08 Nisan 2016, Cuma 08:30:02

Tokat Havalimanı'nda okuma etkinliği

Tokat'ta yürütülen "Okullu Okulsuz Okuyoruz" projesi kapsamında, Tokat Havalimanı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.
  • Yücel Besim Bey in Genel Müdürlük yıllarına kadar gidildiğine göre vay be!bayağı tırsmışsınız ha:) ama korkunun ecele faydası yok.Bu kadar mesnetsiz şeyler yazıldığına gôre Adam demekki doğru işler yapıyor..ALLAH doğrunun yanındadır..İyiliklerinin ve iyilerin duası yeter.Ayrıca burada iftira atan korkaklar sıkıyorsa isimlerini yazsın.
  • tokat lı arkadaşlarım inanın uğruna birbirinizi kırdığınız yücel bey size tepeden bakar ve sizi sadece kullanılacak eleman gözüyle görür. her şeye kendi karar verir ve yapmacık insanlara değer verdiğini insanları aptal yerine koyarak göstermeye çalışır. atanması ile ilgili antalya personel arkadaşlarımızın yorumlarda söylediği gibi kibir, kapris ve hırs içini karartmıştır. 20-30 kişi antalya dan gitmesi için müfettişe ifade verdi.
  • arkadaşlar ben onu bunu bilmem ama yücel beyin hemşerisi chp yalova millet vekili muharrem ince ye kurumsal bilgiler veriyor diye genel müdürlükten uzaklaştırdıklarını duymuştum.
  • Tokat havalimanina huzur gelmiş. İş barisini sağlayıp havalimaninda huzurlu bir ortam olusmasini saglayanlara tesekkür ediyorum. Ha tabi birileri ortaligi karistirip insanlarin hayatlari ile oynamaya alistigi icin bu durumdan bayagi rahatsiz olmus belliki. Yucel Beye nacizane tavsiyem ne yapiyorsa yapmaya devam etmesidir.
  • Müdür hakkında yazılan lehte yazılara dikkat hepsinin sonunda kelime bitiminde iki ve üç noktalı Y.B.A buna dikkat et senin yazdığın belli olmasın.
  • TOKAT HAVALİMANI MÜDÜRÜ YÜCEL BESİM ALADAĞ KARİZMATİK,DÜRÜST,İŞİNİ BİLEN,DEVLETİN PARASINI ÇARÇUR ETMEYEN BİRİ OLARAK ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞ OLUP,ESKİ HORTUMCU MÜDÜRÜN ETRAFINDAKİ YALAKALAR ŞİMDİ ÇAMUR ATMAKLA MEŞGULDÜRLER.YÜRÜ MÜDÜRÜM KALPLER SİZİNLE.
  • Bir takım arkadaşlar Yücel bey hakkında yüzüne söyleyemediklerini burada haykırma yoluna gitmiş. Her insanın seven ve sevmeyeni vardır. Eminim aynı şeyler sizin içinde geçerlidir. Bir takım kişilerin işine gelmeyen kararları olduğu için sevilmemiş olabilir. İnsanlar istiyor ki her zaman bencil bir şekilde kendi isteklerine göre hareket edilsin o zaman sizden daha iyisi olmuyor. Doğru olanı yapar da insanların isteklerine ters düşerseniz bir numaralı kötü insan siz oluyorsunuz. O yüzden arkadaşlar burada atıp tutacağınıza işinizi yapın. Eminim o zaman daha çok faydanız olur. Biz kısa zaman olmasına rağmen Müdür beyle çok şükür sıkıntısız bir şekilde işimize devam ediyoruz. F.G
  • 'Çanakkale ve Tokat personeli' isimli çerez kokan komik şey.. ne kadar da Tokat'ın işleri ile ilgili ve bilgilisin..Sana bir tavsiyede bulunalım; Çanakkale md.yrd. ve Antalya başmd.ile irtibata geç konuşup dertleşecek çok şey bulursunuz..
  • Daha önce ki Müdür Levent beyin hiç bir maliyet harcamadan ikili ilişkilerle 6 milyon (eski para ile 6 trilyon) luk altyapı ve diğer işler ile milyonluk işleri çok düşük maliyetlerle şahane eserleri kendisinin asla yapamayacağını anlayan ve Çanakkale de olduğu gibi Antalya havalimanında da sorunlu bir kişi olduğu için müfettiş raporu ile sürgün gelen Yücel bey Levent beyi karalamaya çalışarak ve o dönemde iş verirler diye köşe bucak kaçan 2-3 haramzadelerle gizlice iş birliği içerisine girerek işi gücü bırakıp gazetecilere her gün yalan haber yapmakla meşgul. Tuvalete bile neredeyse makam arabasıyla gidecek olan besim yücel bey tüm kirli işleri saklamaları için şoförlere ayrı tolerans göstermekte fakat kendisi yüzünden Çanakkale de olduğu gibi şoförlerinde ceza almasına sebep olmaktadır.
  • belediye çöp işlerinde biLe yöneticik yapamayacak derecede zihniyeti ve bilgisi olmayan görev yaptığı her yerde müfettiş raporu ile yer değiştiren Yücel bey herkesi sadece kullanacak zat olarak görüyor ve Tokat a geldiği için müfettişlere kin kusuyor. kendisini temiz çıkarmak için göstermelik işlerle uğraşıp, Tokat lıları küçümseyerek kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. AMA GERÇEK YÜZÜNÜ HERKES YAKINDA GÖRECEK VE ÇOK ŞAŞIRACAKLAR.

