02 Ağustos 2017, Çarşamba 12:17:10

Tokatçı Mahir bu kez yakayı kurtaramadı

İstanbul'da, sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp bir havayolu şirketinde iş bulma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve Mahir kod adıyla bilinen şüpheli tutuklandı.
  • Birilerine Para vererek, bir yerlere girmeye çalışanlara iyi olmuş, iyi ki bunun gibi insanlar var uyanık geçinen aptallara haklarını veriyorlar.
  • Bu vesileyle emekli tümgeneral osmonot paşayı bir daha analım. Herif ne kadar şeffaf çalıyordu ama. Bizim askersevicilerin de adama her platform da sahip çıkması da ayrı bir ironi idi. Uzaya gideceğiz diyerek paraları ailecek hüplettiler. Asker mi asker, hem de paşa. Ne budala bir ahalimiz varmış. Bize söverlerdi sağda solda yazınca.
  • Sülün osman, jet fadıl, çerkez cengiz, mahir, liste uzar gider. Adamların işi bu
  • Serbest kaldığı gün mesleğine döner alışmış kudurmuştan betermiş akrep e sormuşlar neden elimi ısırdın diye akrepte ne yapayım huyum işte de gibi
  • Easa lisansi alip napacsksiniz arkadaslar. Bilen varsa soylesin? Hangi ilanda kalma/konaklama izni olmaksizin sadece Easa lisansli ilan var?
  • Herkes adama giydirmiş te asıl 500 lira verip te diğer gün hostes olarak uyanmak isteyenlere ne demeli? Biz boşuna senelerce üniversite okuyup dil kurslarına para yatırıyoruz zaten Bu adama ödül bile verilmeli
  • Simdi ali konur,2 gun sonra saliverirler. Bu da vurguna devam eder..
  • ya arkadaş buna inananlar da bi zahmet havacı olmasın,bunlara mı canını emanet edecek insanlar
  • kesin typlidir
  • Adamda suç yok. Trend kıro sevmek. Kızlar bayılıyor

İstanbul'da, sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilere kendisini polis olarak tanıtıp bir havayolu şirketinde iş bulma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve Mahir kod adıyla bilinen şüpheli tutuklandı.

AirportHaber'in sıklıkla üzerinde durduğu ve ısrarlı olarak yer verdiği haberler sonuç verdi. 

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve  Dolandırıcılık Büro Amirliğine başvuran bazı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden  tanıştıkları Merdan Karanan'ın kendilerini dolandırdığını öne sürdü.

Şüphelinin kendisini polis olarak tanıttığını, kendileriyle arkadaş  olduktan sonra da bir havayolu şirketindeki tanıdığı vasıtasıyla "hostes ve pilot  yapma" vaadinde bulunarak kendilerinden para istediğini öne süren vatandaşlar  şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve  Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini "Merdan Karanan", "Mahir Soylu"  isimleriyle tanıtan kişinin Uğur G. (29) olduğunu belirledi.

Zanlı, teknik ve fiziki takibin ardından Küçükçekmece'de yakaladı.

Daha çok iş arayan genç kadınları seçmiş

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sırasında, aynı yöntemle çok sayıda  vatandaşı dolandırdığı tespit edildi.

Zanlının tanışmak için daha çok iş arayan ve işe ihtiyacı olan genç  kadınları seçtiği, kendisini polis olarak tanıtıp güven kazandıktan sonra öz  geçmişlerini verdiği adrese göndermelerini istediği, daha sonra bu kişilere  e-posta üzerinden bir havayolu şirketinin antetli kağıdı ile cevap verdiği tespit  edildi.

Ayrıca, kişilere gelen cevapta "eğitim bedeli, hostes elbisesi bedeli,  harç bedeli" gibi bahanelerle 500 ila bin liranın verilen banka hesabına  yatırılmasının istendiği belirlendi.

Banka hesabını inceleyen polis, hesabın Uğur G'nin kız arkadaşına ait  olduğunu ve yaklaşık 25 kişiden hesaba değişik tarihlerde para yatırıldığını  tespit etti.

Şüphelinin emniyette 8 dolandırıcılıktan kaydı olduğu ve hakkında UYAP  aranması bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli  tutuklandı.

AirportHaber'in en son gündeme getirdiği Tokatçı Mahir haberi için TIKLAYINIZ...

Tokatçı Mahir bu kez yakayı kurtaramadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İyi olmuş ~ 7 yıl önce
Birilerine Para vererek, bir yerlere girmeye çalışanlara iyi olmuş, iyi ki bunun gibi insanlar var uyanık geçinen aptallara haklarını veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli hırsızlar ~ 7 yıl önce
Bu vesileyle emekli tümgeneral osmonot paşayı bir daha analım. Herif ne kadar şeffaf çalıyordu ama. Bizim askersevicilerin de adama her platform da sahip çıkması da ayrı bir ironi idi. Uzaya gideceğiz diyerek paraları ailecek hüplettiler. Asker mi asker, hem de paşa. Ne budala bir ahalimiz varmış. Bize söverlerdi sağda solda yazınca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimler ~ 7 yıl önce
Sülün osman, jet fadıl, çerkez cengiz, mahir, liste uzar gider. Adamların işi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 7 yıl önce
Serbest kaldığı gün mesleğine döner alışmış kudurmuştan betermiş akrep e sormuşlar neden elimi ısırdın diye akrepte ne yapayım huyum işte de gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru dedin;) ~ 7 yıl önce
Jet Fadıl geldi gözümün önüne
Easa ~ 7 yıl önce
Easa lisansi alip napacsksiniz arkadaslar. Bilen varsa soylesin? Hangi ilanda kalma/konaklama izni olmaksizin sadece Easa lisansli ilan var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Herkes adama giydirmiş te asıl 500 lira verip te diğer gün hostes olarak uyanmak isteyenlere ne demeli? Biz boşuna senelerce üniversite okuyup dil kurslarına para yatırıyoruz zaten Bu adama ödül bile verilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Nasil yani? Sen üniversiteyi hostes olmak icin mi okudun?
Hukuk ~ 7 yıl önce
Simdi ali konur,2 gun sonra saliverirler. Bu da vurguna devam eder..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık.. ~ 7 yıl önce
ya arkadaş buna inananlar da bi zahmet havacı olmasın,bunlara mı canını emanet edecek insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 7 yıl önce
kesin typlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 7 yıl önce
Adamda suç yok. Trend kıro sevmek. Kızlar bayılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000