05 Şubat 2018, Pazartesi 09:28:44

THY'nin merakla beklenen reklamı yayınlandı

Bayrak taşıyıcı havayolu, dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz’ün rol aldığı yeni reklam filmi “Beş Duyu”yu, NFL finali Super Bowl LII'de izleyiciyle buluşturdu.
  • Hic guzel olmamis
  • Adamlar super bowl'dan thy'nin de reklamı dahil tüm reklamlar, tv yayınları, sponsorluklar, gişe hasılatı, satılan ürünler, yemekler vs 14 milyar dolar kazanmış biz de thy'nin reklamıyla övünüyoruz...
  • Her zamanki gibi harika bir iş çıkarmışlar,THY reklam konusunda da global bir marka.Beş duyu teması ve Doktor .Oz birbirine çok yakışmış.
  • Dr Oz ne kadar para aldi bu bullshit five sense commercial dan? THY girmek icin HTA Ana okulugu psikologu ciksin yok sen Turk hava yollarinda ucamazsin. Hamdi Topcu, koltugunu kaybetdi , Temel kotil koltugunu kaybetdi ,. Ana Akolu psikologu isini kaybetdin. Insanlarin haklari yenmez . En buyuk Allah .
  • Başarısız ve THY 'nin büyüklüğüne yakışmayan bir reklam. Öz kötü seçim, reklam THY' nin ama ne Türkçe içeriği var ne de kurumun görseli... Yerli ajanslarımiz harika filmler çekerken yabancı sevdası da yanlış seçim. Kısaca THY böyle hata yapmamalıdır...
  • THY ye yakışmayan çok kötü bir reklam olmuş. Birde Türklük ile alakası kalmayan, kendi programlarında 10.000 yıllık TÜRK kahvesini GREEK COFFEE diye tanıtan dünyanın en ukala showman nini koymuşlar. Yazık o kadar paraya, ne genç reklamcılarımız tanıtımcılarımız var bomba gibi reklam hazırlayacak. Bence bu reklam filimleri yarışma havasında, ödüllü ve herkesin katılabileceği bir organizasyon ile tespit edilmeli.
  • Ben hem makine muhendiyim hemde ucagin can damarini bilen Ve ayni zamanda NDT uzmaniyim lufthansa ile toronto frankfurt Ingiliz hava yolu. Amerikanin 50 eyalet. Dorte ucunu Cesitli hava yollariyle seyahat eden biriyim tamam lufthansa gercekten temiz Servisler guzel Amma diger hava siketleri THY Ile mukayese edemem cunku hem yeni hem temiz hemde yaptigi yemek servisleri. Ikramlari diger hava yollarini geride birakir Boston dallas ucuyoruz Bir meyve su bir krikirak ikram bu. Teknik ve emniyet bakiminda Bu hava yolarindan asagi digil yukaridir , diye bilirim, sagilar sunuyorum
  • Çok anlamlı bir reklam beş duyu organı ifade etmesi dünyanın beşten büyük olduğuna değinilmesi bize de bu yakışır THY dünyada bizim gururumuz maşallah...
  • Beğenmedim. Seyahat acentasi reklamı gibi olmuş. Amaç farklı yerlere seyahat değil THY ile seyahat olmalıydı. THY , reklam içinde marka oranı yüzdesel olarak düşük belli. Ön planda olan slogan olmuş THY değil. Başarısız bir reklam çalışması olmuş geçmiş olsun.
  • Adi ustunde THY (Turk Hava Yollari) Reklamda Anlatilan konu Ingilizce...Sebeb???? Siz hic duydunuzmu Yabanci bir ulkede hava yolu sirket reklami Türkce????? Yinede iyi reklam

Bayrak taşıyıcı havayolu, dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz’ün rol aldığı yeni reklam filmi “Beş Duyu”yu, NFL finali Super Bowl LII'de izleyiciyle buluşturdu. THY'nin yeni reklam filmi Youtube üzerinden de bir gecede 770 binden fazla izleyici tarafından görüntülendi.

Birbirini izleyen 6 yılda "Avrupa'nın En İyi Havayolu"* unvanına lâyık görülen Türk Hava Yolları, yeni reklam kampanyası “Beş Duyu”nun ilk gösterimini, Amerikan TV tarihinin en çok izlenen yayını olan Amerikan Ulusal Futbol Ligi (NFL)'nin dün akşam oynanan final maçı, ‘Super Bowl’da gerçekleştirdi.

