18 Aralık 2012, Salı 11:11:02

THY'NİN ŞAŞKINA ÇEVİREN YÜKSELİŞİ

THY, Gazze krizine rağmen Kasım ayında İsrail'de ulusal şirket El Al'ın ardından en çok yolcu taşıyan havayolu şirketi oldu..
  • yorumlarınızda tel_avıv teknıgı unutuyorsunuz bu meydanda thy'nın yolcu sayısı artarken teknıgınde ucakları zamanında kaldırma ve arıza durumlarındakı anı mudahalelerını ve dıger müşterı ucaklarına verdıgı hızmetlerıde hesaba katalım.telavıv meydanında thy teknık bır numaradır.tum yorumculara saygılar.
  • Geçen hafta İsrailliler ofisi basınca Telaviv müdürünün bakan torpilinden girip trilyonluk mal varlığından çıkmışlardı ama iş bilgisi konusunda yorum yoktu.Demek adam işini bilen çalışkan biri ki diğer havayollarında düşüş varken özellikle LH %28 yolcu kaybı yaşarken,yolcu sayısını arttırıp ikinci sıraya yükseltmiş şirketini. Bu tür güzellikler nedense görülmez sadece menfi yorumlar prim getiriyor ???
  • aciz olan kızar.. daha da aciz olan bu kızgınlıkla yazar daha da acizi kim oldugunu gizler daha da acizi zaten yoktur. . .
  • el atından Tk dan ve diğer şirketlerden 40 üzeri kaptan ile anlaşıldığı kulağımıza geldi ...adamlar Tk nın ipini çekecek ler uçakları aldırıyorlar 2 yıla kamaz kendi şirketlerine katarlar benden demesi bekleyin Amerikadan ithal Cemo şirket gelior!..
  • hayatında uçak görmemiş , pilot olmak niyetiyle bu siteye girmiş , 15 yaşındaki cocugun ; 55 yaşındaki 30 senelik ucus hayatı olan adamın yorumuna ; sen kendini astronotmu sanıyosun hadi işine yazabilmesi değildir olay.. Site yazarlarını ayrıca tebrik ediyorum. İsim soyad imzalı düşüncelerini gayet rahat yazabiliyorlar. Keşke herkes böyle yapsa
  • E ne oldu ben de yazdim dusuncemi.. Rahatsiz mi oldun ? Kimsin derken neyi merak ediyorsun tam olarak , anlatiyim. Sen kimsin , nerde calisiyorsun , nerden meZun oldun , nerelisin , ideolojik dusuncen ne , adin soyadin, cibiliyetin ?
  • her vatandaş düşüncelerini yazmakta özğürdür..sen kimsinde editöre akıl veriyorsun?
  • asıl vatan hainliği şirketi tıkabasa yabancılarla doldurmak ve vatandaşın verğilerini ve paralarını çarcur etmektir...
  • Milli değere globally fosss demek vatan hainliğidir, siyasi görüşlerinizi bu işlere katmayın, hepsi bizim şirketlerimiz, bizim değerlerimiz
  • Burda THY kötü söz söyleyenlerin çoğu acısı olanlardır. ÖZellikle halsız eylem yapıp atılmayı hak edenler. 200 gündür iş bulmayıp evde bilgisayar başında oturanlar. Bulsalarda ahh ahh diyip yerinde kızaranlar. Yaz kardeşim şu şu departmandayım THY foss yaz. Site formatı ki kesinlikle değişmesi gerekir , her önüne gelen istediğini yazabiliyor.. Bu da işine geliyor , millet salak gibi kapışıyor , hareket bereker hesabı tiraj reyting yapıor.. Yemezler.. Sefa bey nerdesiniz ?? Yapın bir üye havuzu kim kim belli olsun , ondan sonra bakalım konuşma ve tartışmalar nasıl oluyor.. İdda ediyorum sadece e-mail ile kayıt alsanız , buraya korkup yazamıcak onca insan var , tespit edilme korkusuyla.. İYice itibarsızlaştırdınız şu sistemle havacılık camiasını..

