22 Nisan 2015, Çarşamba 14:46:37

THY’NİN BİR NUMARASI TGS’Yİ MERCEK ALTINA ALDI

Türk Hava Yolları’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TGS operasyonlarını yakından takip etmek için hem genel müdürlük hem de aprondaki binasına özel oda yaptırdı.
  • Vay arkadaş neymiş boyle bunlar.yarin mulakata geleceğim eğer bana tek bir ters laflari olursa agzima geleni söylerim tuzum kuru he ise girersem garibani ezmem ezdirmem Rizeli beni bağlamaz yalakalikta bana gelmez bakalim kim daha babayigit
  • Hicbir yoneticiye guvenmeyin arkadaslar onlar sadece makmini ve maasini dusunur isciyi memuru dusunmezler
  • Yeni genel mudur eger adamsa tgs personelinin maaslarini veya calisma saatlerininin duzeltilmesini saglar. 1100 tl maasla dunya kadar bagaj yukluyoruz ve inanilmaz fazla calisiyoruz yeri geliyor tuvalete gitmeye vaktimiz olmuyor. Az adamla cok is yaptiriliyor.
  • ilker bey tgs çalışanlarına insan gibi davranmıyor köle gibi çalıştırıyor bunumu inceliceksiniz .millet maaşına zamdan vaz geçti bari insan gibi çalışmanın sağlığının derdinde.İbrahim ümit denilen müdüründe orayı burayı tehdit etmesini duyuyoruz bu tehditleri apronda çalışanların üzerine daha çok çalışma ve baskı tehdit olarak yansıyor..
  • Bakalım ne kadar kime kadar nereye kadar yapacak o rizelilere atıp tutanlar varya adamına denk gelmesin ne ilki kalır ne ayısı a layan anladı
  • Onu atti iyi oldu sunu gonderdi helal olsun diye yazan arkadaslar. Sirketiniz zarar ediyor. Uc kisi atiliyorsa zannetmeyinki 3 kisi gelecek. Su anda is akisi gozleniyor. Butun thy ve baglilarinda zarar var. Buyume durdu, deniz bitti. Personel olarak kuculmeye gidilecek. Bu da ya sizin issiz kalmaniza ya da yaninizdakinin atilmasi yuzunden daha fazla calismaniz demek. Kisisel kaprislerle sevinip durmayin.
  • Sonunda işini bilen biri geldi
  • biraz daha gayret edin ki yeni yk başkanı personelini tanısın.İşiniz gücünüz birbirinizi kötülemek. İşe yönelik yorum ya bir ya iki. Bu ne saçmalıktır.Ne hale getirdiniz çalıştığınız şirketleri.
  • Adam saldiriyor siz yorumumu yayinlamiyor cevap hakkimi kullandirmiyorsunuz, hakaret yok kucuk dusurucu birsey yok sadece tgs gercekleri var yayinlatin ltfn
  • Ekmeklerimizle sebepsiz yere oynayanların hepsi inşallah en kısa zamanda THY'den paket yapılarak gönderilecekler.Allah çok büyük ve sabredene herşeyi gösteriyor.Mazlumun ahı mutlaka çıkar.Çok can yaktılar,adil davranmadılar.THY'de temizlik bütün hızıyla devam edecek.Herşey daha yeni başladı.Büyük bir çoğunluğu torpilli olan ve iş bilmeyen yöneticiler haketmeden, tandıkla,hemşerilikle geldiğiniz,rüyanızda bile göremeyeceğiniz o makamların,süslü deri koltukların keyfini iyice çıkarmaya bakın çünkü çok fazla zamanınız kalmadı.Çok yakında hepinizi birer birer görevden alacaklar.Çok canlar yaktınız,gariban çalışanlarınızın ekmeklerine kan doğradınız ve evlerine ateş düşürdünüz.THY size de kalmaycak ve daima yaptığınız kötülüklerle ve haksızlıklarla anılacaksınız.İnşallah bize yaşattıklarınızın çok daha fazlasını sizler de yaşarsınız.Sizlere hakkımızı kesinlikle helal etmiyoruz.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TGS operasyonlarını mercek altına aldı. Aycı, operasyonu yakından takip edebilmek için hem genel müdürlük binasında hem de aprondaki harekat merkezinde özel oda yaptırdı.

İlker Aycı’nın THY’nin operasyon yükünü çeken 10 bine yakın kişinin çalıştığı en büyük iştiraklerinden TGS’nin bütün işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak için böyle bir karar aldığı kaydedildi.

