15 Nisan 2015, Çarşamba 09:37:31

THY'DEN İCRA KOMİTESİ AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları, yaptığı açıklamada İcra Komitesi'ne yapılan atamaları duyurdu.
  • Bu yapı patron şirketlerinde dahi yok. Şirketin tek lideri olur, o da CEO'dur. Yönetim kurulu şirketin sonuçlarını denetler ve CEO başarılı ise onunla çalışmaya devam edilir. Değilse yönetim kurulu yeni bir CEO getirir. Dünya'ya bir bakın. Herkes Lufthansa'nın, Delta'nın, Emirates'in, Ryneair'in CEO'sunu yani genel müdürünü tanır, yönetim kurulu başkanlarını tanımaz. Çünkü şirketleri genel müdürler yönetir. Bu bademlerin her işi böyle kurapsız.

Türk Hava Yolları, yaptığı açıklamada İcra Komitesi'ne yapılan atamaları duyurdu. KAP'a yapılan açıklamada İlker Aycı'nın İcra Komitesi Başkanı, Temel Kotil'in de İcra Komitesi Başkan Vekili olduğu açıklandı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İcra Komitesi'ne; Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet İlker Aycı'nın İcra Komitesi Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Sn. Doç. Dr. Temel Kotil'in İcra Komitesi Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İsmail Gerçek'in ise İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı Sn. Mehmet İlker Aycı'nın mevcut görev, yetki ve sorumluluklarında;  Genel Müdür ve İcra Komitesi Başkan Vekili Sn. Doç. Dr. Temel Kotil'in  mevcut görev, yetki ve sorumluluklarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

THY'DEN İCRA KOMİTESİ AÇIKLAMASI

Yorumlar

Saçma ~ 9 yıl önce
Bu yapı patron şirketlerinde dahi yok. Şirketin tek lideri olur, o da CEO'dur. Yönetim kurulu şirketin sonuçlarını denetler ve CEO başarılı ise onunla çalışmaya devam edilir. Değilse yönetim kurulu yeni bir CEO getirir. Dünya'ya bir bakın. Herkes Lufthansa'nın, Delta'nın, Emirates'in, Ryneair'in CEO'sunu yani genel müdürünü tanır, yönetim kurulu başkanlarını tanımaz. Çünkü şirketleri genel müdürler yönetir. Bu bademlerin her işi böyle kurapsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000