21 Kasım 2014, Cuma 13:53:54

THY’DEN KABİN MEMURLARINA ÜLTİMATOM

Türk Hava Yolları, sosyal medya hesapları konusunda çalışanları uyardı. İşte o uyarı...
  • duyurulari info dan değil airporttan takip ediyoruz. o zaman sifre falan ugrastirmayin bizi sayin airport bu 777 nin ife sistemi duyurunu ben anlamadim pek aciklasana .. thy once bina cozum bulsun resmen herseyimiz alelade ortada
  • İyi olmuş.Instagram'da hava atacam diye foto paylaşıyorlar akşama kadar.
  • Marka değerinizi düşüren mizah ve ironi içeren paylaşımlar değil kabin memurlarınız! bence onlarla ilgilenin. Ayrıca markanızı taşıyan bir paylaşım görmedim.Bu mesleki mizah anlayışıdır.Sadece siz ucmuyosunuz.
  • Amir sen ne yedin içtın? Havuzbaşı! Büzüşen dudak! Allahaşkına senı bu kafayla burada çalıştıran şirketin..! Hasta!
  • Bıktık hatunların yatılarda havuzbaşlarında bacaklarını büzüşen dudaklarını görmekten. Isabet olmuş
  • Ah nevin ah nevin nevin..... tarz değilsin canım (nur yerlitaş)
  • Arkadaslar burda Turk-yabanci kiyaslamanin anlami yok.Vakit kaybi sadece.Bakin sinema tarihimize,en cok izlenen 5 filme.malum karakter.bakin en cok satan albume.ismail k.bogazina sinek kactigi icin agzina sinek ilaci sıkan,hayvanlara maksimum derecede eziyet eden bir toplumuz biz.genimizi degistiremeyiz.zaten 70 milyon ulke bu zamana kadar ne uretebilmis ki ucak yolcusu olmayi ogrenebilsin,birak olmasin.sadece biraz insan olabilsinler...bide vizyonu kapali milletten bisi beklemeyin.bizim millet avrupaya gitsin mc donalds arar,karni doyunca kari kiz keser yada alisveris yapar.hepsini halletsin gider yatar.he bi de burda ne is yapsan tutar gibi seyleri arastirir.yani insanlari gozleyip ince detaylari cimbizla cekmek ve kendisini gelistirmek gibi bisi yok maalesef.
  • Peki bu şirket duyuru ekinin bire bir bu paylaşım ortamında yayınlanması ne kadar doğru?Ne zamandır şirket bilgileri Airport Haber'de yayınlanır oldu? Thy'nin bence bunlara da bir dur demesi lazım!
  • HBO bizi rutinlikten çıkaran kişidir.işimizle alakası olmayan kişiler bile onu takip etmektedir.Sayfa kapanırsa TK yönetiminden biliriz ve ona göre değerlendiririz.20.000 kişiye bu kötülüğü yapmaz TK diye düşünüyorum.
  • Is hayat ve ozel hayat ayri olmasi lazim Soayal media kulanimi kimseyi ilgilendirmez Inan hayatin daha rahat gecer

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanlığı, kabin ekiplerini sosyal medya konusunda uyardı.

Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak imzalı uyarıda, “ Kabin ekiplerimize ait sosyal medya hesaplarında marka değerimizi ve kabin ekiplerimizin mesleki itibarını olumsuz yönde etkileyebilecek görsel ve yazılı içeriğin paylaşılmaması önem arz etmektedir. Kabin ekiplerimizin konuya gereken hassasiyeti göstermesi beklenmekte olup belirtilen hususlara uymayan kabin ekipleri hakkında idari tedbir uygulanacaktır” denildi.

Türk Hava Yolları’nda bazı çalışanlar sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarından dolayı işten çıkarılmıştı. Geçen yılki gezi olayları sonrasında olayları destekleyen paylaşımları gerekçesiyle bazı çalışanlarla yollar ayrılmıştı.



©AirportHaber.com ÖZEL

THY’DEN KABİN MEMURLARINA ÜLTİMATOM

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
duyurulari info dan değil airporttan takip ediyoruz. o zaman sifre falan ugrastirmayin bizi sayin airport bu 777 nin ife sistemi duyurunu ben anlamadim pek aciklasana .. thy once bina cozum bulsun resmen herseyimiz alelade ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
İyi olmuş.Instagram'da hava atacam diye foto paylaşıyorlar akşama kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex ~ 9 yıl önce
Marka değerinizi düşüren mizah ve ironi içeren paylaşımlar değil kabin memurlarınız! bence onlarla ilgilenin. Ayrıca markanızı taşıyan bir paylaşım görmedim.Bu mesleki mizah anlayışıdır.Sadece siz ucmuyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir e ~ 9 yıl önce
Amir sen ne yedin içtın? Havuzbaşı! Büzüşen dudak! Allahaşkına senı bu kafayla burada çalıştıran şirketin..! Hasta!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir ~ 9 yıl önce
Bıktık hatunların yatılarda havuzbaşlarında bacaklarını büzüşen dudaklarını görmekten. Isabet olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
magara'ya ~ 9 yıl önce
sen mağarana geri dön kardeş... çok rahatsız oluyorsan takip etme facebook'tan, twitter'dan, instagram'dan... heosi de vardir sende...
bu tarz benim ~ 9 yıl önce
Ah nevin ah nevin nevin..... tarz değilsin canım (nur yerlitaş)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khb ~ 9 yıl önce
o kılık ve tavırlarla bizce de tarz deyıl.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar burda Turk-yabanci kiyaslamanin anlami yok.Vakit kaybi sadece.Bakin sinema tarihimize,en cok izlenen 5 filme.malum karakter.bakin en cok satan albume.ismail k.bogazina sinek kactigi icin agzina sinek ilaci sıkan,hayvanlara maksimum derecede eziyet eden bir toplumuz biz.genimizi degistiremeyiz.zaten 70 milyon ulke bu zamana kadar ne uretebilmis ki ucak yolcusu olmayi ogrenebilsin,birak olmasin.sadece biraz insan olabilsinler...bide vizyonu kapali milletten bisi beklemeyin.bizim millet avrupaya gitsin mc donalds arar,karni doyunca kari kiz keser yada alisveris yapar.hepsini halletsin gider yatar.he bi de burda ne is yapsan tutar gibi seyleri arastirir.yani insanlari gozleyip ince detaylari cimbizla cekmek ve kendisini gelistirmek gibi bisi yok maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezik ~ 9 yıl önce
Avrupalı Amerikalılarla çalışmasak dediklerine inanıcaz!!hastamısın senın şu söylediklerinin daha beterini onlar yapıyorlar sen kendi soyunu araştır belki de türk değil dışardan toplama gelenlerden biri sin ne malum?
Dikkat! ~ 9 yıl önce
Peki bu şirket duyuru ekinin bire bir bu paylaşım ortamında yayınlanması ne kadar doğru?Ne zamandır şirket bilgileri Airport Haber'de yayınlanır oldu? Thy'nin bence bunlara da bir dur demesi lazım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
HBO bizi rutinlikten çıkaran kişidir.işimizle alakası olmayan kişiler bile onu takip etmektedir.Sayfa kapanırsa TK yönetiminden biliriz ve ona göre değerlendiririz.20.000 kişiye bu kötülüğü yapmaz TK diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dutch ~ 9 yıl önce
Is hayat ve ozel hayat ayri olmasi lazim Soayal media kulanimi kimseyi ilgilendirmez Inan hayatin daha rahat gecer

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000