21 Aralık 2017, Perşembe 09:56:02

THY'den muhtarlara jest

Türk Hava Yolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Muhtarlar Toplantısı" için Ankara'ya gidecek muhtarlara alt markası AnadoluJet'le yüzde 50 indirimli uçuş imkanı sunacak.
  • Izne giden mehmetcige yapin indirimi!
  • Haa o yüzden mi dün adam bana Ben mıktarım diyordu
  • Sanki muhtarlar sürekli şehir şehir geziyor köylerindeki mega projelere finansman arıyor da onlara gezielri için %50 indirim sunacaklar.
  • İyi işte, güzelim mıktar'ların da itibarı var.. Eğitim şart
  • E devlet in! muhtar out!
  • Muhtar ne işe yarar?
  • Tabi THY çiftlik ...kimin parasıyla kime indirim..orda hepimizin hakkı var...çok yazık...neden pegasus yada atlasa veya sun eksprese diyemiyor...
  • Bu millete müstehaktır..
  • Yahu THY halka açık bir şirket değilmi. Özelleştirilmedi mi? Sen nasıl kafana göre millete indirimli bilet satarsın. Hem de siyasi propaganda katılacaklar için. El insaf...
  • nerede akla zarar,ziyan olay orada biziz vesselam...

Cumhuriyet Gazetesi’nden Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre; 28 Ağustos 2014'te Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan, muhtarlar toplantısının ilkini 27 Ocak 2015 tarihinde düzenledi. O tarihten bu yana 42 kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Bugüne kadar ağırlanan muhtar sayısı 20 bine yaklaştı.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın aktardığı bilgiye göre, Erdoğan'ın hitabından sonra muhtarlara öğle yemeği ikram ediliyor. Sadece bu ikramın masrafı Cumhurbaşkanlığı kasasından çıkıyor. Muhtarlar yolculuklarının masraflarını kendi ceplerinden karşılıyor.

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ YAZI YAZDI

Erdoğan'ın başkanlık seçimine kadar Türkiye'nin tüm muhtarlarına erişme planı, muhtarların Ankara masrafları ile ilgili bir çalışma yapmayı gerektirdi. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü, Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'ne yazı yazdı.

Yazıda, “Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanı himayesinde gerçekleşen muhtarlar toplantısına katılım sağlayacak, Anadolu'nun çeşitli illerinden davetli muhtarlar için, AnadoluJet seferlerinde yüzde 50 indirimli bilet talebi iletildi.” Bunun üzerine THY, yüzde 50 bilet indirimi için planlamasını yaptı. THY'nin iç yazışmasında, “Talep doğrultusunda, valiliklere iletilen listede bulunan isimlere; yüzde 50 indirimli biletleme uygunluğu Ankara Satış Müdürlüğü'nce yurtiçi satış müdürlüklerine her ay 500 muhtar için indirimin tanımlanma yetkisi verilmesi…” ifadeleri kullanıldı. İndirimin Kasım 2017'den itibaren 2018 yılını da kapsayacak şekilde uygulanacağı belirtildi.

THY'den muhtarlara jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Izne giden mehmetcige yapin indirimi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 6 yıl önce
Haa o yüzden mi dün adam bana Ben mıktarım diyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR ~ 6 yıl önce
Sanki muhtarlar sürekli şehir şehir geziyor köylerindeki mega projelere finansman arıyor da onlara gezielri için %50 indirim sunacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mıktar ~ 6 yıl önce
İyi işte, güzelim mıktar'ların da itibarı var.. Eğitim şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E devlet ~ 6 yıl önce
E devlet in! muhtar out!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhtar ~ 6 yıl önce
Muhtar ne işe yarar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çiftlik ~ 6 yıl önce
Tabi THY çiftlik ...kimin parasıyla kime indirim..orda hepimizin hakkı var...çok yazık...neden pegasus yada atlasa veya sun eksprese diyemiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shut up ~ 6 yıl önce
Passlari gomerken oyle demiyordun -_-
Can ~ 6 yıl önce
Bu millete müstehaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Yahu THY halka açık bir şirket değilmi. Özelleştirilmedi mi? Sen nasıl kafana göre millete indirimli bilet satarsın. Hem de siyasi propaganda katılacaklar için. El insaf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi ~ 6 yıl önce
nerede akla zarar,ziyan olay orada biziz vesselam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000