15 Temmuz 2014, Salı 15:07:44

THY'YE 4 BÜYÜK ÖDÜL BİRDEN

Skytrax verilerine göre son 3 yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları, bu yıl da ödülleri topladı. Türk Hava Yolları bu yıl 4 ödül birden aldı.
  • Topçu Hava Yolları
  • girip siteyi bi okuyun arkadaşlar.. ingilizce yazıldıgı için anlamayanlar olacaktır ama 10 üstünden puan kıran herkes istisnasız yer personelinin kabalığı ve bilgisizliğinden bahsediyor. bence burda kabin ekibine laf edeceğinize başarının sizler olmadan gelemeyeceğini yönetime anlatmaya calışın. muhtemeln zor şartlarda çalışıyorsunuzdur. kabin ekibi de öyle ama bu yolcuya yansıtılacak bir hak tanımaz. mutsuzluğunu yöneticine ileteceksin ki çözüm bulsun yoksa o da yönetemeyen bir yönetici demektir.
  • THY nin başarısı TÜRKİYE'MİZİN başarısıdır, can-ı gönülden tebrik ediyorum, Avrupa'nın En İyi Hava-yolu Şirketi olmak kolay değil..
  • ne kadar ayıp o ödülü birazda TGS sayesinde aldınız bir kere bile ismi geçirmiyorsunuz bizlere verdiğiniz sözleri yerinize getirmiyorsunuz denetimler sırasında bizleri nasıl eşşek gibi çalıştırdığınızı unutmayınız yolcu hizmetlerine verdiğini sözleri de artık yerine getiriniz lütfen .
  • Uçuş güvenliğinde ödül al da alkışlayalım.İkramda almak büyük marifet sanki.Güvenlik mi önemli ikram mı.Uçak düşerse ikram mı kurtaracak seni.
  • Ramazanda böyle kızlarla poz vermek falan günah değil mi ? Aman Ha...
  • Hosteslerin etek boyları ne öyle? Arabistan uçusundan falan mı gelmişler. Bu işe bir çözüm bulun göz zevki denilen birşey var
  • Yorumlar gercekten içler acısı..Yakınlara zorla katılım yapılması yönündeki taleplerden yolculara mail ile oy atmalarının rica edilmesine diğer havayolları ile karşılaştırılıp THY nin tukaka gösterilmesine kadar basite indirgenmeye çalışılan bu başarı örneği biz şirketini ülkesini seven çalışanların sadece şaşırmasına sebeb olmaktadır eminim gerçek okuyucularda sizler gibi kimliksizlerin nasıl oluyorda vatanının güzide kurumuna bu denli saldırabildiklerini görünce aynı şeyi hissetmektedir.Rica minnet yapılan bir iş ise bu aynı şeyi diğerleri de yapmıyor mu! Tek akıllı THY yöneticileri mi! Doco dan yetkililer alsın ödülü diyen kişi bağlı bulunduğun şirket sadece THY ye mi ikram hizmeti sunuyor? Diğer havayollarına ikram hizmeti sunmuyor mu? Kaldı ki THY ile DoCo ortak değil mi? Müdürümüzün ödülü alması kadar başka doğal birşey olabilir mi? Yer hizmetleri baştan aşağı sorunlu ne yazık ki! Oyuzden bizi de görün demek bu noktada makul bir istek değil! Umarım Emine Hanım size çeki düzen verecektir.İletişim eksikliğiniz olduğu gün gibi aşikar..Yolcu şikayetlerinin en başında sizlerin davranışı gelmekte.. Ayrıca hiç bir çalışanın eğer ekmek yediği kaba tükürmeyi maharet sayan kimliksiz bir yapıda değilse kalkıp buradan THY gibi milli gururumuz olan şirketimizi karalamaya çalışabileceğine ihtimal vermiyorum..olsa olsa ilişiği kesilen veya şirketimize alınması münasip görülmeyen kasap önündeki kedilerdir laf söylemeyi maharet sayanlar.. Allah'ın izni ile yapılan haksızlıklar veya düzeltilmesi gerekli hatalar elbette varsa onlarda zaman içinde yöneticilerimiz tarafından tespit edilerek tatlıya bağlanacaktır en nihayetinde büyük bir Aileyiz..
  • Yorumlarda ayrimcilik goruyorum..Bu basari basta Hamdi ve Temel Bey olmak uzere tum teskilatin basarisidir. Hersey mukemmelmidir? Hayir..ozellikle call center, miles and smiles ve Tgs de problemler devam ediyor..bunlar cozulurse 5. Yildiz gelir..birde calisanlar arasinda birlik cok onemli, partici, ihl, suleymanci vb gruplasmalara gidilirse bu sirkete ihanet olur...
  • Bir EP sahibi olarak, THY 01 Hazirandan itibaren mil konusunda değişiklik yaparak her sınıftan mil % 100 MİL vermeme kararı aldı. Bu konuda E ve EP'larını kaybetme durumu olacaktır. Şubat ayınsa bilet aldım. Mayıs-Haziran uçtum. 4 Nisan genelge yayınlandı ve mil değeğerleri değişti diye. Yani karar ben bilet aldıktan sonra oldu. İtiraz etmeme rağmen Haziranda yaptığım uçuştan % 100 mil kazanamadım. (THY'den Verilen cevap :'Her an mil değişiklişine gidilebilir.') Ben Şubat ayında THY'nin değişikliğe haziranda gidecegini nasıl bileyim. Sayın Kotil umarım sesimizi duyar...

