24 Mart 2012, Cumartesi 12:28:43

THY'NİN YENİ ÜNİFORMASI

Türk Hava Yolları’nın yeni üniformaları böyle mi olacak?
  • At kuyruguna. Izin vericekseniz tamam da bizden yapmamizi istediginiz babaanne topuzlu kafamizda bu kep nasil durucak diye sorarim???
  • Turbana gecmeden önceki son adım
  • tek kelimeyle mükemmel bir üniforma olmuş :)
  • Yolcular misafirdir bu bir çeşit ağırlamadır elbette lakin acil bir inişte boeing kapılarını bir bayan mı yoksa erkek mi daha kolay açabilir. bir yangın durumunda kontrolu ele almada hasta tasıma vb hayata kalma eleman ve gereçleri erkek mi yoksa bayan mı dogru kullanır sizlere kalmış evet estetiklik önemlidir ama birşeyler yolunda gitmiyor ise iste o an bir erkek memurun artılarını görürsünüz. bir kırım olayında koltuğunuzda sıkışmışken sizi erkek mi bayan memur mu kurtarır tekrar dusunun derim. önce canınızı emanet edersiniz! sonra misafir olursunuz. Kadının estetiği erkeğin gücü birarada olmalı.
  • erkek Kabin Memurundan şikayetçi olan şahıslar.. havacılığın H sini bile bilmeden yorum yapıyorsunuz..ayrıca aileniz hiç mi otobuse metrobuse metro ya binmez.restorana yada doktora gitmez...erkek dolu heryer ..gidin arabistana rahat edin..
  • en önemsiz haber, yine en cok yorumu toplamis. pessss yani pesssss.. hepsi havaci ya sözüm ona. kep, host, hostes ne muhabbet ama dimi. ne öenemli, ne mühim konular.. pesssss
  • Bayan izlemek istiyorsanız diye başlayan arkadaş bizim senin gibi pavyon kulturumuz yok, meseleyi bu hale getirme, başka yöne çekme, erkek hostes estetik olmuyor kardeşim, şık durmuyor, misafir agırlayamıyor, bu işin raconu bu
  • Bu olay hastanede hemşire gibi erkek yakışmıyor
  • Bayan izlemek istiyorsaniz pavyona gidin .orada bunu yapmak daha rahat.bizde isimizi rahat yapalim.biz ekmegimizin pesindeyiz sizin gibi yoldan gecen insanlara goz banyosu yaptirmak icin orada bulunmuyoruz.bu arada bu isi yapan yakinlarinizi annenizi ablanizi esinizi ve akrabalarinizida dusunun.hostesler teshir mali degildir.at gozlugunuzu cikarin gidemediginz ulkelerde genellikla erkek stewardlar cogunluktadir.
  • Yolcuyu destekliyorum iki kere THY ye bindim hep HOST, hoş değil
Kabin memurlarının giyecekleri üniformalar konusunda ünlü modacılara teklif götüren Türk Hava Yolları’nın en iyiyi seçmek üzere çalışmalara devam ediyor.

Bu süreçte AirportHaber’e ulaşan bir fotoğraf, THY yetkililerinin karar verme aşamasında en beğendikleri üniforma olarak dikkat çekti. Gizem Hatipoğlu tarafından tanıtılan üniforma, Atlasjet kabin memurlarının da kullandığı gibi kepli, “TURKISH AIRLINES” logosundaki lacivert tonlarında ve dört parçadan oluşuyor.

Geçtiğimiz günlerde konu hakkında açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu “Mümkün olduğunca uzun bir süre kullanacağımız ve şirketin kurumsal kimliğini temsil edecek en şık kıyafeti belirlemeye çalışıyoruz” demişti.

Geçmişten günümüze Türk Hava Yolları üniformaları için tıklayınız

İşte yetkililerin de beğeniyle karşıladığı o üniforma;





©AirportHaber.com ÖZEL
THY'NİN YENİ ÜNİFORMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
At kuyruguna. Izin vericekseniz tamam da bizden yapmamizi istediginiz babaanne topuzlu kafamizda bu kep nasil durucak diye sorarim???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Turbana gecmeden önceki son adım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek kelimeyle mükemmel bir üniforma olmuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcular misafirdir bu bir çeşit ağırlamadır elbette lakin acil bir inişte boeing kapılarını bir bayan mı yoksa erkek mi daha kolay açabilir. bir yangın durumunda kontrolu ele almada hasta tasıma vb hayata kalma eleman ve gereçleri erkek mi yoksa bayan mı dogru kullanır sizlere kalmış evet estetiklik önemlidir ama birşeyler yolunda gitmiyor ise iste o an bir erkek memurun artılarını görürsünüz. bir kırım olayında koltuğunuzda sıkışmışken sizi erkek mi bayan memur mu kurtarır tekrar dusunun derim. önce canınızı emanet edersiniz! sonra misafir olursunuz. Kadının estetiği erkeğin gücü birarada olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
erkek Kabin Memurundan şikayetçi olan şahıslar.. havacılığın H sini bile bilmeden yorum yapıyorsunuz..ayrıca aileniz hiç mi otobuse metrobuse metro ya binmez.restorana yada doktora gitmez...erkek dolu heryer ..gidin arabistana rahat edin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
en önemsiz haber, yine en cok yorumu toplamis. pessss yani pesssss.. hepsi havaci ya sözüm ona. kep, host, hostes ne muhabbet ama dimi. ne öenemli, ne mühim konular.. pesssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bayan izlemek istiyorsanız diye başlayan arkadaş bizim senin gibi pavyon kulturumuz yok, meseleyi bu hale getirme, başka yöne çekme, erkek hostes estetik olmuyor kardeşim, şık durmuyor, misafir agırlayamıyor, bu işin raconu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu olay hastanede hemşire gibi erkek yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bayan izlemek istiyorsaniz pavyona gidin .orada bunu yapmak daha rahat.bizde isimizi rahat yapalim.biz ekmegimizin pesindeyiz sizin gibi yoldan gecen insanlara goz banyosu yaptirmak icin orada bulunmuyoruz.bu arada bu isi yapan yakinlarinizi annenizi ablanizi esinizi ve akrabalarinizida dusunun.hostesler teshir mali degildir.at gozlugunuzu cikarin gidemediginz ulkelerde genellikla erkek stewardlar cogunluktadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcuyu destekliyorum iki kere THY ye bindim hep HOST, hoş değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000