Türk Hava Yolları, Gazze krizine rağmen Kasım ayında İsrail ulusal havayolu şirketi El Al'ın ardından İsrail'de en çok yolcu taşıyan ikinci havayolu şirketi oldu. Kasım'da 30 bin yolcu taşıyan THY'nın, ayrıca Tel Aviv-İstanbul hattında yolcu sayısını yüzde 7.56 arttırması dikkat çekti.

İsrail Hava Meydanları İdaresi tarafından yayımlanan rapora göre, Gazze krizi sırasında çoğu havayolu şirketinin aktivitesinde bir düşüş olmasına karşın THY'nin Tel Aviv-İstanbul hattında taşıdığı yolcu sayısı yüzde 7.56 oranında arttı.

Raporda İsrail'in ulusal havayolu şirketi El Al'ın Kasım ayında İsrail ile diğer ülkeler arasında 270 bin yolcu taşıdığı, bu rakamın geçen yılın eş dönemine göre yüzde 4.99 bir gerilemeye işaret ettiği belirtildi. Aynı ayda THY'nin ardından üçüncü sırada bulunan Alman Lufthansa yolcularının sayısı da, yüzde 28 düşüşle 26 bin 426'ya indi.

"ETKİLEYİCİ"

Bu arada Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre, THY, tüm yıl için de 'etkileyici' rakamlara ulaşarak Tel Aviv ile İstanbul arasında taşıdığı yolcuların sayısını yüzde 8.92 artırdı.

Haberde ayrıca, İsrail'den uçuş destinasyonlarına ilişkin rakamlara da dikkat çekildi. Buna göre, İsrail-Türkiye rotasında seyahat eden yolcuların esas destinasyonları itibariyle Türkiye, ABD, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya'nın ardından yedinci sırada yer aldı, ancak bu altı ülkeye giden yolcuların sayısı azalırken Türkiye'ye gidenler ise yüzde 32.2 yükseldi. (Haberler)

THY'NİN ŞAŞKINA ÇEVİREN YÜKSELİŞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