Tokat'ta yürütülen "Okullu Okulsuz Okuyoruz" projesi kapsamında, Tokat Havalimanı'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Proje kapsamında daha önce şehir içi minibüslerde, Camii'de ve Z Kütüphane'de düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklenerek Tokat Havalimanı’nda 'Okuma Etkinliği' düzenlendi.

Tokat Havalimanı’nda düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Tokat Havalimanı Müdürü Yücel Besim Aladağ, Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Erhan Erdönmez, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Ağar, Proje Koordinatörü Mehmet Akif Eroğlu, Ar-Ge Birimi çalışanları ve uçak yolcuları katıldı.

Etkinlikte Müdürlükçe temin edilen kitaplar yolculara dağıtılarak kalkış saatine kadar yan flüt eşliğinde kitap okudular.









Tokat Havalimanı'nda okuma etkinliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Başkent ~ 8 yıl önce
Yücel Besim Bey in Genel Müdürlük yıllarına kadar gidildiğine göre vay be!bayağı tırsmışsınız ha:) ama korkunun ecele faydası yok.Bu kadar mesnetsiz şeyler yazıldığına gôre Adam demekki doğru işler yapıyor..ALLAH doğrunun yanındadır..İyiliklerinin ve iyilerin duası yeter.Ayrıca burada iftira atan korkaklar sıkıyorsa isimlerini yazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antalya pers ~ 8 yıl önce
tokat lı arkadaşlarım inanın uğruna birbirinizi kırdığınız yücel bey size tepeden bakar ve sizi sadece kullanılacak eleman gözüyle görür. her şeye kendi karar verir ve yapmacık insanlara değer verdiğini insanları aptal yerine koyarak göstermeye çalışır. atanması ile ilgili antalya personel arkadaşlarımızın yorumlarda söylediği gibi kibir, kapris ve hırs içini karartmıştır. 20-30 kişi antalya dan gitmesi için müfettişe ifade verdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Yücel Bey hep burda dik durdu birilerinin talimatıyla yapılan birilerinin sahte raporuyla müfettiş geldi Yücel Bey her şeyi söyledi ama yine söylediklerini örtbas ettiler burdaki sıkıntıları çözmek için çok uğraştı burdakiler kıymetini bilmedi ama siz orda kıymetını bilin oraya böyle biri daha gelmez Allah yolunuzu açık etsin Antalya personeli
dhmgenelmüdürlük ~ 8 yıl önce
arkadaşlar ben onu bunu bilmem ama yücel beyin hemşerisi chp yalova millet vekili muharrem ince ye kurumsal bilgiler veriyor diye genel müdürlükten uzaklaştırdıklarını duymuştum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kakafoni ~ 8 yıl önce
Tokat havalimanina huzur gelmiş. İş barisini sağlayıp havalimaninda huzurlu bir ortam olusmasini saglayanlara tesekkür ediyorum. Ha tabi birileri ortaligi karistirip insanlarin hayatlari ile oynamaya alistigi icin bu durumdan bayagi rahatsiz olmus belliki. Yucel Beye nacizane tavsiyem ne yapiyorsa yapmaya devam etmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y.B.A ~ 8 yıl önce
Müdür hakkında yazılan lehte yazılara dikkat hepsinin sonunda kelime bitiminde iki ve üç noktalı Y.B.A buna dikkat et senin yazdığın belli olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismini yazmayan cesaretsiz ~ 8 yıl önce
Müdür Beyi karalamayi birak adimi ve soyadimi yazdim sen de yazabiliyor musun istersen Havalimanini ararsin ismim cismim bellidir yazdigimi sesli de söylerim senin gibi korkaklar hep böyle yaparr biz senin gibi insanlari cok gördük
kücük insan ~ 8 yıl önce
Noktaya,virgüle takilacak kadar kücük insansin iste ne kadar gereksiz biri oldugun belli o noktalarin anlamini anladiysan demekki dogru yoldayiz müdürümüzü yedirmeyiz bunu herkes böyle bilsin Hüso
Personel ~ 8 yıl önce
Müdür Beyi çekemiyorsun bunu anladıkta amacına ulaşamayacaksın niye zorluyorsun kendini küçük düşürüyorsun kabullen artık bazı şeyleri Tokatta ve Tokat Havalimanında Yücel Besim ALADAĞ yalnız değil bunu bil
TOKATLI ~ 8 yıl önce
TOKAT HAVALİMANI MÜDÜRÜ YÜCEL BESİM ALADAĞ KARİZMATİK,DÜRÜST,İŞİNİ BİLEN,DEVLETİN PARASINI ÇARÇUR ETMEYEN BİRİ OLARAK ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞ OLUP,ESKİ HORTUMCU MÜDÜRÜN ETRAFINDAKİ YALAKALAR ŞİMDİ ÇAMUR ATMAKLA MEŞGULDÜRLER.YÜRÜ MÜDÜRÜM KALPLER SİZİNLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi Tokat ~ 8 yıl önce
Bir takım arkadaşlar Yücel bey hakkında yüzüne söyleyemediklerini burada haykırma yoluna gitmiş. Her insanın seven ve sevmeyeni vardır. Eminim aynı şeyler sizin içinde geçerlidir. Bir takım kişilerin işine gelmeyen kararları olduğu için sevilmemiş olabilir. İnsanlar istiyor ki her zaman bencil bir şekilde kendi isteklerine göre hareket edilsin o zaman sizden daha iyisi olmuyor. Doğru olanı yapar da insanların isteklerine ters düşerseniz bir numaralı kötü insan siz oluyorsunuz. O yüzden arkadaşlar burada atıp tutacağınıza işinizi yapın. Eminim o zaman daha çok faydanız olur. Biz kısa zaman olmasına rağmen Müdür beyle çok şükür sıkıntısız bir şekilde işimize devam ediyoruz. F.G

