17 Ocak 2018, Çarşamba 19:54:28

THY'den mobil uygulama indirimi

THY, mobil uygulaması üzerinden 18-20 Ocak'ta bilet alacak yolcularına yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.
  • 15 temmuz sonrası yolcu sayıları yüzde 60 azaldı. 185 kişilik uçak 6 pax la dubaiye gitti. O dönem kendi taşeronuna tgs falan yüzde 50 indirimli bilet satsaydı kriz yaşamazdı
  • Bugünün arasında hiç bir fark yok
  • Turkiye’nin en buyuk firmasi bile sark kurnazligi pesinde. Ist-Atina, Ist-Roma biletlerini kontrol ediyorum her gun ve tahmin edin ne oldu. Surekli ayni fiyatta seyir eden bilet fiyatlari bugun aniden artti ve %15 indirim veriyoruz kampanyasi baslatmislar. Gercekten yazik su ulke insanina bu sark kurnazlari ulkenin her yerine yayilmis. Kurumsal kucuk esnaf fark etmiyor hepsi mide bulandiriyor.
  • dalga geçiyorlar. zaten fiyatları 2-3 misli. bilet fiyatına baktım, 350 liralık uçuşta 40tl indirim yaptı :) pegasusta %40 indirim oluyor. bilet işlem bedeli düşünce indirim %35'e düşüyor diye millet ortalığı ayağa kaldırıyor. daha 2 ay önce thy'nin 600 liraya sattığı bileti pegasus %40 indirimiyle 160 liraya aldım. thy eğer halkın yanındaysa ya fiyatları indirsin; ya da pobeda, joon gibi lowbudget havayolu kursun. ankara'dan istanbula 350'ye uçmak ne demek. yemekte altın tozu mu ikram ediyorsun kardeşim!
  • Tamda bilet alıcaktım, şimdi baktım 1200 tl lik bilet için 46 tl indirim ;-)
  • Rus uçağını AKPARTİ düşürdü yok biz değil FETO düşürdü peki FETO yu kim yaratti ankara elçi karlovu kim öldürdü biz değil FETO yapti FETO yu kim besledi unutma unutturma
  • Böyle kandırmacalar google play üzerinde uygulama değerlendirmesinde ters teper. İndirimin kandırmaca olduğunu anlayan kullanıcı , sinirinden uygulamaya 5 üzerinde 1 verir. Hakkıdırda, nasıl dandik uygulama ise satış ofisi ve ya telefonla alınan bileti dahi sen bizden almadın bahanesiyle görüntülemeye izin vermiyor. şuanki puanı 5 üzerinde 3.1. yakında 3ün altı gelir:-))
  • yalan kampanya. baz ücretleri zaten biletin 5 te 1' kadar, hele avrupa çıkışlı U, W,P biletlerinin baz ücreti yer yer 0.99usd. 0.99usd %15 i 0.14 usd yapar.Onuda harca harca bitmez . YQ dedikleri bir yakıtharcı yalanı çıkardılar, tüm masrafları ona gömüp, hem iade , iade dışı tutuyorlar, böyle yüzdelik kampayalarda vergi ve harclara dahil edip indirim uygulanmıyor.
  • Yeni fikirler değer katıyor tebrikler online satış ve pazarlama
  • Hayırlı olsun güzel bir kampanya hangi birim yaptıysa eline sağlık çok başarılı.

Türk Hava Yolları (THY), yeniden tasarladığı mobil uygulaması üzerinden 18-20 Ocak'ta bilet alacak yolcularına yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, kullanıcı arayüzü bir tasarımla yeniden hizmete sunulan mobil uygulama, yolcuların seyahat planlamalarında, bilet alımlarında ve mil işlemlerinde büyük kolaylık sağlıyor.

Yolcularının ödemelerini daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmeleri için ek geliştirmeler yapılan uygulamada yolculara, kredi kartlarını kameraya okutarak ödeme yapabilmelerini sağlayan bir seçeneğin de yer aldığı çok sayıda ödeme yöntemi sunuluyor.

Yolcuların önceki uçuşlarından ve seyahat tercihlerinden beğenilerini ön görebilen uygulama bu sayede THY yolcularının her birine farklı teklifler ile kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabiliyor.