Havacılık sektörüne yönelik araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren, sektörel bazda dünya çapında saygı duyulan ve performans temelini esas almak suretiyle her yıl düzenli olarak havayolu şirketlerini ödüllendiren ‘Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri’, geçtiğimiz üç yılda olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Yolları’nı, “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” olarak ilân etti.

Son yıllarda, uzun menzilli uçuşlarının tamamı ve diğer dış hat uçuşlarının belli bir bölümünde Business Class yolcularına ‘Flying Chef’ hizmeti sunan Türk Hava Yolları, dünya sıralamasında “En İyi Business Class İkram Servisi” ödülüne ve yine geçtiğimiz aylarda yenileyerek genişlettiği özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge İstanbul”da yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle de “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülüne lâyık görüldü. Başarılı ikram iştiraki Turkish DO & CO tarafından hazırlanan, gerek uçak içi, gerek özel yolcu salonunda yolculara takdim edilen ikram konsepti bu başarıda önemli bir etken.

Türk Hava Yolları, bu yıl da elde ettiği ödüllerle havayolu yolcularının nezdinde tercih sebebi olma yönündeki başarısını bir kez daha tescil etmiş oldu. Bugün, Hampshire, Farnborough Airshow’da açıklanan ödüller, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’e takdim edildi.

Türk Hava Yolları 2007 yılında, dünyanın saygın denetleme ve danışmanlık kuruluşlarından biri olan Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazandı. Daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden Türk Hava Yolları, havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede, yolcu memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı geliştirdiği yenilikçi hizmet anlayışı sayesinde 4 yıldız ile önemli bir pozisyon kazanmış oldu.



