04 Ocak 2018, Perşembe 11:33:34

THY'nin gay çevirisine tepki geldi!

THY uçağındaki İngilizce dizide, eşcinsel anlamına gelen 'gay' kelimesinin Türkçe'ye 'sapkınlık' olarak çevrilmesi sosyal medyada tepki çekti.
  • elin alamanı yüzsüz luthfansa hostesine lutuflar yağdırır star alliance sitesinde. Bizim millet gider üşenmez ingilizceye çevirir şikayet eder twitter da.
  • film izlemek gibi bir sapkınlığa düşenlerin kendi bileceği iş keşke daha güzel ilmi sohbetler yayınlansa
  • dinime kufreden musluman olsa hesabi ;)
  • Eşcinsellik sapkinliktir...
  • O Filmin altyazı özelliğini kapatın gitsin aga uğraşmayın
  • Laflara bak birde kontrol edicem diyor.Bu zihniyet hiçbirşeyden memnun olmayan en ufak birşeyde arıza çıkartan ezik yolcu zihniyeti..!
  • Bu haber bu kadar yorum aldıgına göre cinselliğe ve organlara merakımız epey var.Kim,kiminle,nerede,ne yapmış,nasıl yapmış,tatmin olmuş mu yoksa iktidarsız mıymış,evlimiymişler,evli olupda başkaları ilede beraber mi olunmuş,aldatma,hatalı hareket bar mu yok bu işin içinden çıkamayız acaba yatak odalarına kameramı taksak ya da donlara kilit.
  • Merak ettim ceviri hatasi yapan sevgili cevirmenin sucu ingilizceyi cevirememesiyle thy ne alakasi var
  • Yorumlara şöyle bi baktım da hepiniz Allah olmuşsunuz. Ne zamandan beri insanları yargılamak, dışlamak, onları etiketlemek sizin haddinize olmuş? Önce Kendi yaşam tarzınıza ve ortalığa dökmediğiniz sapkınlığınıza bakın, sonrasında eşcinsellere sıra gelir zaten.
  • İnşallah eşcinler bir çocuğunuz olur da anlarsınız gerçi siz öldürürsünüz... ama gidip transeksüellerle birlikte olmaktan da durmazsınız

THY uçağındaki İngilizce dizide, eşcinsel anlamına gelen 'gay' kelimesinin Türkçe'ye 'sapkınlık' olarak çevrilmesi sosyal medyada tepki çekti. THY kaynaklarından alınan bilgiye göre hatanın en kısa sürede çözülmesi için harekete geçildi.

Sosyal medyada dolaşan bir tweet gündem yarattı. Türk Hava Yolları uçağında, yolcu eğlence sisteminde yer alan İngilizce bir dizide ‘gay’ kelimesi Türkçe’ye sapkınlık olarak çevrildi. Ece Maç adlı twitter kullanıcısı bu durumu sosyal medyada paylaştı.

Sözcü'nün konu hakkında THY kaynaklarından aldığı bilgiye göre yapılan bu hatanın ilgili birime iletildiği ve en kısa sürede düzeltileceği belirtildi. Söz konusu dizinin dış hizmet olarak alındığı belirtilirken yapılan hatanın düzeltilmesi için harekete geçildiği vurgulandı.

THY'nin gay çevirisine tepki geldi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (115)

star alliance ~ 6 yıl önce
elin alamanı yüzsüz luthfansa hostesine lutuflar yağdırır star alliance sitesinde. Bizim millet gider üşenmez ingilizceye çevirir şikayet eder twitter da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman kupula ~ 6 yıl önce
film izlemek gibi bir sapkınlığa düşenlerin kendi bileceği iş keşke daha güzel ilmi sohbetler yayınlansa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sohbet ~ 6 yıl önce
Evet haklısınız. 9 yaşındaki kızla evlenilir gibi sohbetler değil mi ?
Ensar Ensari ~ 6 yıl önce
dinime kufreden musluman olsa hesabi ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ensarmisss ~ 6 yıl önce
ensar sucsuz islam dusmanlarina camur at beyinsiz
Ensarmiss ~ 6 yıl önce
Ensar suçsuzmuş. Sen mi akladın allahın sapıklarını ? Meclisten bile geçirmediler be. Bir kereden bir şey olmaz diyen bakan var ülkemizde. Suçsuz olan zavallı çocuklar
Dvs ~ 6 yıl önce
Eşcinsellik sapkinliktir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dvs ~ 6 yıl önce
Makarna yemekte zararlıdır.
Canıtın ~ 6 yıl önce
O Filmin altyazı özelliğini kapatın gitsin aga uğraşmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil havacı ~ 6 yıl önce
Laflara bak birde kontrol edicem diyor.Bu zihniyet hiçbirşeyden memnun olmayan en ufak birşeyde arıza çıkartan ezik yolcu zihniyeti..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Z ~ 6 yıl önce
Bu haber bu kadar yorum aldıgına göre cinselliğe ve organlara merakımız epey var.Kim,kiminle,nerede,ne yapmış,nasıl yapmış,tatmin olmuş mu yoksa iktidarsız mıymış,evlimiymişler,evli olupda başkaları ilede beraber mi olunmuş,aldatma,hatalı hareket bar mu yok bu işin içinden çıkamayız acaba yatak odalarına kameramı taksak ya da donlara kilit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yamis ~ 6 yıl önce
Merak ettim ceviri hatasi yapan sevgili cevirmenin sucu ingilizceyi cevirememesiyle thy ne alakasi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuhaf ~ 6 yıl önce
Yorumlara şöyle bi baktım da hepiniz Allah olmuşsunuz. Ne zamandan beri insanları yargılamak, dışlamak, onları etiketlemek sizin haddinize olmuş? Önce Kendi yaşam tarzınıza ve ortalığa dökmediğiniz sapkınlığınıza bakın, sonrasında eşcinsellere sıra gelir zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yobazlar ~ 6 yıl önce
İnşallah eşcinler bir çocuğunuz olur da anlarsınız gerçi siz öldürürsünüz... ama gidip transeksüellerle birlikte olmaktan da durmazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ensar ~ 6 yıl önce
Ensar vakfının yaptıkları sapıklık değil mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000