21 Kasım 2008, Cuma 17:47:02

Toktamış Ateş'ten VIP Lounge'a itiraf

Prof. Dr. Toktamış Ateş VIP Lounge’da Nilüfer Batur’un konuğu oldu. “Mustafa” filminden havacılığa kadar pek çok konuda Batur’un sorularını yanıtlayan Ateş neyi itiraf etti?
  • Sayın Nilüfer Batur, programınıza ve size bayılıyoruz. Konuklarınızı çok güzel ağırlıyorsunuz ve programınız bize çok faydalı oluyor. Lütfen ekranları hiç bırakmayın, ekrana çok yakışıyorsunuz.

Türkiye’nin sayılı siyaset bilimcilerinden olan Prof. Dr. Ateş, VIP Lounge’da Nilüfer Batur’un, “Havacılıkla aranız nasıl?” sorusuna esprili bir yanıt verdi.

Yükseklik fobisi olduğunu anlatan Prof. Dr. Ateş, “Paris’e bile karadan gidiyorum hala” dedi. Buna karşın çocukluğundan beri uçaklara ve havacılığa büyük ilgisi olduğunu belirten Ateş, “İtiraf edeyim, uçakların iniş kalkışlarını seyretmek için Florya’daki kebapçıların orada arabayı kenara çekiyorum” dedi.

Arkadaşlarının kendisine kokpite girerek lövyeye dokunmasını tavsiye ettiğini söyleyen Prof. Dr. Ateş, “Ben daha oraya girme aşamasına bile gelemedim” diyor..

Toktamış Ateş'ten VIP Lounge'a itiraf

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
Sayın Nilüfer Batur, programınıza ve size bayılıyoruz. Konuklarınızı çok güzel ağırlıyorsunuz ve programınız bize çok faydalı oluyor. Lütfen ekranları hiç bırakmayın, ekrana çok yakışıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000