15 Ağustos 2018, Çarşamba 14:00:41

THY'nin yeni uçağı ilk kez böyle görüntülendi

Türk Hava Yolları'nın filosuna katılacak ilk Boeing 737 MAX 8 olması planlanan TC-LCA test uçuşlarına devam ediyor. Ağustos ayı başında test uçuşlarına başlayan uçak artık THY renkleriyle boy gösteriyor.
  • Bu uçakları almaya gönderilen bir tane torpilli çocuk varmış. Ao"da üst yönetimiymiş Babası, eski Ao'da teknik başkanlıkta müdürlük yapmış bir arkadaş söyledi. Bıkmış bu durumdan kendini teknike başkan olarak atatmiş, o söylemişti. Vasat birisidir ama nasıl yapmışsa atatmış kendini. Çok konuşur her konuda ama severim kendisini. Ama dikkat etmek lazim. Çok dedikoducudur.
  • Bu ucakta L tescilli. THY’nin kendi ucaklari J tescilli oluyordu. LuxAir’in ucaklarindan mi acaba bu da?
  • Hani millete dolar bozdurun altın bozdurun diyodunuz noldu. Boing kimin malı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İşiniz gücünüz yalan dolan millete gaz vermekten başka bi işe yaramıyosunuz...
  • Allah aşkına test uçuşunun başarılı geçtiğini nereden öğrendiniz? Boeing de hazır bekliyodu size bilgi vermek için. Satır doldurmak için yılların klişe cümlelerini kullanıyosunuz.
  • Kanat uçlarından sanki max değilmiş gibi duruyor .
  • Yanlıştan dönüp yeşilden beyaza boyamışlar sonunda. Biz demiştik yeşil olmaz diye zaten
  • dolar.yakanlar.abd.mali.boykot.edenler.abd. ucaklani.nezaman.boykot.edeceksiniz.thy. hayirli.ugurlu.olsun.kazasiz.belasiz.hayirli. ucuslar.yolcun.bol.osun
  • Onların doları varsa bizim de var...yerli milli falan filan Bir kaptan
  • daha çok alın daha da zengin edin kalleşleri...aleyhimize o kadar rezalet oluyor hala korumaların altında abd malı cipler,jammerlar,silahlar,hepsinin elinde iphonelar,iptal edilmeyen uçuşlar,ihaleler,konulmayan vizeler...adamlar bize ne yapsa az vallahi az billahi az...
  • Gel çilekeşim gel garibanım. Afrikanın gidilmedik başkenti anadolunun gidilmedik ücra kasabası bırakmayalım. Avrupa mı , sus kapat o dudaklarını sil gözyaşlarını ağlama dayanamam. Belki kışın 330cular yatışa geçince pakistan olur oralar da güzel üzülme.

Türk Hava Yolları'nın filosuna katılacak ilk Boeing 737 MAX 8 olması planlanan TC-LCA test uçuşlarına devam ediyor. Ağustos ayı başında test uçuşlarına başlayan uçak artık THY renkleriyle boy gösteriyor.

Boeing'in Seattle tesislerinden test uçuşlarını sürdüren TC-LCA kuyruk tescilli B737 MAX 8 tipi yolcu uçağının söz konusu testlerinin başarılı geçtiği öğrenildi. Uçağın kısa süre içerisinde filoya katılması bekleniyor.

TC-LCA kuyruk tescilli uçağın Türk Hava Yolları filosuna katılmasının ardından TC-LCB ve TC-LCC kuyruk tescilli diğer Boeing 737 MAX 8 tipi iki uçağın da kısa süre sonra test uçuşlarına başlayacağı biliniyor.

Boeing'in uçakların teslimatına Eylül ayında başlayacağı ve yıl sonuna kadar toplam 5 adet uçağı THY'ye teslim etmesi bekleniyor.