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Zaten bazı kişilerin istemedikleride bu sıkıntısız bir şekilde yürüyen işleyişi sıkıntıya sokmak ama Müdürümüz o kadar elit bir Müdür ki böyle boş ve basit cümleleri okumaya vakit ayırmaz okusa bile sadece gülümser geçer..
Atarcan ~ 8 yıl önce
'Çanakkale ve Tokat personeli' isimli çerez kokan komik şey.. ne kadar da Tokat'ın işleri ile ilgili ve bilgilisin..Sana bir tavsiyede bulunalım; Çanakkale md.yrd. ve Antalya başmd.ile irtibata geç konuşup dertleşecek çok şey bulursunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çanakkale personeli ~ 8 yıl önce
Daha önce ki Müdür Levent beyin hiç bir maliyet harcamadan ikili ilişkilerle 6 milyon (eski para ile 6 trilyon) luk altyapı ve diğer işler ile milyonluk işleri çok düşük maliyetlerle şahane eserleri kendisinin asla yapamayacağını anlayan ve Çanakkale de olduğu gibi Antalya havalimanında da sorunlu bir kişi olduğu için müfettiş raporu ile sürgün gelen Yücel bey Levent beyi karalamaya çalışarak ve o dönemde iş verirler diye köşe bucak kaçan 2-3 haramzadelerle gizlice iş birliği içerisine girerek işi gücü bırakıp gazetecilere her gün yalan haber yapmakla meşgul. Tuvalete bile neredeyse makam arabasıyla gidecek olan besim yücel bey tüm kirli işleri saklamaları için şoförlere ayrı tolerans göstermekte fakat kendisi yüzünden Çanakkale de olduğu gibi şoförlerinde ceza almasına sebep olmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil Bektas ~ 8 yıl önce
Müdür Beyin makam araciyla yaptigi km belli hepsi sistemde kayitli ispat edebilirim araci hic bir zaman özel isine kullanmadi soförlere yapilan haksizliklari gördü hak ve adaleti sagladi bu ismini gizleyen korkak benim gibi adini yazsinda o babayigiti görelim hodri meydan ...bekliyorum..
Tokat personeli ~ 8 yıl önce
belediye çöp işlerinde biLe yöneticik yapamayacak derecede zihniyeti ve bilgisi olmayan görev yaptığı her yerde müfettiş raporu ile yer değiştiren Yücel bey herkesi sadece kullanacak zat olarak görüyor ve Tokat a geldiği için müfettişlere kin kusuyor. kendisini temiz çıkarmak için göstermelik işlerle uğraşıp, Tokat lıları küçümseyerek kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. AMA GERÇEK YÜZÜNÜ HERKES YAKINDA GÖRECEK VE ÇOK ŞAŞIRACAKLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dürüst Müdürüm ~ 8 yıl önce
Bu devirde dürüst,dikduruslu ve adam gibi adam olmaz zor insanlara yapilan haksizlik, yolsuzlugu ortaya cikaran bir yönetici elbette sevilmez insanlarin kirli camasirlarini ispat ediyor diye müfettisler geliyor cünkü para kesiliyor her zaman haksizliga dur dedi garibanin ve haksizin yaninda oldu Allah ondan razi olsun... Diger yöneticiler gibi AÖF mezunu degil Cv belli kurumda hangi müdür Ankara Siyasal Mezunu durim belli meyve veren agac taslanir..
tırıvırı ~ 8 yıl önce
Arkadaşım burada kendini gizleyip çamur atmakla olmuyor. Bu dönemde adalet güçlüden yana sizde müfettişlik bir olay yaşasanız Ankara da dayılarınız varsa sizden kralı olmaz. Her müfettiş adaletli karar veriyor değil mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000