01 Şubat 2012, Çarşamba 16:05:04

TOKAT SEFERLERİ ARTIRILDI

Tokat-İstanbul direkt uçak seferleri hafta 3 günden 5'e çıkartılırken, haftanın 3 günü de Ankara olmak üzere 2 ayrı uçak sefer konulacağı bildirildi...
  • 20-25 diyen arkadas ben istanbul-tokat ve tokat-istanbul uctum, ortalama 50-55 kisi vardi ucakta, kadir peker, borajet patronu dedigine göre tokat ucuslarinda 50nin altina hic düsmemisler bugüne kadar..tokat gelisime acik bir sehir, istanbul otobüsle 12saat ve 70 tl, borajetle 1.5 saat ve 59 tl..bence hemserilerim ucaklari dolduracaklardir ancak tokat havaalani acilen elden gecirilmeli, belediyenin hicbir calisma projesi yok bu konuda..dhmi'dende cevap yok..bence ankara ucuslarida dahil tokat ucuslari devam edecektir ancak yeni bir havaalani sart, tokat-sivas arasinada olabilir, oralar daha uygun..
  • Sayın Vali Tokat'lı hemşehrilerim için güzel haberler veriyor. Bu işin devamlılığı uçağın doluluk oranıyla ilgili. Tokat'lı hemşehrilerim hergün uçak istiyorsa, ona göre de rağbet göstermeli veya Tokat Ticaret Odası belli miktar koltuk garantisi vermeli ki BoraJet bu hizmete devam edebilsin.
  • 66 kişilik uçak 20 25 yolcu ile gidiyor bu uçaklar su yakmıyor. %90 doluluk oranına ulaşsın siz o zaman görün haftanın 7 günü günde 2 sefer İstanbul başlar. Lafla peynir gemisi yürümez uçakları doldurun. otobus 70 TL uçak 79 Tl den başlıyor fiyatlar.
  • Neden Anadolujet Ankara uçuşlarında olduğu gibi İstanbul uçuşlarını da ortak icra etmiyor... Hem aktarmada hem de fiyatta daha makul (komşu illerle eşitlensin yeter fazlası değil)) şartlar oluşur.
  • BORAJET E TEŞEKKÜRLER,TOKATLI VATANDAŞLARIMIZINDA SEFERLERE İLGİ GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ.HEM TOKAT HEMDE BORAJET İÇİN HAYIRLI OLSUN.
  • gunde en az 15 otobus fırması bir otous en az 45 yolcu=675yolcu bir bilet 60 tl =40500 tl para ne bravosu ne teşekkuru bu ınsanlar sımdıye kadar nerdeydı cenazenız,hastanız oldugunda ankara aktarmalı 1-2saat bekleyerek gidiyorsunuz 5 tane vekıl var hangısı meclıste bu konuyu dıle getrımıs.
  • Teşekkürler Borajet...
Tokat Valisi Şerif Yılmaz, vatandaşların yoğun olarak talep ettiği İstanbul'a direk uçak seferlerinin yeniden başladığını söyledi. Haftada 5 gün İstanbul, 3 günde Ankara seferi konulduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Pazartesi, perşembe ve cuma günleri iki ayrı uçak direkt Ankara ve İstanbul seferleri yapacak. Salı ve pazar günleri haricinde ise haftanın 5 günü İstanbul'a uçak seferleri düzenlenecek. Bu anlamda vatandaşlarımızın İstanbul'a direkt uçuşların sağlanması için yoğun talepleri karşılanmış olacak. 6 Şubat tarihinden itibaren yeni uçuş tarifesi ile seferler başlayacak" dedi.

Vali Yılmaz ayrıca, kar yağışı sonrasında kapanan köy yollarının açılması için 18 ekibin çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Gece yarısına kadar arkadaşlar çalışmalarına devam etti. Kara yağışının gece saatlerinde durması ile ekipler tekrar yol açma çalışmalarına başladı. Perşembe günü itibariyle tüm yolların açılmasını bekliyoruz. Kar yağışı nedeni aldığımız tedbirler sonucu ilimizde yaramalı trafik kazalarının dışında hayatı olumsuz etkileyecek şeklinde kaza meydana gelmedi" diye konuştu.
TOKAT SEFERLERİ ARTIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
20-25 diyen arkadas ben istanbul-tokat ve tokat-istanbul uctum, ortalama 50-55 kisi vardi ucakta, kadir peker, borajet patronu dedigine göre tokat ucuslarinda 50nin altina hic düsmemisler bugüne kadar..tokat gelisime acik bir sehir, istanbul otobüsle 12saat ve 70 tl, borajetle 1.5 saat ve 59 tl..bence hemserilerim ucaklari dolduracaklardir ancak tokat havaalani acilen elden gecirilmeli, belediyenin hicbir calisma projesi yok bu konuda..dhmi'dende cevap yok..bence ankara ucuslarida dahil tokat ucuslari devam edecektir ancak yeni bir havaalani sart, tokat-sivas arasinada olabilir, oralar daha uygun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Vali Tokat'lı hemşehrilerim için güzel haberler veriyor. Bu işin devamlılığı uçağın doluluk oranıyla ilgili. Tokat'lı hemşehrilerim hergün uçak istiyorsa, ona göre de rağbet göstermeli veya Tokat Ticaret Odası belli miktar koltuk garantisi vermeli ki BoraJet bu hizmete devam edebilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
66 kişilik uçak 20 25 yolcu ile gidiyor bu uçaklar su yakmıyor. %90 doluluk oranına ulaşsın siz o zaman görün haftanın 7 günü günde 2 sefer İstanbul başlar. Lafla peynir gemisi yürümez uçakları doldurun. otobus 70 TL uçak 79 Tl den başlıyor fiyatlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neden Anadolujet Ankara uçuşlarında olduğu gibi İstanbul uçuşlarını da ortak icra etmiyor... Hem aktarmada hem de fiyatta daha makul (komşu illerle eşitlensin yeter fazlası değil)) şartlar oluşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BORAJET E TEŞEKKÜRLER,TOKATLI VATANDAŞLARIMIZINDA SEFERLERE İLGİ GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ.HEM TOKAT HEMDE BORAJET İÇİN HAYIRLI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gunde en az 15 otobus fırması bir otous en az 45 yolcu=675yolcu bir bilet 60 tl =40500 tl para ne bravosu ne teşekkuru bu ınsanlar sımdıye kadar nerdeydı cenazenız,hastanız oldugunda ankara aktarmalı 1-2saat bekleyerek gidiyorsunuz 5 tane vekıl var hangısı meclıste bu konuyu dıle getrımıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Teşekkürler Borajet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000