19 Kasım 2014, Çarşamba 12:20:10

THY'YE FİNANSMAN ÖDÜLÜ

Türk Hava Yolları, Bonds & Loans Ödülleri - Uçak Finansmanı dalında “Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman” ödülüne layık görüldü.
  • Sağol BNP Paribas , fransizlar işi biliyor
  • Bazen borç alarak yatırım yapmak özsermaye yatırımından daha düşük maliyetlidir.Bilip bilmeden konuşmayın. Herşey hakkında bilgi sahibisiniz maşallah.
  • BRAVO COSKUN BEY MASALLAH ZEHİR GİBI BIR AKLA VE FİNANSMAN BİLGİSENE SAHİP DAHA YUKSEK MAKAMLARDA GORMEK İSTİYORUZ SİZLERI
  • Ciro nasıl eriyor diyenlere gelsin bu tarz konseptlere harcanan paranın haddi hesabı yoktur. Bırakalım yönetim kurulumuz çalışanların ücretlerini kırpmaya özlük haklarına tecavüz etmeye devam etsin. Bununla övünen binlerce çalışanımız olduğu sürece çok grevler gelir geçer
  • Elbette ödül verirler. Dünyan'in faizini kazaniyorlar :-).
  • Coskun Bey, sizin degeriniz ortaklikta ve istiraklerde her gecen gun daha iyi anlasiliyor. Basarilarinizin devamini diliyoruz
  • Bu odulun turkcesı yolunacak kaz urkmesın kendını bırsey sanmaya devam etsın bız uzun yıllar burdan buyuk kazanclar elde edelım.ha bunun ıcınde kumesın bekcısını odullendırelım demısler olay bu.yazık yahu bu sırkete.detaylarına gırmek ve ıncelemek lazım.
  • Saka gibi. En iyi borc alma odulu veriyorlar. Bu olsa olsa Turkiye'de olur zaten.

Türk Hava Yolları, 200 milyon dolar tutarında, Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye’de “Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman” ödülünün sahibi oldu.

Ödülü Türk Hava Yolları adına Genel Müdür Mali Yardımcısı Coşkun Kılıç teslim alırken, ödül töreninde yaptığı konuşmada söz konusu ödülü almaktan duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirdi. “Havacılığa dair her alanda öncü bir performans sergileyen Türk Hava Yolları, çizdiği başarı grafiğinin üzerine daha fazlasını koymak için var gücüyle çalışıyor. Bunun neticesinde layık görüldüğümüz ödüller bizim için öncelikli tatmin ve teşvik unsuru. Elde ettiğimiz çok sayıda mühim ödülden biri olan ve Uçak Finansmanı dalında takdim edilen “Yılın En İyi Yapılandırılmış Finansman” ödülüne bizleri layık gören Bonds & Loans’a teşekkür ederken bu başarıyı tesis eden takımıma ve tüm Türk Hava Yolları ailesine ayrıca müteşekkir olduğumu belirtmek isterim.” dedi.

Ödül törenine video konferans aracılığıyla katılan Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin 2008 yılından beri gösterdiği büyümeye vurgu yaparken, piyasanın gelişimine yönelik atılacak adımlar hakkında açıklamada bulundu.

Galaya ev sahipliği yapan GFC  - Global Financial Conferences Genel Müdürü Alex Johnson da beyanatında Türkiye sermaye piyasasında kısa vadede atılan adımlara ve gözle görülür büyümeye dikkat çekerken bu sürecin titizlikle sürdürüleceğine dair göstergelerin apaçık ortada olduğunu belirtti.

Önemli iş ortaklarından BNP Paribas ile geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği finansman modeli, havacılık sektörünün önde gelen finansal istihbarat kaynağı ‘Airfinance Journal’ tarafından 2013 yılının küresel ölçekte en iyi “Vergi Kalkanlı Uçak Finansmanı” ödülüne layık görülen Türk Hava Yolları, daha önce de farklı finansman modellerini başarıyla sonuçlandırmıştı. 2006, 2008, 2011 ve 2012 yıllarında icraata geçirdiği uçak finansman modelleri neticesinde Jane’s Transport Finance, Global Transport Finance ve Airfinance Journal tarafından Avrupa kıtasının en iyisi ödüllerine sahip olması bu noktada verilebilecek başlıca örneklerden.

THY'YE FİNANSMAN ÖDÜLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sağol BNP Paribas , fransizlar işi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UAE ~ 9 yıl önce
Bazen borç alarak yatırım yapmak özsermaye yatırımından daha düşük maliyetlidir.Bilip bilmeden konuşmayın. Herşey hakkında bilgi sahibisiniz maşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo coskun bey ~ 9 yıl önce
BRAVO COSKUN BEY MASALLAH ZEHİR GİBI BIR AKLA VE FİNANSMAN BİLGİSENE SAHİP DAHA YUKSEK MAKAMLARDA GORMEK İSTİYORUZ SİZLERI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11milyar ~ 9 yıl önce
Ciro nasıl eriyor diyenlere gelsin bu tarz konseptlere harcanan paranın haddi hesabı yoktur. Bırakalım yönetim kurulumuz çalışanların ücretlerini kırpmaya özlük haklarına tecavüz etmeye devam etsin. Bununla övünen binlerce çalışanımız olduğu sürece çok grevler gelir geçer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borc'a ödül ~ 9 yıl önce
Elbette ödül verirler. Dünyan'in faizini kazaniyorlar :-).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 9 yıl önce
Coskun Bey, sizin degeriniz ortaklikta ve istiraklerde her gecen gun daha iyi anlasiliyor. Basarilarinizin devamini diliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolunacak kaz ~ 9 yıl önce
Bu odulun turkcesı yolunacak kaz urkmesın kendını bırsey sanmaya devam etsın bız uzun yıllar burdan buyuk kazanclar elde edelım.ha bunun ıcınde kumesın bekcısını odullendırelım demısler olay bu.yazık yahu bu sırkete.detaylarına gırmek ve ıncelemek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 9 yıl önce
Detaylarını bilmeden konusmamak lazım. O odulu kazandıran ekiptenim. Ayrıca THY'nin borçlanma maliyetlerinin o çok bayıldığınız Lutfhansa, British Airways'ten vb. daha düşük olduğunu biliyor muydunuz? Önce bir araştırın, daha sonra ahkam kesersiniz.
En iyi borc ~ 9 yıl önce
Saka gibi. En iyi borc alma odulu veriyorlar. Bu olsa olsa Turkiye'de olur zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibiymiş !! ~ 9 yıl önce
Türkiye'de başarı ve ilerlemeler oldukça,çamur atıp,mesnetsiz şeyler yazmayı görev edinen kişilerdenseniz herhalde.Türkiye de daha da güzel şeyler olacak..Ülkemiz verimli,insanımız güçlü...Boş sözler bizi bağlamaz..İleri Türkiyem
Şaka gibiymiş e ~ 9 yıl önce
ne ilerlemesi olmuş sen yaz bizde öğrenelim....laf salatası başka bir şey yok
dus agent ~ 9 yıl önce
saka gibiymis diyen güzel seyler yazan arkadasimiza, kardes bizde türkiyemizin güzel yerlere gelmesini istiyoruz, saade senin düsüncen kisa vaade, ben uzun vaadeli bir büyüme istiyorum ve onuda suan göremiyorum sorun o.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000