31 Mart 2015, Salı 13:51:17

THY'NİN YENİ UÇAKLARI İSTANBUL'DA...

Türk Hava Yolları'nın Boeing firmasından aldığı iki B777-300ER tipi uçak, az önce Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Kotu yorum yapan arkadaslari gercekten anlamiyorum. Thy den ne cok kuyruk acisi olan varmis, boyle bir olayda dahi bunu kotuleme ve polemik konusu haline getiriyorlar hemen. Bence buyume yonunde cok basarili bir hamle ve umarim yakin zamanda 747-8 yada a380 ide THY filosunda gorme firsati buluruz. Vatana millete Hayirli Olsun
  • habomcuların 3 yıl boyunca yuzde 50 düşük ücretle çalıştırılmasıyla anca 2 tane 777 alabildiler... keşke daha çok kesinti yapsalardı... aa pardon biz bu konuyu kapatmıştık teknik aş olmuştuk... unutalım hadi...
  • Kimi yorumcuların bu haberden gurur duyduklarına şaşıran ve ucuz gerekçelerle tepki gösteren siz değerlisiz yorumcu(lar) şaşıran adam! Ben de size şaşıyorum. Bu ülkeye uzaydan mı geldiniz yoksa leylek sepetinden mi çıktınız? Parayı verip aldıktan sonra neyine seviniyorsunuz deyip cehaletinizi nezaketsiz ve tahammülsüz tavırlarınızla asli kimliğiniz altında aslında ifşa ediyorsunuz! Daha 13 yıl önceki kış gecelerinde ülkenin kaloriferleri yakacak mazotumuz yoktu! Saddam'a bile meyve-sebze karşılığında mazot vermesi için el açmış bir ülkeydik. Dikkat edesin şaşkın! Ülke diyorum Thy demiyorum.
  • arkadaş şu sitede haberin aktörü THY ise, içeriği ne olursa olsun yorumlarda gizliden bi kavga var.benim anladığım bu kavga şirkette olanlar veya sempati duyanlar ile bir şekilde kendini paralayıp şirkete girememiş veya atılmış olanlar arasında. nasıl insanlarsınız :)
  • Parasıyla alınan birşeyden neden gurur duyayım.Ha ülkem yapsa dış ülkelere satsa duyarım da,bunda gurur duyacak birşey yok.
  • Hani gelenek, Aptonda Deveyi şöyle bir yatırıp, boğazına pıçağı çalmak diye bir adetiniz yok muydu? Biz mi yanlış hatırlıyoruz?
  • Hayırlı emniyetli uçuşlar..
  • Yahu millet olarak o kadar ezigizki baskasinin ucagiyla yaptigimiz yorumlara sadece guluyorum.
  • Hayırlı uğurlu olsun vatana millete ve TÜRK HALKİNA GURUR DUYDUM.....
  • Inşallah bir gün A380 lerin Geliş fotolarını yayınlarsınız. THY logolu, yakışır THY'me...

Türk Hava Yolları'nın Boeing firmasından aldığı iki B777-300ER tipi uçak, az önce Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Amerika'nın Washington eyaletindeki Seattle kentinde bulunan tesislerinden peş peşe havalanan iki uçak, Atatürk Havalimanı'na saat 13.40 sularında teker koydu.

Önce TC-JJY kuyruk tescilli "Kınalıada" uçağı iniş yaptı, ardından da TC-JJV tescilli "Heybeliada" isimli uçak Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

THY filosundaki Boeing B777-300ER tipi uçak sayısı 18'e yükseldi.

