01 Mayıs 2017, Pazartesi 15:50:54

Tokatçı Mahir yine ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olma hayalleri kuran genç kızları defalarca dolandıran Mahir Mehmet Güney, bir kez daha ortaya çıktı.
  • Su kızcağızlarla dalga geçmişsiniz ama birçoğunuz torpille geçti uçuşa ...hatta "" aidat "" adı altında diyelim de cümlenin devamını torpilliler anlasin.. içimizde gram ingilizce bilmeyip Türkçesi kıt adamlarin torpiliyle bu işe girenler de aynaya bakıp kendi yüzüne bi tukursun yerimize :)))) Ya bi de burada ahkam kesiyorsunuz ya... hadi sizi anladık da yıllarını kabine,şirkete vermiş emekçi insanlar, aranızda nasıl barındıriyorsunuz bu emek hırsızlarını??
  • Hakkinizla girmek yerine parayla milletin onune gecmek isterseniz kusura bakmayin ama uzulmedimm yani. Tabi bunda tk nin da payi yok degil o kadar torpilli adam aldi ki millet artik careyi torpil aramakta buluyor.
  • Ben ona bir cv göndereyimde bir görüselim sevzinler onu.
  • "karşim hallederiz" "köz yok mu" "bizde o iş merak etme kenks" vs diyen babet çorap giyen nargile masalarında şekil yapan. böyle tiplere kızlar neden itibar eder anlamam. Haaa daha da cok edilecek, orası da ayrı bir komedi. herhangi bir konuda zerre bilgisi olmayan, hayatı boyunca tek bir kitap bile okumamış, amip tek hücreli bir organizma.
  • yne 800-1000e iyi yirtmislar 8000 veren duydum. ankarada tanidik var diip hatta mecliste falan dolastirilan.
  • Enayilerin paralarını yanlarına bırakmak ahlaka aykırıdır.
  • Abilerinden, amcalarından, THY'de çalışanlardan böyle görmüş uygulamaya koymuş ne var bunda? Kapalı kapılar ardından referansa göre muamele yapılmadığını inkar mı ediyorsunuz şimdi? IK'nın elini kolunu bağlayan müdürler, başkanlar yok mu yani? (T)orpil (H)ak (Y)olu bunu unutmayın.
  • Bunlar gibi insanlar benim cevremde de var. Kabin memurlugunu cok fazla buyutuyolar gozlerinde, sirf gezmek icin bu kadar saflasilmaz para kaptiran kurslara paralar doken stresten hastalanan bir suru insan var yaziktir universite mezunu insanlar bir de gidin kendi isinizi yapin cok daha iyi.
  • Bu ülkede referanssız, torpilsiz is görülmediği için insanların inanıp bu şeref yoksunu tokatcilara para vermeleri gayet normal çünkü işleyiş bu şekilde olabiliyor diye düşündürmüsler belli ki. Asıl ilginc konu bu tokatcilarin hala rahat bir şekilde bu işi defalarca yapıyor olması artı bu ve bunun gibilere çanak tutan bir adalet sisteminin varlığı. THY çıkıp yazılı ve görsel olarak ulusal basinda bir açıklama yapsın o halde bu şahıs ve benzeri tiplerle ilgili ve Referanslı alım varsa ki var diye biliyoruz onu aydınlatsın. Bu gözler ne kabin memurları gördü km ile alakaları olmayan
  • Kizlar mafya tipi neden sever ?

Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olma hayalleri kuran genç kızları defalarca dolandıran Mahir Mehmet Güney, bir kez daha ortaya çıktı. Tokatçı Mahir, sosyal medyadan tuzağa düşürdüğü D.U. isimli kabin memuru adayı ve iki arkadaşını dolandırdı.

Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olabilmek için arayış içerisinde olan adayları tuzağına düşürerek paralarını alan Mahir Mehmet Güney, yeni kurbanlarını da ağına düşürdü. Sosyal medya üzerinden tanıştığı Güney tarafından dolandırılan D.U. isimli genç kız, THY tarafından gönderildiğini sandığı hayali elektronik postalar ile hem parasını hem de hayallerini kaybetti.

Polis olduğunu söyleyerek konuştuğu kişilerin güvenini kazanan ve THY’de iş bulma vaadiyle adayların parasını alan Güney ile iki ay önce sosyal medya üzerinden tanıştığını kaydeden D.U, “ Konuşmaya başladıktan sonra kabin memuru olmak isteyip istemediğimi sordu. Şartlara uymadığımı söyledim ama referanslı alımlar yaptırdığını ve sınava girmeden THY’de kabin memuru yapabileceğini, THY’de Nur Çelik isimli bir bayan ile irtibatlı olduğunu ve işe aldığı kişilerden prim aldığını söyledi. Nur Çelik’e mail atmaya başladım. Sigorta, vize ve apron kartı gibi işlemlerin yapılması için benden aralıklarla para talep ettiler. Hepsini yatırdım. Sözde eğitime başlanıldığında yatırdığım paraları iade edeceklerini söylediler. İki arkadaşımı daha bu tuzağa dahil ettirdiler.  Kişi başı 885’er TL para yatırdık” dedi.