donanımlı teknık ~ 11 yıl önce
yorumlarınızda tel_avıv teknıgı unutuyorsunuz bu meydanda thy'nın yolcu sayısı artarken teknıgınde ucakları zamanında kaldırma ve arıza durumlarındakı anı mudahalelerını ve dıger müşterı ucaklarına verdıgı hızmetlerıde hesaba katalım.telavıv meydanında thy teknık bır numaradır.tum yorumculara saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırtıcı ~ 11 yıl önce
Geçen hafta İsrailliler ofisi basınca Telaviv müdürünün bakan torpilinden girip trilyonluk mal varlığından çıkmışlardı ama iş bilgisi konusunda yorum yoktu.Demek adam işini bilen çalışkan biri ki diğer havayollarında düşüş varken özellikle LH %28 yolcu kaybı yaşarken,yolcu sayısını arttırıp ikinci sıraya yükseltmiş şirketini. Bu tür güzellikler nedense görülmez sadece menfi yorumlar prim getiriyor ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ham meyva ~ 11 yıl önce
aciz olan kızar.. daha da aciz olan bu kızgınlıkla yazar daha da acizi kim oldugunu gizler daha da acizi zaten yoktur. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekle bekle yeni şirket geiyor ~ 11 yıl önce
el atından Tk dan ve diğer şirketlerden 40 üzeri kaptan ile anlaşıldığı kulağımıza geldi ...adamlar Tk nın ipini çekecek ler uçakları aldırıyorlar 2 yıla kamaz kendi şirketlerine katarlar benden demesi bekleyin Amerikadan ithal Cemo şirket gelior!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok kardeşim ~ 11 yıl önce
hayatında uçak görmemiş , pilot olmak niyetiyle bu siteye girmiş , 15 yaşındaki cocugun ; 55 yaşındaki 30 senelik ucus hayatı olan adamın yorumuna ; sen kendini astronotmu sanıyosun hadi işine yazabilmesi değildir olay.. Site yazarlarını ayrıca tebrik ediyorum. İsim soyad imzalı düşüncelerini gayet rahat yazabiliyorlar. Keşke herkes böyle yapsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 11 yıl önce
E ne oldu ben de yazdim dusuncemi.. Rahatsiz mi oldun ? Kimsin derken neyi merak ediyorsun tam olarak , anlatiyim. Sen kimsin , nerde calisiyorsun , nerden meZun oldun , nerelisin , ideolojik dusuncen ne , adin soyadin, cibiliyetin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ..yazana ~ 11 yıl önce
her vatandaş düşüncelerini yazmakta özğürdür..sen kimsinde editöre akıl veriyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
121 ~ 11 yıl önce
asıl sen kimsin yazda senin düşünceni görelim birde. Bu platform özgürce düşüncelerin söylendiği bir platform değildir. Gizli kimlikler ardında laf ebeliği ve klavye delikanlılığıdır. Sen nasıl karakterli bir vatandaşsın ki hiç tanımadıgın birine kim oluyorsun diye sorabiliyorsun.. Bumu düşünce özgürlüğünün oldugu yer. Zihniyetsiz insan.
121 ~ 11 yıl önce
asıl sen kimsin yazda senin düşünceni görelim birde. Bu platform özgürce düşüncelerin söylendiği bir platform değildir. Gizli kimlikler ardında laf ebeliği ve klavye delikanlılığıdır. Sen nasıl karakterli bir vatandaşsın ki hiç tanımadıgın birine kim oluyorsun diye sorabiliyorsun.. Bumu düşünce özgürlüğünün oldugu yer. Zihniyetsiz insan.
peki sen kimisin ~ 11 yıl önce
aynı fikirdesin yani akıl verenle , bilmek istiyorsun kim kim ? e kendinle çeliştin. bırak yazsın herkes ne istiyorsa
121 e ~ 11 yıl önce
yazdıkların kendinle çelişiyor.. günde 3 defa bademsilin alıver, aklınbaşına gelir hiçbirşeyin kalmaz :))
Lütfen yayınlansın ..yazana ~ 11 yıl önce
asıl vatan hainliği şirketi tıkabasa yabancılarla doldurmak ve vatandaşın verğilerini ve paralarını çarcur etmektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen yayınlansın ~ 11 yıl önce
Milli değere globally fosss demek vatan hainliğidir, siyasi görüşlerinizi bu işlere katmayın, hepsi bizim şirketlerimiz, bizim değerlerimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 11 yıl önce
Burda THY kötü söz söyleyenlerin çoğu acısı olanlardır. ÖZellikle halsız eylem yapıp atılmayı hak edenler. 200 gündür iş bulmayıp evde bilgisayar başında oturanlar. Bulsalarda ahh ahh diyip yerinde kızaranlar. Yaz kardeşim şu şu departmandayım THY foss yaz. Site formatı ki kesinlikle değişmesi gerekir , her önüne gelen istediğini yazabiliyor.. Bu da işine geliyor , millet salak gibi kapışıyor , hareket bereker hesabı tiraj reyting yapıor.. Yemezler.. Sefa bey nerdesiniz ?? Yapın bir üye havuzu kim kim belli olsun , ondan sonra bakalım konuşma ve tartışmalar nasıl oluyor.. İdda ediyorum sadece e-mail ile kayıt alsanız , buraya korkup yazamıcak onca insan var , tespit edilme korkusuyla.. İYice itibarsızlaştırdınız şu sistemle havacılık camiasını..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACI VAR MI ACI? ~ 11 yıl önce
Vay badem vay...Ne zaman havacı oldun da, havacılık camiasının itibarını düşünüyorsun? Sen ve senin gibi ibişler ancak banka hesaplarını düşünürler...Yarın devir değiştiğnde kimin neresi acıyacak hep birlikte göreceğiz !
insan ~ 11 yıl önce
ben herhangi bir dine inanmıyorum. Yanlış yerden geldin.. ayrıca ibişi hakaret olarak saymayan editöre selamlar. Yazan arkadaşın babası da ibiş sanırım. Yoksa grevci ibiş mi , acı felan..
acı var mı acı ? ~ 11 yıl önce
sen de olduğu belli. Kaç gündür işsizsin sayabiliyor musun.. badem girsin gözüne
Acı var mı acı ? ~ 11 yıl önce
ne iş yaparsın , neden kızıyorsun bademlere biraz bilgi verirmisin , varsa?
korkucaksınız tabii. ~ 11 yıl önce
THY burda yazanların ip adreslerinden tespit edemez mi? hadi bakalımm :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000