13 Mayıs 2016, Cuma 08:40:45

Top Air Akademi uçuş öğretmeni arıyor

Top Air Uçuş Akademisi , büyüyen eğitim filosunda görevlendirilmek üzere Türk JAA veya EASA lisanslı uçuş öğretmenleri alacak.
  • Neden kimse AFA kazasindan ve ogrencilerin Edremitteki imdat cagrilarindan bahsetmiyor. Varsa yoksa Top Air kötü, Tarkim kötü. Tarafsiz olun.
  • Ben THY Kabin memuruyum Arkadaşlarım var şu an Top Air Uçuş okulunda Pilotaj eğitimi almaktalar, duyduklarımız gayet profesyonel bir kadro çalıştıkları bende ilk fırsata gidip kendileri ile görüşeceğim.
  • Ne demişler meyve veren ağaç taşlanır, klasik herzaman Yıkıcı olunur bu konuda "meyve veren ağaçta" bende halen öğrenciyim Top Air'de tüm ofis Çalışanları ve Öğretmenleri tek kelime ile mükemmel
  • Ne demişler meyve veren ağaç taşlanır, kıskanmayın bu kadar !!!! .. Bende eğitim alan biriyim ... Memnunum, Allah yollarını açık tutsun ...
  • Armut piş ağzıma düş. Yav arkadaş daha dükkanı açalı 2 sene olmamış 500 saatlik FI arayacağına elinde avcundakini eğitime harcamış, becerikli, piyasada elinde ATPL lisansı olan adamları topla FI yap. Az maaş ver ama birilerine bi hayrın olsun. Siz daha okulu kurarken elinizde ayjetten aldığınız lisansla uçtuğunuz 300 saat uçuşla geldiniz buralara. Ayıp.
  • Yorumları bilerek abarttığım için özür dilerim. Aslında ben öğrenci bile değilim. Rakip firmada çalışıyorum. Özür.
  • Kargo (AIRBUS 300)lerde sadece Flıght engneer uçarak kendini kaptan yapan Hamit reza dan iyi bir şey beklenmemeli.geçmişi incelenirse durum ortada. Öğrenciler (varsa) daha dikkatli olmalı..
  • AFA'dan Top Air geçtim . eğitim hızı gerçekten iyi . yeni uçakların gelmesini bekliyoruz .
  • Yorumların çoğu rakip firmalar tarafından karalamak için yazılmış. Top Air is the best FTO in istanbul.
  • Top Air de PPL öğrencisiyim . bugune kadar hiç bir sorun olmadan istediğimiz zaman uçuyoruz. 3 uçak daha gelecek . bunlar için tabiki öğretmen ihtiyacı olacaktır.

Yeni kurulan uçuş okullarından Top Air Uçuş Akademisi , büyüyen eğitim filosunda görevlendirilmek üzere Türk JAA veya EASA lisanslı uçuş öğretmenleri alacak. 

İstanbul merkezli uçuş eğitimlerine başlayan Top Air Uçuş Akademisi, eğitim filosu için uçuş öğretmeni alacağını duyurdu.

Top Air Uçuş Akademisi’nin uçuş öğretmeni adaylarında aradığı şartlar şöyle sıralanırken başvuruda bulunmak isteyenlerin [email protected] adresine e posta göndermeleri istendi.

-Geçerli CPL/IR Frozen ATPL Lisansı ve FI(A) lisansına sahip olmak

-En az 500 saat FI(A) uçuş tecrübesi olmak

-Güncel sağlık sertifikasına sahip olmak

-Adli Sicil ve arşiv kaydı bulunmamak

-Top Air Uçuş akademisi tarafından yapılacak ilave değerlendirme süreçlerinde başarılı olmak

Top Air Akademi uçuş öğretmeni arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

