22 Ağustos 2013, Perşembe 12:42:43

THY'NİN YENİ ROTASI ÇELYABİNSK OLACAK

Türk Hava Yolları (THY), Rusya'nın Ural bölgesinin ikinci büyük kenti Çelyabinsk'ten uçak seferleri başlatmak için kolları sıvadı. THY'nin Ural'ın merkezi sayılan Yekaterinburg kentinden Türkiye'ye doğrudan uçak seferleri bulunuyor.
  • torpilli müdür ve şefleri çoktan oraya atanmıştır herhalde !!!
  • Daha fazla antalya ucuslari istiyoruzzz
  • Yahu önce şu Petersburg'u hergüne çıkarın. sonrada Samara-Tyumen-Omsk lütfen
  • Samara, Makhachkala, Grozhny, Krasnodar, Murmansk, Vladivostok, Yakutsk, Irkutsk, Omsk.. Bi dolu şehir var Antalya'ya gitmek isteyen.. :)
  • TK yonetimi rus sivil havacilik baskanligindan izin alamayinca yerel valiliklerini ikram etmeye basladi... TK yerine Atlasjet ucsun, yeter THY...
  • Chelyabinski sadece bizim türk inşaat şirketleri bile doldurur.

Çelyabinsk bölge Valiliği'nden yapılan açıklamada, Türkiye ve Rusya arasında yapılan hükümetler arası havayolu taşımacılığı anlaşmasında kaydedilen güzergahlara Çelyabinsk kentinin de ilave edileceği belirtildi. Valilik, konuyla ilgili yerel merciler ve THY yetkililer arasında görüşmelerin yapıldığını ifade etti. Görüşmelerde Çelyabinsk-İstanbul hattında doğrudan uçuşların başlatılması konusu masaya yatırıldı. Valilik rezidansında yapılan görüşmelere Vali Mihail Yuryeviç, THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, Vali Yardımcısı İvan Feklin ve Çelyabinsk Havacılık kurumu Başkanı Vladimir Reunov katıldı.

Vali Yuryeviç, Çelyabinsk'ten Almanya, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland ve Çin'e direkt uçuşların faaliyet gösterdiğine işaret ederek, "İstanbul seferi de büyük ilgi görecek. İstanbul çok büyük kent ve transit ulaşım merkezi. Burası tüm Avrupalı havayolu hatlarıyla birleşmiş durumda. İnsanlar için bu iyi bir fırsat" dedi. Vali, Çelyabinsk'in Rusya'nın gelişmiş bölgelerinden biri olduğuna dikkat çekerek İstanbul ile uçak seferlerinin başlatılmasının kentin yatırım alanlarına olumlu katkı sağlayacağını vurguladı.

Deribaş da konuşmasında THY hakkında genel bilgiler vererek Rus-Türk havayolu işbirliği bağlamında Çelyabinsk ile direkt uçuşların başlatılmasına ilgi duyduklarını kaydetti.

Çelyabinsk Havacılık Kurumu Başkanı Reunov, Çelyabinsk-İstanbul seferlerinin Mayıs ayında başlatılabileceğini belirtti.

THY'NİN YENİ ROTASI ÇELYABİNSK OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

!! ~ 11 yıl önce
torpilli müdür ve şefleri çoktan oraya atanmıştır herhalde !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 11 yıl önce
Daha fazla antalya ucuslari istiyoruzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b737 ~ 11 yıl önce
Yahu önce şu Petersburg'u hergüne çıkarın. sonrada Samara-Tyumen-Omsk lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samara ve diğerleri ~ 11 yıl önce
Samara, Makhachkala, Grozhny, Krasnodar, Murmansk, Vladivostok, Yakutsk, Irkutsk, Omsk.. Bi dolu şehir var Antalya'ya gitmek isteyen.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Vladivostok çok uzak değilmi yaa :) yani bi777 yada 330 dolduracak yolcu potansiyeli varmıdır hocam
uzak ~ 11 yıl önce
Vladivostok'un IST yada AYT'a temiz bi 9 saati vardır
KK ~ 11 yıl önce
TK yonetimi rus sivil havacilik baskanligindan izin alamayinca yerel valiliklerini ikram etmeye basladi... TK yerine Atlasjet ucsun, yeter THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 11 yıl önce
Chelyabinski sadece bizim türk inşaat şirketleri bile doldurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000