Nur Çelik adını kullanarak adaylardan para toplayan Mahir Mehmet Güney, mülakat ve eğitim tarihlerini de sürekli erteleyerek zaman kazandı. Sonunda durumdan şüphelenen mağdurlar, gerçeği geç de olsa öğrendi. Ancak iş işten çoktan geçmişti. Yatırdıkları paraları geri talep eden D.U ve arkadaşları, gönderdikleri elektronik postalara cevap dahi alamadı. Mağdurların savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

İLK İŞİ DEĞİL

Tokatçı Mahir’in bu ilk işi değil. Daha önce de defalarca, çok sayıda kabin memurunu aynı yöntemle dolandıran Güney, mağdurların şikayetlerine rağmen elini kolunu sallayarak yeni mağdur bulmak için dolaşmaya devam etti. Airporthaber, daha önce kabin memuru adaylarını dolandıran Mahir Mehmet Güney ile ilgili adayları uyaran haberler yayınlamıştı.

©AirportHaber









Tokatçı Mahir yine ortaya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

Bi kendinize gelin! ~ 7 yıl önce
Su kızcağızlarla dalga geçmişsiniz ama birçoğunuz torpille geçti uçuşa ...hatta "" aidat "" adı altında diyelim de cümlenin devamını torpilliler anlasin.. içimizde gram ingilizce bilmeyip Türkçesi kıt adamlarin torpiliyle bu işe girenler de aynaya bakıp kendi yüzüne bi tukursun yerimize :)))) Ya bi de burada ahkam kesiyorsunuz ya... hadi sizi anladık da yıllarını kabine,şirkete vermiş emekçi insanlar, aranızda nasıl barındıriyorsunuz bu emek hırsızlarını??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak olmuş ! ~ 7 yıl önce
Elinize ve agziniza sağlık bende günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum.burda herkes klavye şövalyesi olmuş bu tokatciyi destekler yorumlar yapıyorlar sizin yorumunuz da diğerlerinin yorumlarına kapak olmuş .
Km ~ 7 yıl önce
Hakkinizla girmek yerine parayla milletin onune gecmek isterseniz kusura bakmayin ama uzulmedimm yani. Tabi bunda tk nin da payi yok degil o kadar torpilli adam aldi ki millet artik careyi torpil aramakta buluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Kimsenin kimsenin önüne geçmek istediği yok haberi iyi oku bence dolandirilan bayan benim arkadaşım ve mevzuyu en ince detayına kadar anlattı bana burada özetlenen durumla insanları yargilamayin kaldı ki yasal süreç başlattı. Sizde Bu sekilde yazarak bu tokatcilara çanak tutmuş oluyorsunuz bilin istedim.
Cv ~ 7 yıl önce
Ben ona bir cv göndereyimde bir görüselim sevzinler onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sosyolog ~ 7 yıl önce
"karşim hallederiz" "köz yok mu" "bizde o iş merak etme kenks" vs diyen babet çorap giyen nargile masalarında şekil yapan. böyle tiplere kızlar neden itibar eder anlamam. Haaa daha da cok edilecek, orası da ayrı bir komedi. herhangi bir konuda zerre bilgisi olmayan, hayatı boyunca tek bir kitap bile okumamış, amip tek hücreli bir organizma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilsizeleman ~ 7 yıl önce
yne 800-1000e iyi yirtmislar 8000 veren duydum. ankarada tanidik var diip hatta mecliste falan dolastirilan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 7 yıl önce
Bununla kurtuldular evet daha fena paralar kaptiranlar olmuş aynen :/
Murphy yasası ~ 7 yıl önce
Enayilerin paralarını yanlarına bırakmak ahlaka aykırıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murphy yasasiymis zevzek ~ 7 yıl önce
Böyle uc kagitcilar varken sizin gibi klavye angutlarına da laf düşüyor işte.yazmış olmak için yazmayın aptal yorumlarınızı kendinize saklayın. Sizin gibiler bunları savundukca daha çok insan Madur olur bu memlekette.
Abici ~ 7 yıl önce
Abilerinden, amcalarından, THY'de çalışanlardan böyle görmüş uygulamaya koymuş ne var bunda? Kapalı kapılar ardından referansa göre muamele yapılmadığını inkar mı ediyorsunuz şimdi? IK'nın elini kolunu bağlayan müdürler, başkanlar yok mu yani? (T)orpil (H)ak (Y)olu bunu unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km olmak ~ 7 yıl önce
Bunlar gibi insanlar benim cevremde de var. Kabin memurlugunu cok fazla buyutuyolar gozlerinde, sirf gezmek icin bu kadar saflasilmaz para kaptiran kurslara paralar doken stresten hastalanan bir suru insan var yaziktir universite mezunu insanlar bir de gidin kendi isinizi yapin cok daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 7 yıl önce
Malesef öyle dediğin haldeyiz.
.. ~ 7 yıl önce
Bu ülkede referanssız, torpilsiz is görülmediği için insanların inanıp bu şeref yoksunu tokatcilara para vermeleri gayet normal çünkü işleyiş bu şekilde olabiliyor diye düşündürmüsler belli ki. Asıl ilginc konu bu tokatcilarin hala rahat bir şekilde bu işi defalarca yapıyor olması artı bu ve bunun gibilere çanak tutan bir adalet sisteminin varlığı. THY çıkıp yazılı ve görsel olarak ulusal basinda bir açıklama yapsın o halde bu şahıs ve benzeri tiplerle ilgili ve Referanslı alım varsa ki var diye biliyoruz onu aydınlatsın. Bu gözler ne kabin memurları gördü km ile alakaları olmayan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Kizlar mafya tipi neden sever ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...!? ~ 7 yıl önce
Adam.polisim demiş ne mafyası be arkadaş
S. ~ 7 yıl önce
Herkeze guven olmaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000