11 Haziran 2018, Pazartesi 08:52:06

THY'den Ramazan Bayramı sürprizi

Türkiye, Ramazan Bayramı'na hazırlanırken Türk Hava Yolları Yönetimi, idari personele tatil sürprizi yaptı.
  • bayram izni diyorlar beki taşorana bayram haberi yok ne zam nede ikramiye tam dediler lütfen tecnik yönetim thy ao yönetimi bu saf taşoranların sesini duyun
  • Milleti zorla izine cıkarıyorlar.bunun neresi iyi neresi süpriz. İnsan bi yıllık izinini bile kendi ayarlayamıyor. Adam 10 günlük plan yapmış sene basında belki ona göre rezarvasyon yapmış.gelip milletin bütün planlarını alt üst ediyorlar. Herseyinede karışılmazki çalısanının. Bırak adam senede 1 gelen izininide kendisi ayarlasın.( Gerci onuda tam manasıyla kendisi ayarlayamıyor. Yok şu aylarda çıkamazsın yok şukadar günden az cıkamazsın yok....)
  • Zaten kaptan,hostes,teknisyen ve tgsdeki yer hizmetleri calisanlari haricinde bu kadar personel ne yapiyor belli degil. Bütün bunlara ragmen Teknigin mevcudu 10000 kisi kadar yarisi memur muhendis. Calistiklari gunlerde işe kahvatiyla birlikte 10 da baslarlar bi bakarlar 12 olmus oglen paydosu 1 bucuk saat arazi. Geriye zaten pek birsey kalmiyor. Simdide bayram tatili ilkokul ogrencisi gibiler kar yagdiginda bile gelmedikleri oldu. Ama operasyonda calisan adama mazeret bile yok neden mi adam yok diyorlar o kadar insan yatarken thyde calisan sadece %50 lik kesim geriye kalanlara hakkimi helal etmiyorum
  • taşoranlara zam varmı tecnık aş
  • vardiyali çalışıyoruz bayramda yıllık izin bile almamıza izin vermiyorlar.
  • zaten 14 gunluk senelik iznimiz vardi zorla 7 gunumuzu zorbalikla aldilar.geri.kalan 7 gunu de bu suprizi yapan yoneticilere sadakam olarak vermek istiyorum.Tesekkurler Thy !!
  • Heryerde bir kraathane isterük. Çay kek de bedava olsun
  • Hep tatil hep tatil,bi de utanmadan kabin kokpit çok kazanıyor diye aglarlar,bankamatik memurları
  • Bu tatil geçen sene sonuna doğru verildi. Bugünün haberiymiş gibi yayınlamak nedir?
  • izin yapmaya. Allah daha cok versin ne diyim.

Türkiye, Ramazan Bayramı'na hazırlanırken Türk Hava Yolları Yönetimi, idari personele tatil sürprizi yaptı.

THY Yönetimi, 15 Haziran'da başlatayacak Ramazan Bayramı öncesi sürpriz bir karar aldı. İdari personeline yıllık izinlerinden 3 tam 1 de yarım gün olmak üzere 3,5 gün izin verildi. Personele verilen izinin yıllık izinlerden düşüleceği belirtildi.

İzin günleri Ramazan Bayramı'yla birleştirilen personel böylece haftasonları ile birlikte toplam 9 günlük tatile başladı.

THY Genel Müdürlük personelinin 18 Haziran 2018 tarihinde yeniden işbaşı yapacağı öğrenildi.

©AirportHaber.com

THY'den Ramazan Bayramı sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

saf ~ 6 yıl önce
bayram izni diyorlar beki taşorana bayram haberi yok ne zam nede ikramiye tam dediler lütfen tecnik yönetim thy ao yönetimi bu saf taşoranların sesini duyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakamısınız ~ 6 yıl önce
Milleti zorla izine cıkarıyorlar.bunun neresi iyi neresi süpriz. İnsan bi yıllık izinini bile kendi ayarlayamıyor. Adam 10 günlük plan yapmış sene basında belki ona göre rezarvasyon yapmış.gelip milletin bütün planlarını alt üst ediyorlar. Herseyinede karışılmazki çalısanının. Bırak adam senede 1 gelen izininide kendisi ayarlasın.( Gerci onuda tam manasıyla kendisi ayarlayamıyor. Yok şu aylarda çıkamazsın yok şukadar günden az cıkamazsın yok....)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
Zaten kaptan,hostes,teknisyen ve tgsdeki yer hizmetleri calisanlari haricinde bu kadar personel ne yapiyor belli degil. Bütün bunlara ragmen Teknigin mevcudu 10000 kisi kadar yarisi memur muhendis. Calistiklari gunlerde işe kahvatiyla birlikte 10 da baslarlar bi bakarlar 12 olmus oglen paydosu 1 bucuk saat arazi. Geriye zaten pek birsey kalmiyor. Simdide bayram tatili ilkokul ogrencisi gibiler kar yagdiginda bile gelmedikleri oldu. Ama operasyonda calisan adama mazeret bile yok neden mi adam yok diyorlar o kadar insan yatarken thyde calisan sadece %50 lik kesim geriye kalanlara hakkimi helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf ~ 6 yıl önce
taşoranlara zam varmı tecnık aş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vardiya ~ 6 yıl önce
vardiyali çalışıyoruz bayramda yıllık izin bile almamıza izin vermiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taseron ~ 6 yıl önce
zaten 14 gunluk senelik iznimiz vardi zorla 7 gunumuzu zorbalikla aldilar.geri.kalan 7 gunu de bu suprizi yapan yoneticilere sadakam olarak vermek istiyorum.Tesekkurler Thy !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıraathane ~ 6 yıl önce
Heryerde bir kraathane isterük. Çay kek de bedava olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobre ~ 6 yıl önce
Hep tatil hep tatil,bi de utanmadan kabin kokpit çok kazanıyor diye aglarlar,bankamatik memurları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş haber ~ 6 yıl önce
Bu tatil geçen sene sonuna doğru verildi. Bugünün haberiymiş gibi yayınlamak nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doymuyorsunuz ~ 6 yıl önce
izin yapmaya. Allah daha cok versin ne diyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000