali, açıklamanız ve çözümlemenizde durumun aslında ne kadar acı bir halde olduğunu kanıtlıyıor. Yakmayın kardeşim madem kendinizi!
Arkadaşlar ~ 7 yıl önce
Yapmayın etmeyin.. iş falan yok..bu kadar emek ve parayı verip sonuçta geleceğiniz nokta asgari ücretle uçabilmek için yalvarmak. Sektör açılsa ne olacak? Zaten yüzlerce fo işsiz sırada bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski bir airliner ~ 7 yıl önce
Doğru açıklama ve yorum..
Andes daglarinda Seyreledim sizleri. Hanginiz pilot haginiz cirak ~ 7 yıl önce
Her kes pilot olamaz. Bir kere turkiyede zor turkler akilidir fakat. Alt yapi yok size ders veren hocalar Ucakciligi nerde ogrendiler, Paraniz varsa gelin USA. Ya. Filoridada ucus okulu var Orada iki sene iyi egitim gorun , ondan sonra cok guzel is bulursunuz,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan pilot ~ 7 yıl önce
Arkadaslar butun meseale Ne biliyomusunuz ? Turkiyede insanlar bussinesle pilotlugu karistiriyo!!! Adam 90 € yarirsam nekadar getirisi olurun pesinde ! Pilot olmanin degil !! Pilot olmak sanat gibidir yetenek ve gonulden sevmek gerek .. para hasaplari yapacaksan git is yeri ac kimseninde Canini yakma! Batacaksanda kendin batarsin... 300 yolcu insan hayati arkanda unutma!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Pilot ~ 7 yıl önce
Arkadaslar topair size 14 ay gibi kisa bir surede Nasil Ucak kullanilir onun hizmetini sunuyor. Bu Cok iyi ve hizli imkani degerlendirin diye size Cok iyi bir fitsatan bahsediyor. Ama siz topairi is bulma kurumuyla karistiriyorsunuz .Araba ehliyeti alirkende ayni soruyu soruyormusunuz bana is varmi ehliyi alirsam ? Niye aliyosun ehliyeti? cunku araba kullanmak istedigin icin .. buda Oyle istiyorsan Ucak kullanmak , 14 ayda en kisa zamanda ucagi kullanmayi ogretirim diyor topair .. lutfen karistimayalim !!!! Ucmayi seviyorsan 14 ayda sizi pilot yapariz diyor .. haa emin ol para kazanmak icin pilot olacaksan hic olma !! Cunku birsuru insanin Cani sana emanet !!! Sevmelisin pilot meslegini . Para kazanacaksan is yeri ac Islet Daha iyi !!!! Umarim anlasilmistir !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptana ~ 7 yıl önce
sizin girdiginiz zamani da biliyoruz 2011 e kadar kaymagini yediniz cogunuz kaptan cocugu atp sinavlaini bile vermeden yerlestiniz ingilizcelerinizi konusmuyorum bile bir de burda ahkam kesiyosunuz dallamalar agzina balgam atarim bak isim isim verdirtmeyin hasta etmeyin adami
pozlara bak.. ~ 7 yıl önce
bak bak bak pozlara bak U masada oturmuşlar.. ellerde cetveller önlerde harita.. hepsi pilot artık bu arkadaşların.. Allah akıl fikir versin size ne diyim.. İnsan bir araştırır yahu noluyo bu işte durum ne , kim nerde pilota ihtiyaç duyuyor. Mezun olsak iş bulabilirmiyiz..Piyasa ne durumda diye 3-5 gün bakmaz mı allah aşkına.. bitirin orayı 14 ayda da 114 ay işsiz gezince aklınız başınıza gelir.. Biz naptık dersiniz. Bu okullarda parayı kapma peşinde.. Hepsinin agzında da aynı laf.. TÜRKİYE'DE MUAZZAM PİLOT AÇIĞI VAR.. 2014 yılından sonra pilot okuluna giden herkes işsiz birer sosyal medya showmeni oldu. Instagram'da cessna 172'nin içinde bir karış sakal ve gözlerde ray-ban gözlükten öteye gidemedi kimse.. Bu U masa şovalyelerine allah kolaylık versin.. Ne demişti rahmetli Kemal Sunal hababam'da.. Tünelin ucu b.mbok bi yere çıkıyo.. O hesap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cobretti ~ 7 yıl önce
Arkadaslar sakin bu tuzaklara dusmeyin.cok paraniz varsa ve gelecek kayginiz yoksa,ozaman girin.100000euro verip pgsus ta milletin agiz kokusunu cekmek,adam gibi bi sirkete girmek icin 1500-2000 sa lazim.ayda 15sa ile pgsus ta tahmini 10yilda ulasirsin...kimse girmesin bu islere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F100 ~ 7 yıl önce
F100 dedigin duduklu tencere.. kurtul arkadasim artik su kafadan !? O yillar cok eskide kaldi, artik ciltler dolsusu FCOM a ve lisana hakim olan sovalye oluyor.. 1952 senesinin hey gidileri ile bu meslek anca sizi calistiginiz kurumda kurula goturur.. ornekleri saymakla bitmez.. kombinezonunu nasil giydigini anlatirken yanlis piste inen adamlar bi daha facebook profillerine duduklu tencere tepesinde resim koymaya korkuyolar..oturun lisan ogrenin FCOM okuyun.. anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
Yeğenim şu an Top Air Uçuş Okulunda öğrenci, kısa özetlemek gerekir ise memnuniyet "sıfır", 14 ayda eğitimini tamamlayan öğrenci ismi verin Sayın "kaptanım" belirtildiği üzere siz Top Air'de kaptansınız herhalde ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Yorumlarin hepsini tek tek okudum. Bilmem farkettiniz mi ama okul iyi diyen , mezun olunca is var diyen sadece okul yonetimi , okuldaki FI'ler ve bi kac troll. Geri kalan herkes dogruyu soylemis. 90.000€ bana koymaz diyorsan dene. Borc harc bu ise gireceksen YAPMA , DENEME !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ööörenci ~ 7 yıl önce
Adam sonuna kadar haklı dağılın. Yada Kendinize bir psikolog tutun.
TA pilot ~ 7 yıl önce
Arkadaş eksik yazmış, az anlatmış.. Tek kelime yalanı yok hatta insaflı bile yazmış.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama şirketin başındaki HRS efendi bir gün belasını, kazıkladıklarının beddularıyla mı bulur, yada bir delikanlı çıkar emdiği sütü burnunundan getirirlerde mi bulur bilinmez ama inşallah tez zamanda bulur. Kesin bunu okuyacaksın HRS efendi, Bize ettiklerini evlatlarından gör..
Öğrenci ~ 7 yıl önce
Bu okuldan kesin kez uzak durun. Yazan arkadaşlar az bile yazmışlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000