Mobil uygulama ile yolcular ödül bilet veya mil satın alabiliyor, diğer üyelere mil transferi yapabiliyor.

THY mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indiren yolcular 18-20 Ocak'ta yapacağı tüm uçuşlarda uygulama üzerinden yüzde 15 indirim ile biletleme gerçekleştirebilecek.

THY'den mobil uygulama indirimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Taşeron ~ 6 yıl önce
15 temmuz sonrası yolcu sayıları yüzde 60 azaldı. 185 kişilik uçak 6 pax la dubaiye gitti. O dönem kendi taşeronuna tgs falan yüzde 50 indirimli bilet satsaydı kriz yaşamazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünkü tutarla ~ 6 yıl önce
Bugünün arasında hiç bir fark yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reziller ~ 6 yıl önce
Turkiye’nin en buyuk firmasi bile sark kurnazligi pesinde. Ist-Atina, Ist-Roma biletlerini kontrol ediyorum her gun ve tahmin edin ne oldu. Surekli ayni fiyatta seyir eden bilet fiyatlari bugun aniden artti ve %15 indirim veriyoruz kampanyasi baslatmislar. Gercekten yazik su ulke insanina bu sark kurnazlari ulkenin her yerine yayilmis. Kurumsal kucuk esnaf fark etmiyor hepsi mide bulandiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı ~ 6 yıl önce
Piyasada da aynı rezillik. Bugün bilgisayarlar %18 kdv indirimli teranesi mesela. Önce fiyatlar arttırılıp sonra indirim yapılmış gibi gözüküyor. Balık baştan kokarmış.
fırsat mı peeh ~ 6 yıl önce
dalga geçiyorlar. zaten fiyatları 2-3 misli. bilet fiyatına baktım, 350 liralık uçuşta 40tl indirim yaptı :) pegasusta %40 indirim oluyor. bilet işlem bedeli düşünce indirim %35'e düşüyor diye millet ortalığı ayağa kaldırıyor. daha 2 ay önce thy'nin 600 liraya sattığı bileti pegasus %40 indirimiyle 160 liraya aldım. thy eğer halkın yanındaysa ya fiyatları indirsin; ya da pobeda, joon gibi lowbudget havayolu kursun. ankara'dan istanbula 350'ye uçmak ne demek. yemekte altın tozu mu ikram ediyorsun kardeşim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nnn ~ 6 yıl önce
Tamda bilet alıcaktım, şimdi baktım 1200 tl lik bilet için 46 tl indirim ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 6 yıl önce
Rus uçağını AKPARTİ düşürdü yok biz değil FETO düşürdü peki FETO yu kim yaratti ankara elçi karlovu kim öldürdü biz değil FETO yapti FETO yu kim besledi unutma unutturma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 6 yıl önce
Gurur duy ak parti vatandaşini düşünmeyen tek devlet
ters köşe niyazi ~ 6 yıl önce
Böyle kandırmacalar google play üzerinde uygulama değerlendirmesinde ters teper. İndirimin kandırmaca olduğunu anlayan kullanıcı , sinirinden uygulamaya 5 üzerinde 1 verir. Hakkıdırda, nasıl dandik uygulama ise satış ofisi ve ya telefonla alınan bileti dahi sen bizden almadın bahanesiyle görüntülemeye izin vermiyor. şuanki puanı 5 üzerinde 3.1. yakında 3ün altı gelir:-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sade Vatandaş ~ 6 yıl önce
yalan kampanya. baz ücretleri zaten biletin 5 te 1' kadar, hele avrupa çıkışlı U, W,P biletlerinin baz ücreti yer yer 0.99usd. 0.99usd %15 i 0.14 usd yapar.Onuda harca harca bitmez . YQ dedikleri bir yakıtharcı yalanı çıkardılar, tüm masrafları ona gömüp, hem iade , iade dışı tutuyorlar, böyle yüzdelik kampayalarda vergi ve harclara dahil edip indirim uygulanmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni fikir ~ 6 yıl önce
Yeni fikirler değer katıyor tebrikler online satış ve pazarlama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dijital vizyon online satış kampanyası ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun güzel bir kampanya hangi birim yaptıysa eline sağlık çok başarılı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000