23 Haziran 2016, Perşembe 10:16:12

THY’nin ortağı Avrupa’yı doyuruyor

Türk Hava Yolları’nın sponsoru olduğu Euro 2016’da VIP yiyecek içecek hizmeti veren Do&Co, 100 binden fazla seçkin konuğu localarda ağırlayacak.
  • DO&CO TK sunulan yemekler helali bi bilen varmı ?
  • Avrupadaki nankörleri doğuracağına önce kendi personelini ve bu Mübarek Ramazan ayında ülkedeki garibanları doyursun, hergun binlerce yiyecek içecek israfi yapip çope atıyorlar
  • Doco bu ay THY ile anlaşma sağlayacakmı yoksa başka firmamı gelecek elemanlar bunu düşünüyor. Arkadaşlar ekmek zor evet mesai var ama Hakkı'nı da veriyor maaş ek ödemeler mesai baytam harcırahı THY ortaklı birçok BÜYÜK firmada bu olanaklar yok
  • Çalışanlarını 16 ,18 saat çalıştıran işçisini düşünmeyen bi şirket
  • Do&co
  • evet yabancı aşçılarla turkiyenın çok güzel elçiliğini yapıyorsun. sagında yabancı solunda yabancı :) millet 12 15 saat çalıştırıp yabancıların yarısı kadar para verip sonra boyle açıklamalar iki yüzlülük !
  • Doco nun büyümesinde Thy ye ikram vermesinin, Thy nin başarısında ise Doco nun yeri tartışılmaz. Gerek yerde üretimde gerekse uçakda sunumda yapılan özverili bir çalışma var. Ama Doco çalışanları thy den bilet alırken yüzde 1 bile indirim yok. Hoş mu? Değil.

Türk Hava Yolları’nın sponsoru olduğu Euro 2016’da VIP yiyecek içecek hizmeti veren Do&Co, 100 binden fazla seçkin konuğu localarda ağırlayacak.

Formula yarışları ve Şampiyonlar Ligi organizasyonlarının VIP yiyecek içeceklerini veren Do&Co, Avrupa şampiyonasında da binlerce konuğa hizmet verecek. Fransa’da düzenlenen Euro 2016 organizasyonunda statlarda oluşturulan özel localarda VIP hizmet sunan Do&Co, Türk Hava Yolları’nın ev sahipliğinde Türk misafirleri de ağırlıyor.

Şampiyona boyunca 100 bin VIP misafir ile birlikte 120 bin civarında çalışana yemek hizmeti  sunacak olan Do&Co’nun sahibi Türk işadamı Atilla Doğudan, “ 2004 yılından bu yana Avrupa futbol şampiyonası organizasyonunda VIP yiyecek içecek hizmeti veriyoruz. Şu anda 8 şehirde bulunan 10 stadyumda toplamda 51 maçlık organizasyonu yürütüyoruz.   Dünyanın her yerinden misafirlerimiz var ve onlara geldikleri ülkenin damak zevklerinin yanı sıra yerel yemek kültürümüzden de örnekler sunuyoruz. Biz Türkiye’nin damak tadı elçisiyiz” dedi.

Toplamda 6 bin kişilik çalışan ordusuyla birlikte hizmet veren Do&Co’nun sahibi Atilla Doğudan, localardaki misafirlerle tek tek ilgilenirken yemek servisinin kusursuz olması için de bizzat operasyonu kendisi yürütüyor.

Türk Hava Yolları’nın ikram hizmetini de veren Doğudan, THY ile güzel bir işbirliği yürüttüklerini ve uçakta yemek yeme alışkanlığının havayolu tercihinde ilk sıralarda yer aldığına vurgu yaptı.

©AirportHaber







THY’nin ortağı Avrupa’yı doyuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ESB-MUC ~ 8 yıl önce
DO&CO TK sunulan yemekler helali bi bilen varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardesce ~ 8 yıl önce
Sence Et afrikadan Makarna avrupadan Temizlikde desen kostik buharı ile yemekler üstüne mikroplar olsun diye Karar senin
Katdesce ~ 8 yıl önce
Bence do&co nun yaptığı yemeklerin altında herseyi arayabilirsin hijyen sıfır her taraf pislik arka taraf ama ön taraf görsel güzel gözüküyor sen düşün gerisini para ıle avrupa üçüncüsü ver parayı al mazbatayi
Gariban ~ 8 yıl önce
Avrupadaki nankörleri doğuracağına önce kendi personelini ve bu Mübarek Ramazan ayında ülkedeki garibanları doyursun, hergun binlerce yiyecek içecek israfi yapip çope atıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D.c ~ 8 yıl önce
Doco bu ay THY ile anlaşma sağlayacakmı yoksa başka firmamı gelecek elemanlar bunu düşünüyor. Arkadaşlar ekmek zor evet mesai var ama Hakkı'nı da veriyor maaş ek ödemeler mesai baytam harcırahı THY ortaklı birçok BÜYÜK firmada bu olanaklar yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Çalışanlarını 16 ,18 saat çalıştıran işçisini düşünmeyen bi şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Do&co

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
evet yabancı aşçılarla turkiyenın çok güzel elçiliğini yapıyorsun. sagında yabancı solunda yabancı :) millet 12 15 saat çalıştırıp yabancıların yarısı kadar para verip sonra boyle açıklamalar iki yüzlülük !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco çalışanı ~ 8 yıl önce
Doco nun büyümesinde Thy ye ikram vermesinin, Thy nin başarısında ise Doco nun yeri tartışılmaz. Gerek yerde üretimde gerekse uçakda sunumda yapılan özverili bir çalışma var. Ama Doco çalışanları thy den bilet alırken yüzde 1 bile indirim yok. Hoş mu? Değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çava reş ~ 8 yıl önce
bişeydende memnun olun kardeşim şükredin ya o işi bulamayanlar var
çava reş e ~ 8 yıl önce
siz de herşeyden bi memnun olamayın da sürekli yerimizde saymayalım, elimize maaşdan başka bi şey de geçsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000