THY'YE 4 BÜYÜK ÖDÜL BİRDEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

THY Uzman ~ 10 yıl önce
Topçu Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skytrax ~ 10 yıl önce
girip siteyi bi okuyun arkadaşlar.. ingilizce yazıldıgı için anlamayanlar olacaktır ama 10 üstünden puan kıran herkes istisnasız yer personelinin kabalığı ve bilgisizliğinden bahsediyor. bence burda kabin ekibine laf edeceğinize başarının sizler olmadan gelemeyeceğini yönetime anlatmaya calışın. muhtemeln zor şartlarda çalışıyorsunuzdur. kabin ekibi de öyle ama bu yolcuya yansıtılacak bir hak tanımaz. mutsuzluğunu yöneticine ileteceksin ki çözüm bulsun yoksa o da yönetemeyen bir yönetici demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp Kocaarslan ~ 10 yıl önce
THY nin başarısı TÜRKİYE'MİZİN başarısıdır, can-ı gönülden tebrik ediyorum, Avrupa'nın En İyi Hava-yolu Şirketi olmak kolay değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 10 yıl önce
ne kadar ayıp o ödülü birazda TGS sayesinde aldınız bir kere bile ismi geçirmiyorsunuz bizlere verdiğiniz sözleri yerinize getirmiyorsunuz denetimler sırasında bizleri nasıl eşşek gibi çalıştırdığınızı unutmayınız yolcu hizmetlerine verdiğini sözleri de artık yerine getiriniz lütfen .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TkJ ~ 10 yıl önce
Uçuş güvenliğinde ödül al da alkışlayalım.İkramda almak büyük marifet sanki.Güvenlik mi önemli ikram mı.Uçak düşerse ikram mı kurtaracak seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poz vermek ~ 10 yıl önce
Ramazanda böyle kızlarla poz vermek falan günah değil mi ? Aman Ha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Ramazan kim bunlar kim ? Bu kadar torpil yapan, kul hakkı yiyenler ramazan'ı bilirler mi ???
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hosteslerin etek boyları ne öyle? Arabistan uçusundan falan mı gelmişler. Bu işe bir çözüm bulun göz zevki denilen birşey var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly ~ 10 yıl önce
Tayyareye bir yerden bir yere gitmek amacli mi biniyorsunuz yoksa hosteslerin bacaklarina bakmak icin mi? Kafaya bak.
Defile ~ 10 yıl önce
Sizi Victoria's Secret defilesine davet ediyorum
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumlar gercekten içler acısı..Yakınlara zorla katılım yapılması yönündeki taleplerden yolculara mail ile oy atmalarının rica edilmesine diğer havayolları ile karşılaştırılıp THY nin tukaka gösterilmesine kadar basite indirgenmeye çalışılan bu başarı örneği biz şirketini ülkesini seven çalışanların sadece şaşırmasına sebeb olmaktadır eminim gerçek okuyucularda sizler gibi kimliksizlerin nasıl oluyorda vatanının güzide kurumuna bu denli saldırabildiklerini görünce aynı şeyi hissetmektedir.Rica minnet yapılan bir iş ise bu aynı şeyi diğerleri de yapmıyor mu! Tek akıllı THY yöneticileri mi! Doco dan yetkililer alsın ödülü diyen kişi bağlı bulunduğun şirket sadece THY ye mi ikram hizmeti sunuyor? Diğer havayollarına ikram hizmeti sunmuyor mu? Kaldı ki THY ile DoCo ortak değil mi? Müdürümüzün ödülü alması kadar başka doğal birşey olabilir mi? Yer hizmetleri baştan aşağı sorunlu ne yazık ki! Oyuzden bizi de görün demek bu noktada makul bir istek değil! Umarım Emine Hanım size çeki düzen verecektir.İletişim eksikliğiniz olduğu gün gibi aşikar..Yolcu şikayetlerinin en başında sizlerin davranışı gelmekte.. Ayrıca hiç bir çalışanın eğer ekmek yediği kaba tükürmeyi maharet sayan kimliksiz bir yapıda değilse kalkıp buradan THY gibi milli gururumuz olan şirketimizi karalamaya çalışabileceğine ihtimal vermiyorum..olsa olsa ilişiği kesilen veya şirketimize alınması münasip görülmeyen kasap önündeki kedilerdir laf söylemeyi maharet sayanlar.. Allah'ın izni ile yapılan haksızlıklar veya düzeltilmesi gerekli hatalar elbette varsa onlarda zaman içinde yöneticilerimiz tarafından tespit edilerek tatlıya bağlanacaktır en nihayetinde büyük bir Aileyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumlarda ayrimcilik goruyorum..Bu basari basta Hamdi ve Temel Bey olmak uzere tum teskilatin basarisidir. Hersey mukemmelmidir? Hayir..ozellikle call center, miles and smiles ve Tgs de problemler devam ediyor..bunlar cozulurse 5. Yildiz gelir..birde calisanlar arasinda birlik cok onemli, partici, ihl, suleymanci vb gruplasmalara gidilirse bu sirkete ihanet olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler...FAKAT ~ 10 yıl önce
Bir EP sahibi olarak, THY 01 Hazirandan itibaren mil konusunda değişiklik yaparak her sınıftan mil % 100 MİL vermeme kararı aldı. Bu konuda E ve EP'larını kaybetme durumu olacaktır. Şubat ayınsa bilet aldım. Mayıs-Haziran uçtum. 4 Nisan genelge yayınlandı ve mil değeğerleri değişti diye. Yani karar ben bilet aldıktan sonra oldu. İtiraz etmeme rağmen Haziranda yaptığım uçuştan % 100 mil kazanamadım. (THY'den Verilen cevap :'Her an mil değişiklişine gidilebilir.') Ben Şubat ayında THY'nin değişikliğe haziranda gidecegini nasıl bileyim. Sayın Kotil umarım sesimizi duyar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000