©AirportHaber.com

THY'nin yeni uçağı ilk kez böyle görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Torpilli Çocuk ~ 6 yıl önce
Bu uçakları almaya gönderilen bir tane torpilli çocuk varmış. Ao"da üst yönetimiymiş Babası, eski Ao'da teknik başkanlıkta müdürlük yapmış bir arkadaş söyledi. Bıkmış bu durumdan kendini teknike başkan olarak atatmiş, o söylemişti. Vasat birisidir ama nasıl yapmışsa atatmış kendini. Çok konuşur her konuda ama severim kendisini. Ama dikkat etmek lazim. Çok dedikoducudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LuxAir ~ 6 yıl önce
Bu ucakta L tescilli. THY’nin kendi ucaklari J tescilli oluyordu. LuxAir’in ucaklarindan mi acaba bu da?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
L serisi 777 lerde var onlarda mi luxair'in ?
J bitti ~ 6 yıl önce
Harf kalmadı
Jxx ~ 6 yıl önce
J harfinde tescillenecek harf kalmadığı için son üç senedir THY Lxx tescillerini kullanıyor. LuxAir falan nereden çıkardınız?
F/O ~ 6 yıl önce
J tescili dolduğu için yeni uçakların hepsi L tescilli artık.
77lerde L kullanılıyor ~ 6 yıl önce
Karşim
Eyy ABD :) ~ 6 yıl önce
Hani millete dolar bozdurun altın bozdurun diyodunuz noldu. Boing kimin malı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İşiniz gücünüz yalan dolan millete gaz vermekten başka bi işe yaramıyosunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYNEN İADE ~ 6 yıl önce
Boeing de verdiği hediyeleri geri isterse ve o hediyeler de büyük oyunu bozmak için TL ye çevrilmişse ne olur? Yandı gülüm keten helva
Test uçuşu ~ 6 yıl önce
Allah aşkına test uçuşunun başarılı geçtiğini nereden öğrendiniz? Boeing de hazır bekliyodu size bilgi vermek için. Satır doldurmak için yılların klişe cümlelerini kullanıyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklı ~ 6 yıl önce
Çok doğru valla
Haklsıınız ~ 6 yıl önce
Beoing siparişini askıya alınıp Airbus'dan sipariş teslim alınabilirdi ama
Murat ~ 6 yıl önce
Kanat uçlarından sanki max değilmiş gibi duruyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp ~ 6 yıl önce
Evet haklısınız neden sharklet yok???
Kırmızı ~ 6 yıl önce
Kırmızıya binmiş
fo ~ 6 yıl önce
scimitar beğenmedik almadık :)
Kaptan Sabri ~ 6 yıl önce
Yanlıştan dönüp yeşilden beyaza boyamışlar sonunda. Biz demiştik yeşil olmaz diye zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 6 yıl önce
dolar.yakanlar.abd.mali.boykot.edenler.abd. ucaklani.nezaman.boykot.edeceksiniz.thy. hayirli.ugurlu.olsun.kazasiz.belasiz.hayirli. ucuslar.yolcun.bol.osun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyada usa’den ~ 6 yıl önce
Başka uçak yapılıp satılmasına müsadede eden var mı? Neye binecek millet, hıyar a mı
Falan ~ 6 yıl önce
Onların doları varsa bizim de var...yerli milli falan filan Bir kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmez ~ 6 yıl önce
daha çok alın daha da zengin edin kalleşleri...aleyhimize o kadar rezalet oluyor hala korumaların altında abd malı cipler,jammerlar,silahlar,hepsinin elinde iphonelar,iptal edilmeyen uçuşlar,ihaleler,konulmayan vizeler...adamlar bize ne yapsa az vallahi az billahi az...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 F/O ~ 6 yıl önce
Gel çilekeşim gel garibanım. Afrikanın gidilmedik başkenti anadolunun gidilmedik ücra kasabası bırakmayalım. Avrupa mı , sus kapat o dudaklarını sil gözyaşlarını ağlama dayanamam. Belki kışın 330cular yatışa geçince pakistan olur oralar da güzel üzülme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu çok güzel :) ~ 6 yıl önce
Okur okumaz gülmeye başladım.elinize sağlık çok güzel yazmışsınız.:)
FZ ~ 6 yıl önce
83 luyum tirmanista gucluyum, 4 bacaklarin efendisi geliyor geeel 8))
Cidden ~ 6 yıl önce
Neden hep 737 ler uçuyor afrikaya?
. ~ 6 yıl önce
Gercekten sirketler 737’leri neden boyle kullaniyor anlamiyorum. Pegasus’ta da ekipler 6 ay kidemlenmeden 320’lere gecemiyordu en son. Yolcu olarak 737 seferlerine bilet almamaya calisiyorum, ekipler tecrubesizdir diye.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000