İnci ~ 8 yıl önce
Neden kimse AFA kazasindan ve ogrencilerin Edremitteki imdat cagrilarindan bahsetmiyor. Varsa yoksa Top Air kötü, Tarkim kötü. Tarafsiz olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 8 yıl önce
Ben THY Kabin memuruyum Arkadaşlarım var şu an Top Air Uçuş okulunda Pilotaj eğitimi almaktalar, duyduklarımız gayet profesyonel bir kadro çalıştıkları bende ilk fırsata gidip kendileri ile görüşeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fıfbjbugıuhohjjopl ~ 8 yıl önce
Bir sen eksiktin. Koş koş , sen de pilot ol. Orda para havadan kazanılıyor.
Hümanist yanlısı ~ 8 yıl önce
Ne demişler meyve veren ağaç taşlanır, klasik herzaman Yıkıcı olunur bu konuda "meyve veren ağaçta" bende halen öğrenciyim Top Air'de tüm ofis Çalışanları ve Öğretmenleri tek kelime ile mükemmel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mükemmel ~ 8 yıl önce
Mükemmelik baya değişken birşey sanırım. Mazoşizm ne zamandan beri mükemmelik olmuş ayrı konu.
Hümanist ~ 8 yıl önce
Ne demişler meyve veren ağaç taşlanır, kıskanmayın bu kadar !!!! .. Bende eğitim alan biriyim ... Memnunum, Allah yollarını açık tutsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memnuniyet ~ 8 yıl önce
Memnunmusun. O kadroyla memnunsun ? Murat çuhadaroğulu gibi pilotluktan bi haber bi insan orada hoca be hoca.
ayıp ~ 8 yıl önce
Okulu bilmem de Murat Çuhadaroğlu' yla öğrenciyken uçtum resmen iftara atmışsınız. Kendisi çok sakin, kendinden emin ve soğukkanlı bir insandır. Bu soğukkanlı oluşu öğretmenlik için her zaman artı bir özellik. Öğrenciyi sıkmaz. Güzel öğretir. Kumandaya en son müdahale etmesi gerekirse dokunur. En iyi uçuşlarımdandır Murat Hoca 'nın uçuşları. Er-ah uçuş okulunda part-time uçtuğu zamanlardan biliriz. Ayrıca part-time dışında uzman doktorluk yapıyordu yanlış bilmiyorsam. Lütfen insanlara iftira atmayın. Bu yorumları yazan belli ki top air çalışını ona tepki veriyorsunuz ve bence de reklam yorumuysa haklısınız ama kişilere saldırmayın lütfen.
Armut Piş ~ 8 yıl önce
Armut piş ağzıma düş. Yav arkadaş daha dükkanı açalı 2 sene olmamış 500 saatlik FI arayacağına elinde avcundakini eğitime harcamış, becerikli, piyasada elinde ATPL lisansı olan adamları topla FI yap. Az maaş ver ama birilerine bi hayrın olsun. Siz daha okulu kurarken elinizde ayjetten aldığınız lisansla uçtuğunuz 300 saat uçuşla geldiniz buralara. Ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Sen neden bahsediyorsun? Bu okulun kuruluş, uçuşundan ne kadar haberin var? Ayjet ne alaka. Fikirsiz fikrini söyleyeceğine destek ol.
Top Air öğrenci ~ 8 yıl önce
Yorumları bilerek abarttığım için özür dilerim. Aslında ben öğrenci bile değilim. Rakip firmada çalışıyorum. Özür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt Kargo ~ 8 yıl önce
Kargo (AIRBUS 300)lerde sadece Flıght engneer uçarak kendini kaptan yapan Hamit reza dan iyi bir şey beklenmemeli.geçmişi incelenirse durum ortada. Öğrenciler (varsa) daha dikkatli olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFA ~ 8 yıl önce
AFA'dan Top Air geçtim . eğitim hızı gerçekten iyi . yeni uçakların gelmesini bekliyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskançlık ~ 8 yıl önce
Yorumların çoğu rakip firmalar tarafından karalamak için yazılmış. Top Air is the best FTO in istanbul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Top Air Öğrenci ~ 8 yıl önce
Top Air de PPL öğrencisiyim . bugune kadar hiç bir sorun olmadan istediğimiz zaman uçuyoruz. 3 uçak daha gelecek . bunlar için tabiki öğretmen ihtiyacı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000