Birkaç gün önce TGS’nin Dünya Ticaret Merkezi’ndeki genel müdürlük binasına ve harekat merkezine de ziyarette bulunarak personelle yakından ilgilenen Aycı, TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal ve THY Yer İşletme Başkanı Mehmet Büyükkaytan’dan bilgi aldı. Aycı’nın bu ziyareti, daha önce THY yönetim kurulu başkanı seviyesinde hiç ziyaret edilmeyen TGS çalışanları arasında memnuniyetle karşılandı.

İlker Aycı’nın TGS ile yakından ilgilenmesi, yaz sezonu öncesinde yoğun geçmesi beklenen operasyonu bizzat yönetmek istemesinden kaynaklandığı iddia edildi. 

©AirportHaber

THY’NİN BİR NUMARASI TGS’Yİ MERCEK ALTINA ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

asdf ~ 9 yıl önce
Vay arkadaş neymiş boyle bunlar.yarin mulakata geleceğim eğer bana tek bir ters laflari olursa agzima geleni söylerim tuzum kuru he ise girersem garibani ezmem ezdirmem Rizeli beni bağlamaz yalakalikta bana gelmez bakalim kim daha babayigit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti torpil ~ 9 yıl önce
Hicbir yoneticiye guvenmeyin arkadaslar onlar sadece makmini ve maasini dusunur isciyi memuru dusunmezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adbiscikole ~ 9 yıl önce
Yeni genel mudur eger adamsa tgs personelinin maaslarini veya calisma saatlerininin duzeltilmesini saglar. 1100 tl maasla dunya kadar bagaj yukluyoruz ve inanilmaz fazla calisiyoruz yeri geliyor tuvalete gitmeye vaktimiz olmuyor. Az adamla cok is yaptiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senide görelim ~ 9 yıl önce
ilker bey tgs çalışanlarına insan gibi davranmıyor köle gibi çalıştırıyor bunumu inceliceksiniz .millet maaşına zamdan vaz geçti bari insan gibi çalışmanın sağlığının derdinde.İbrahim ümit denilen müdüründe orayı burayı tehdit etmesini duyuyoruz bu tehditleri apronda çalışanların üzerine daha çok çalışma ve baskı tehdit olarak yansıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
küçük enişte ~ 9 yıl önce
Bakalım ne kadar kime kadar nereye kadar yapacak o rizelilere atıp tutanlar varya adamına denk gelmesin ne ilki kalır ne ayısı a layan anladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Onu atti iyi oldu sunu gonderdi helal olsun diye yazan arkadaslar. Sirketiniz zarar ediyor. Uc kisi atiliyorsa zannetmeyinki 3 kisi gelecek. Su anda is akisi gozleniyor. Butun thy ve baglilarinda zarar var. Buyume durdu, deniz bitti. Personel olarak kuculmeye gidilecek. Bu da ya sizin issiz kalmaniza ya da yaninizdakinin atilmasi yuzunden daha fazla calismaniz demek. Kisisel kaprislerle sevinip durmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pf ~ 9 yıl önce
Sonunda işini bilen biri geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİRAZ DAHA ~ 9 yıl önce
biraz daha gayret edin ki yeni yk başkanı personelini tanısın.İşiniz gücünüz birbirinizi kötülemek. İşe yönelik yorum ya bir ya iki. Bu ne saçmalıktır.Ne hale getirdiniz çalıştığınız şirketleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adam saldiriyor siz yorumumu yayinlamiyor cevap hakkimi kullandirmiyorsunuz, hakaret yok kucuk dusurucu birsey yok sadece tgs gercekleri var yayinlatin ltfn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 9 yıl önce
Ekmeklerimizle sebepsiz yere oynayanların hepsi inşallah en kısa zamanda THY'den paket yapılarak gönderilecekler.Allah çok büyük ve sabredene herşeyi gösteriyor.Mazlumun ahı mutlaka çıkar.Çok can yaktılar,adil davranmadılar.THY'de temizlik bütün hızıyla devam edecek.Herşey daha yeni başladı.Büyük bir çoğunluğu torpilli olan ve iş bilmeyen yöneticiler haketmeden, tandıkla,hemşerilikle geldiğiniz,rüyanızda bile göremeyeceğiniz o makamların,süslü deri koltukların keyfini iyice çıkarmaya bakın çünkü çok fazla zamanınız kalmadı.Çok yakında hepinizi birer birer görevden alacaklar.Çok canlar yaktınız,gariban çalışanlarınızın ekmeklerine kan doğradınız ve evlerine ateş düşürdünüz.THY size de kalmaycak ve daima yaptığınız kötülüklerle ve haksızlıklarla anılacaksınız.İnşallah bize yaşattıklarınızın çok daha fazlasını sizler de yaşarsınız.Sizlere hakkımızı kesinlikle helal etmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000