İŞTE THY'NİN YENİ UÇAKLARI















©AirportHaber

THY'NİN YENİ UÇAKLARI İSTANBUL'DA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kotu yorum yapan arkadaslari gercekten anlamiyorum. Thy den ne cok kuyruk acisi olan varmis, boyle bir olayda dahi bunu kotuleme ve polemik konusu haline getiriyorlar hemen. Bence buyume yonunde cok basarili bir hamle ve umarim yakin zamanda 747-8 yada a380 ide THY filosunda gorme firsati buluruz. Vatana millete Hayirli Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcunun maaşı ~ 9 yıl önce
habomcuların 3 yıl boyunca yuzde 50 düşük ücretle çalıştırılmasıyla anca 2 tane 777 alabildiler... keşke daha çok kesinti yapsalardı... aa pardon biz bu konuyu kapatmıştık teknik aş olmuştuk... unutalım hadi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşıran adam! ~ 9 yıl önce
Kimi yorumcuların bu haberden gurur duyduklarına şaşıran ve ucuz gerekçelerle tepki gösteren siz değerlisiz yorumcu(lar) şaşıran adam! Ben de size şaşıyorum. Bu ülkeye uzaydan mı geldiniz yoksa leylek sepetinden mi çıktınız? Parayı verip aldıktan sonra neyine seviniyorsunuz deyip cehaletinizi nezaketsiz ve tahammülsüz tavırlarınızla asli kimliğiniz altında aslında ifşa ediyorsunuz! Daha 13 yıl önceki kış gecelerinde ülkenin kaloriferleri yakacak mazotumuz yoktu! Saddam'a bile meyve-sebze karşılığında mazot vermesi için el açmış bir ülkeydik. Dikkat edesin şaşkın! Ülke diyorum Thy demiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim kime neden? ~ 9 yıl önce
arkadaş şu sitede haberin aktörü THY ise, içeriği ne olursa olsun yorumlarda gizliden bi kavga var.benim anladığım bu kavga şirkette olanlar veya sempati duyanlar ile bir şekilde kendini paralayıp şirkete girememiş veya atılmış olanlar arasında. nasıl insanlarsınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
Parasıyla alınan birşeyden neden gurur duyayım.Ha ülkem yapsa dış ülkelere satsa duyarım da,bunda gurur duyacak birşey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden mi? ~ 9 yıl önce
çünkü bu uçaklar sayesinde dünyanın en iyi havayolları listesinde yükselebilecek THY. başka neden olabilir?
Komik ~ 9 yıl önce
Peki bu uçakları türkiye üretseydi thy bedavamı alacaktı :) Eleştirirken saçmalamak bu olsa gerek..
TR ~ 9 yıl önce
Mesela British airways, Lufthansa, air france gibi avrupalı en büyük hava şirketleri zarar açıklayıp, binlerce işçi çıkarırlarken milli havayolu şirketimizin sürekli büyümesi ve filosuna yeni uçaklar dahil etmesi bir vatandaş olarak beni gururlandırır. Çünkü bu THY nin iyi yönetildiğinin ve başarısının göstergesidir.
Gelenek ~ 9 yıl önce
Hani gelenek, Aptonda Deveyi şöyle bir yatırıp, boğazına pıçağı çalmak diye bir adetiniz yok muydu? Biz mi yanlış hatırlıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ati ~ 9 yıl önce
Kurban kesmek geleneğimizde ve kültürümüzde vardır. Pekala yapılabilir. Kurban kesilip çalışanlara dağıtılsa çok hoş olurdu aslında. Yalnız "sizin adetiniz" derken anlamadım. Sizde avusturya-macaristanlısınız galiba?
pgs ~ 9 yıl önce
Hayırlı emniyetli uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiyas yapanlar ~ 9 yıl önce
Yahu millet olarak o kadar ezigizki baskasinin ucagiyla yaptigimiz yorumlara sadece guluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feridun adiguzel ~ 9 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun vatana millete ve TÜRK HALKİNA GURUR DUYDUM.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur? ~ 9 yıl önce
Sanki Çanakkale Savaşını mı kazandık ta gurur duyuyorsunuz? Anlayamadık. Parasını bastırınca alıp getirdiğiniz bir ürün neticedinde. İlk defa yapılan ve dünyada eşi benzeri olmayan bir şey olsa haklısınız diyeceğim. Bu uçağı biz üretseydik, aklınızı yitirirdiniz herhalde. İnsanlara ne tür duygu yaşatıyorlar rabbim. peş peşe, peş peşe bu yoğunlukta reklam yapılınca... Neyse bence hayırlı olsun, kaza bela yaşamasın demek daha iyi olurdu.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Inşallah bir gün A380 lerin Geliş fotolarını yayınlarsınız. THY logolu, yakışır THY'me...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000