Danimarkalı ödüllü yönetmen Martin Aamund tarafından çekilen film, Avrupa, Güney Afrika, Uzak Doğu, Orta Doğu, Kanada, Latin Amerika ve ABD gibi ulusal bayrak taşıyıcının uçuş sağladığı birçok bölgede gösterime girdi.

50°C sıcaklıktaki Sahra Çölü ve 0°C'nin altındaki Kuzey Işıkları gibi olağanüstü hava şartlarına sahne olan film; Kuzey Avrupa, Afrika ve Uzak Doğu'da çekildi. Çekimleri bir ayda tamamlanan reklam filmi, insan vücudunun birbirinden son derece farklı ve zıt koşullar altında verdiği büyüleyici tepkimeye temasta bulunarak, izleyiciye “Dünya Daha Büyük! Keşfet!” sloganı eşliğinde, sahip olduğu “Beş Duyu” ile kendi iç dünyasından hareketle tüm dünyayı keşfe davet ediyor.

İnsanoğlunun dış dünyayı algılamadaki başlıca enstrümanı olan; dokunma, görme, işitme, koklama ve tat alma duyuları (beş duyu), bireylerin kişisel anı, deneyim ve bellek yaratmada yararlandığı beş sihirli yöntem olarak kabul ediliyor. Beş duyu vasıtasıyla insanlar, kişisel zaman tünellerindeki en değerli hatıralarını kayıt altına alabiliyorlar. Ve bu eşsiz yolculuklar, çoğunlukla bir çiçeğin kokusu veya bir baharatın tadı gibi ufak ayrıntılardan ilham alıyor. “Beş Duyu” kampanyası izleyicisini, Türk Hava Yolları'nın 300 noktasını birbirine bağladığı, içerisinde bulunduğumuz bu inanılmaz gezegenin yanı sıra, insan vücudunun içindeki benzersiz evrene de farkındalıklı bir gözle bakmaya teşvik ediyor.

Kampanyayı değerlendiren Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Ahmet Olmuştur; “Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olarak, öncelikli misyonumuzun yolcularımızı varış noktalarına ulaştırmaktan çok daha fazlası olduğuna inanıyoruz. Türk Hava Yolları ile onları dünyayı keşfe çağırırken, yeni reklam kampanyamız sayesinde keşif serüvenlerini daha özel ve anlamlı kılacak bireysel farkındalıklarını uyandırmayı amaçlıyoruz. “Beş Duyu” kampanyamız, bilinçaltını harekete geçirerek, her yolculuk sonrası kazanılan birbirinden farklı deneyimin değerine vurgu yapıyor.”

“Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok isimle hayata geçirdiğimiz reklam çalışmalarımızın pozitif geri bildirim ve sonuçları bize büyük mutluluklar yaşattı. Geçtiğimiz yıl Morgan Freeman'lı kampanyamız büyük bir hit olmuştu. Şimdi ise dünyaca ünlü kardiyolog, Dr. Mehmet Öz ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliğinin de güzel yansımalarını almak için sabırsızlanıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da yolcularımızın yeni keşiflerine ilham olacak “Dünya Daha Büyük! Keşfet!” mottomuzla birlikte bu yolculuktaki mentorluğumuzu sürdüreceğiz.” dedi.

Kampanyayla ilgili görüşlerini paylaşan Dr. Mehmet Öz ise, yüksek kalitede bir yolcu deneyiminin önemine vurgu yaparak; “Hayatını, insan vücudunun harikalarını tüm dünyaya duyurmaya adamış bir doktor olarak, yeni reklam projesi “Beş Duyu”da Türk Hava Yolları ile çalışmaktan çok mutluyum. Bu proje ile izleyicilerimizde daha fazla keşif ruhu uyandırarak, dünyanın dört bir yanında sahip olabileceğimiz alabildiğine benzersiz deneyimi Türk Hava Yolları’yla birlikte keşfediyor olacağız.” dedi.

“Beş Duyu”nun, geçtiğimiz yılki Super Bowl reklam arasında yayınlanan ve 53 milyon görüntülenme ile YouTube'da en çok izlenen Super Bowl reklamı olarak kayıtlara geçen Morgan Freeman'lı kampanyanın sonrasında, milli havayolunun küresel ölçekte gösterimi yapılan bir diğer başarılı tanıtım projesi olarak ön plana çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2016 yılında sponsor olduğu kült sinema yapımı, "Batman v Superman: Adaletin Şafağı"nın tanıtım çalışmaları çerçevesinde hayata geçirdiği reklam kampanyası, yine ilk kez 2016 Super Bowl organizasyonunda yayınlanan Türk Hava Yolları, bu projeyi de dünya çapında 800 milyonu aşan dikkat çekici bir izleyici kitlesiyle buluşturmuştu. Öte yandan, ulusal bayrak taşıyıcının futbol ve basketbolun efsane isimleri Lionel Messi ve Kobe Bryant'la gerçekleştirdiği reklam kampanyası, "Kobe vs Messi: Selfie Shootout" da YouTube tarafından son on yılın en iyi ticari filmi seçilmişti.

