13 Haziran 2017, Salı 16:30:15

THY'nin Kadiju bebeği annesine kavuşuyor

Türk Hava Yolları'nın 7 Nisan tarihindeki Konakri-Ouagadougou-İstanbul tarifeli uçağında dünyaya gelen Kadiju bebek Türkiye'den uğurlandı.
  • Kajuuu bebek yerinde olmak isterdim sayın Aycı. Aynı ilgi alakayı da bize gösterin:)
  • Haksız yere işlerinden ettiğiniz İşcilerin Çocuklarını sordunuz mu lan hiç ????????
  • İnsanların haksız yere işinden edip, çocuklarını mağdur eden ve bunu yaparken, dönüp de " ya bu işine son verdiklerimiz ve çocukları ne yer ne içer " diye düşünmeyen vicdansız , zalim İlker Ayçi ve ekibine , bu şefkat ve merhamet numaraları hiç ama hiç yakışmıyor.
  • Sizlerle aynı işi yaptığım için utanıyorum!!!ne varmış yani şirket eğitim masrafını üstlendiyse,kendi çocuğu gibi gördüyse sizene!sizi neden bu kadar rahatsız etti.allahın yarattığı canlıya nasıl böyle konuşabiliyorsunuz ya?yok insan kucağına alamaz yok önce kendi insanım bilmemne
  • Önce Kendi insanına değer ver.Elin almanı ingilizine DLR sınavı yapmayıp yerli pilotları eleyen adalrtsiz düzene dur de ..Reklam reklam reklam..
  • O bebeği yavaşça annesine teslim et. Kucağına hiç yakışmıyor.
  • Cok guzel bir jest hayirli ugurlu olsun. Bu FETO cularin kokunu jiletle kaziyip uzerine kimyasal sivi dokup imha edin. Serefsizler her firsatta THY ye saldiriyorlar. Cunku THY onlarin anasini duzdu de onun icin. Aslinda bu serefsiz FETO cularin saldirilarinin ardinda TURKIYE nin kalkinmasi ve sahlanisi var. Onlar bizi aptal yerine koymaya devam etsinler, bizde onlarin topunu imha etmeye devam edecegiz durmak yok.
  • Cımbızla temizlenmiş :)
  • Ilker baskan adam gibi adamsin
  • Ekip planlama uzman olsun mis gibi. Yen'i trend ekip planlama yakında özel üniter bölüm açacak.

Türk Hava Yolları'nın 7 Nisan tarihindeki Konakri-Ouagadougou-İstanbul tarifeli uçağında dünyaya gelen Kadiju bebek Türkiye'den uğurlandı.

Türkiye'de ağırlanan Kadiju, pasaport çıkartılıp Fransa vizesi alındıktan sonra teyzesi tarafından yarın Fransa'da annesine kavuşacak. Kızının getireleceğinden habersiz olan anneye THY tarafından sürpriz yapılacağı öğrenildi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Kadiju'yu Türkiye'den ayrılmadan önce teyzesiyle birlikte makamında ağırladı. Kadiju'nun ailesine güzel bir teklifle gideceklerini söyleyen Aycı, "Teyzesiyle birlikte Kadiju'yu annesine götürüyoruz.Sonra da teklifimizi iletecekler. Ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelmelerini ve Kadiju bebeğin eğitimini üstlenmek istiyoruz. Belki havacı olur. Belki Türk Hava Yolları'nın Konakri Müdürü ya da THY'nin Afrika müdiresi olur. Belki de pilot olur. Artık bunu eğitimleri sonrasında göreceğiz. O artık bizim bebeğimiz sayılır" dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, iyi niyet dileklerinin ardından Kadiju bebeği annesine kavuşmak üzere uğurladı.





THY'nin Kadiju bebeği annesine kavuşuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Exfesece ~ 7 yıl önce
Kajuuu bebek yerinde olmak isterdim sayın Aycı. Aynı ilgi alakayı da bize gösterin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dlr ~ 7 yıl önce
dlr yi veremese de sorun değil yine pilot yaparız mı demek oluyor bu vaat ?
Ferhat Berlin ~ 7 yıl önce
Haksız yere işlerinden ettiğiniz İşcilerin Çocuklarını sordunuz mu lan hiç ????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz ~ 7 yıl önce
İnsanların haksız yere işinden edip, çocuklarını mağdur eden ve bunu yaparken, dönüp de " ya bu işine son verdiklerimiz ve çocukları ne yer ne içer " diye düşünmeyen vicdansız , zalim İlker Ayçi ve ekibine , bu şefkat ve merhamet numaraları hiç ama hiç yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 7 yıl önce
Sizlerle aynı işi yaptığım için utanıyorum!!!ne varmış yani şirket eğitim masrafını üstlendiyse,kendi çocuğu gibi gördüyse sizene!sizi neden bu kadar rahatsız etti.allahın yarattığı canlıya nasıl böyle konuşabiliyorsunuz ya?yok insan kucağına alamaz yok önce kendi insanım bilmemne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi İnsanına Değer Ver ~ 7 yıl önce
Önce Kendi insanına değer ver.Elin almanı ingilizine DLR sınavı yapmayıp yerli pilotları eleyen adalrtsiz düzene dur de ..Reklam reklam reklam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey dostum ~ 7 yıl önce
O bebeği yavaşça annesine teslim et. Kucağına hiç yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 7 yıl önce
Cok guzel bir jest hayirli ugurlu olsun. Bu FETO cularin kokunu jiletle kaziyip uzerine kimyasal sivi dokup imha edin. Serefsizler her firsatta THY ye saldiriyorlar. Cunku THY onlarin anasini duzdu de onun icin. Aslinda bu serefsiz FETO cularin saldirilarinin ardinda TURKIYE nin kalkinmasi ve sahlanisi var. Onlar bizi aptal yerine koymaya devam etsinler, bizde onlarin topunu imha etmeye devam edecegiz durmak yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaşlar ~ 7 yıl önce
Cımbızla temizlenmiş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskan ~ 7 yıl önce
Ilker baskan adam gibi adamsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne pilotu ya ~ 7 yıl önce
Ekip planlama uzman olsun mis gibi. Yen'i trend ekip planlama yakında özel üniter bölüm açacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000