31 Mayıs 2016, Salı 11:42:21

Tokat Havalimanı için kamulaştırma başladı

Tokat’a yeni yapılacak olan havalilimanı için arsa sahipleri ile pazarlık süreci başlatıldı.
  • Tokat 15 yılda köye döndü. Havaalanı nasıl kalkındaracakmış.
  • yeni havalimanı işi eski Müdürlerden Murat BAŞARAN ile başlayan ve Levent AYDOĞAN ile projelendirilen ve hızlanan iş olmasına rağmen yucel aladağ tiyatro yaparak poz vermiş. bu kadar reklam peşinde koşan bir adam tokat a gelmemiş. personel arasında grupculuk, ayırımcılık, hizipcilik sokan ajan tutan ve kucuk beynini sadece sinsi işler için çalıştıran mudur bozuntusuna yakında adam gibi adam olan tokat lı personeller gerçek tiyatroyu oynatacak ve bu sahne tokat dışında olacak.
  • İnşallah tav bu ihaleyi alırda bizde gider çalışırız
  • Allah Basbakanimiz Bunali Beyden razi olsun. Bir Tokat'li olarak cok mutlu oldum.
  • Tokat' ı her yönüyle kalkındıracak bir proje.Hayırlı ve uğurlu olsun.
  • havaalanı yapılacak yeri gören kimsenin gönlü razı olmaz 1. sınıf sulak tarım arasizi mevcut yerinde pist yönü değiştirilebilir fazla maliyet olmadan çünki havaalanı sahası mevcut pistin 10 katı var
  • Sabah 6 da ki Kutahy Istanbul ucagi para kazandiriyor mu?
  • Tokatlı kardeşlerimize hayırlı olsun . Allah yeni havalimanından kazasız belasız uçuşlar l kısmet etsin .
  • Tokat ili yolcu potansiyeli oldukça fazla olan bir yerdir.Günlük uçak seferlerinin doluluk oranlarının yüksekliği, komşu iller Sivas, Amasya-Merzifon, Samsun Havalimanlarını kullanan yolcuların epey bir kısmının Tokat' tan geldikleri göz önüne alındığında bu bölgeye standartlara uygun Yeni Havalimanı yapılması çok yerinde bir karardır.Biran önce bitirilmesi için uğraş veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Tokat dışarıya en çok göç veren illerimiz arasında geliyor.İlk pistin koordinatları yanlıştı.Ben havacılığa başlamadan önce anlamıştım oranın yanlış olduğunu.Şimdi hedefimiz Tokat a son uçuşunu yapacak ve kalacak ömrünü tamamlamış bir uçak ayarlayıp orada halkımızın hizmetine sunmak ve çocuklara uçakları sevdirmek.Saygılarımla.HMC.

Tokat Havalimanı yakınlarında bulunan Söngüt ve Çerçi Köyleri çevresindeki yaklaşık 2 bin 200 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan yeni havalimanı için kamulaştırma çalışmaları bugün başlatıldı.

Bu kapsamda arazi sahipleri Tokat Havalimanına davet edilerek fiyat teklifinde bulunularak karşılıklı görüşmeler yapılmaya başlandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileri ile yaklaşık bin 200 civarında hak sahibi arasında yapılacak olan görüşmelerin 5 gün süreceği bildirildi.

Tokat Havalimanı DHMİ Müdürü Yücel Besim Aladağ; "kamu yararı kararı" gereği kamulaştırma çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Bu karardan dönüşün olmadığının altını çizen Aladağ, “Vatandaşın havalimanı olarak tespit edilen arazisi ile ilgili sadece yeniden bedel tesbiti hakkı bulunduğunu ancak bunun sonucunda da belirlenen bedelin daha da altının verilebileceği  olasılığının  bilinmesi gereğine dikkat çekti..ALADAĞ; Bakanlığımız AYGM' ce vatandaşlarımız lehine arazinin değerinin üzerinde fiyatlar belirlendi. Kamulaştırma işlemleri tamamlandıktan sonra projenin hızlı bir şekilde hayata geçeceğini ” söyledi.