THY'nin merakla beklenen reklamı yayınlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Reklam ~ 6 yıl önce
Hic guzel olmamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehaye ~ 6 yıl önce
Adamlar super bowl'dan thy'nin de reklamı dahil tüm reklamlar, tv yayınları, sponsorluklar, gişe hasılatı, satılan ürünler, yemekler vs 14 milyar dolar kazanmış biz de thy'nin reklamıyla övünüyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
awb ~ 6 yıl önce
Her zamanki gibi harika bir iş çıkarmışlar,THY reklam konusunda da global bir marka.Beş duyu teması ve Doktor .Oz birbirine çok yakışmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr Oz ~ 6 yıl önce
Dr Oz ne kadar para aldi bu bullshit five sense commercial dan? THY girmek icin HTA Ana okulugu psikologu ciksin yok sen Turk hava yollarinda ucamazsin. Hamdi Topcu, koltugunu kaybetdi , Temel kotil koltugunu kaybetdi ,. Ana Akolu psikologu isini kaybetdin. Insanlarin haklari yenmez . En buyuk Allah .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 6 yıl önce
Başarısız ve THY 'nin büyüklüğüne yakışmayan bir reklam. Öz kötü seçim, reklam THY' nin ama ne Türkçe içeriği var ne de kurumun görseli... Yerli ajanslarımiz harika filmler çekerken yabancı sevdası da yanlış seçim. Kısaca THY böyle hata yapmamalıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu reklam ~ 6 yıl önce
Turklere THY yi tanitmak icin yapilmadigina gore Turkce sevdamizi baska reklamlara sakliyoruz
Rezalet. ~ 6 yıl önce
THY ye yakışmayan çok kötü bir reklam olmuş. Birde Türklük ile alakası kalmayan, kendi programlarında 10.000 yıllık TÜRK kahvesini GREEK COFFEE diye tanıtan dünyanın en ukala showman nini koymuşlar. Yazık o kadar paraya, ne genç reklamcılarımız tanıtımcılarımız var bomba gibi reklam hazırlayacak. Bence bu reklam filimleri yarışma havasında, ödüllü ve herkesin katılabileceği bir organizasyon ile tespit edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 6 yıl önce
Ben hem makine muhendiyim hemde ucagin can damarini bilen Ve ayni zamanda NDT uzmaniyim lufthansa ile toronto frankfurt Ingiliz hava yolu. Amerikanin 50 eyalet. Dorte ucunu Cesitli hava yollariyle seyahat eden biriyim tamam lufthansa gercekten temiz Servisler guzel Amma diger hava siketleri THY Ile mukayese edemem cunku hem yeni hem temiz hemde yaptigi yemek servisleri. Ikramlari diger hava yollarini geride birakir Boston dallas ucuyoruz Bir meyve su bir krikirak ikram bu. Teknik ve emniyet bakiminda Bu hava yolarindan asagi digil yukaridir , diye bilirim, sagilar sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 6 yıl önce
Çok anlamlı bir reklam beş duyu organı ifade etmesi dünyanın beşten büyük olduğuna değinilmesi bize de bu yakışır THY dünyada bizim gururumuz maşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 6 yıl önce
Beğenmedim. Seyahat acentasi reklamı gibi olmuş. Amaç farklı yerlere seyahat değil THY ile seyahat olmalıydı. THY , reklam içinde marka oranı yüzdesel olarak düşük belli. Ön planda olan slogan olmuş THY değil. Başarısız bir reklam çalışması olmuş geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ww ~ 6 yıl önce
Adi ustunde THY (Turk Hava Yollari) Reklamda Anlatilan konu Ingilizce...Sebeb???? Siz hic duydunuzmu Yabanci bir ulkede hava yolu sirket reklami Türkce????? Yinede iyi reklam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Değişik değişik konuşma, şirket amerikada reklamı Türkçe mi verecek?
?? What dedin gulüm ~ 6 yıl önce
Biraderim havacılık global bir iş. Sen bu işi yapacaksan global düşüneceksin. Havacılığın kökünden tut dalına yaprağına meyvesine kadar her şeyi ingilizce zaten.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000