Yeni Tokat Havalimanı Projelendirmesi için ihaleye çıkıldığını ifade eden Aladağ, bu süreçte vatandaşın kamulaştırmaya karşı tavrının önemine değinerek; “Vatandaşımız devletin verdiği rakamlara olur der ve mahkeme yoluna gitmez ise projenin işleyiş süreci hızlı olur. Yoksa süreç uzayacağı için projede ön görülen süre uzayabilir. Yeni yapılan havalimanlarında her şey çok daha modern. İleri ülkelerde hangi teknoloji ve sistemler kullanılıyorsa Yeni Havalimanımızda da bunlar olacak.” diye konuştu.





Tokat Havalimanı için kamulaştırma başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Ali Osman ~ 8 yıl önce
Tokat 15 yılda köye döndü. Havaalanı nasıl kalkındaracakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhm tokat ~ 8 yıl önce
yeni havalimanı işi eski Müdürlerden Murat BAŞARAN ile başlayan ve Levent AYDOĞAN ile projelendirilen ve hızlanan iş olmasına rağmen yucel aladağ tiyatro yaparak poz vermiş. bu kadar reklam peşinde koşan bir adam tokat a gelmemiş. personel arasında grupculuk, ayırımcılık, hizipcilik sokan ajan tutan ve kucuk beynini sadece sinsi işler için çalıştıran mudur bozuntusuna yakında adam gibi adam olan tokat lı personeller gerçek tiyatroyu oynatacak ve bu sahne tokat dışında olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mmmm ~ 8 yıl önce
İnşallah tav bu ihaleyi alırda bizde gider çalışırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcu ~ 8 yıl önce
Allah Basbakanimiz Bunali Beyden razi olsun. Bir Tokat'li olarak cok mutlu oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVCI ~ 8 yıl önce
Tokat' ı her yönüyle kalkındıracak bir proje.Hayırlı ve uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalkınma mi dediniz ~ 8 yıl önce
Ya Allah aşkına günde 1 uçak tokatın nesini kalkındıracak. Ne alakası var. Bi de her yönüyle kalkındıracak demiş ya şaka gibi.
tokatlı ~ 8 yıl önce
havaalanı yapılacak yeri gören kimsenin gönlü razı olmaz 1. sınıf sulak tarım arasizi mevcut yerinde pist yönü değiştirilebilir fazla maliyet olmadan çünki havaalanı sahası mevcut pistin 10 katı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutahya ~ 8 yıl önce
Sabah 6 da ki Kutahy Istanbul ucagi para kazandiriyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
Tokatlı kardeşlerimize hayırlı olsun . Allah yeni havalimanından kazasız belasız uçuşlar l kısmet etsin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul ~ 8 yıl önce
Tokat ili yolcu potansiyeli oldukça fazla olan bir yerdir.Günlük uçak seferlerinin doluluk oranlarının yüksekliği, komşu iller Sivas, Amasya-Merzifon, Samsun Havalimanlarını kullanan yolcuların epey bir kısmının Tokat' tan geldikleri göz önüne alındığında bu bölgeye standartlara uygun Yeni Havalimanı yapılması çok yerinde bir karardır.Biran önce bitirilmesi için uğraş veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geç bile kalındı ~ 8 yıl önce
Tokat dışarıya en çok göç veren illerimiz arasında geliyor.İlk pistin koordinatları yanlıştı.Ben havacılığa başlamadan önce anlamıştım oranın yanlış olduğunu.Şimdi hedefimiz Tokat a son uçuşunu yapacak ve kalacak ömrünü tamamlamış bir uçak ayarlayıp orada halkımızın hizmetine sunmak ve çocuklara uçakları sevdirmek.Saygılarımla.HMC.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000