21 Şubat 2013, Perşembe 11:46:17

THY'DEN 'HEATHROW' ÇIKARMASI

Türk Hava Yolları marka bilinirliğini tüm dünyada perçinlemek için dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda yaptığı dünya küresi ve üzerindeki uçakların yer aldığı maketle havalimanına gelen yolcuların dikkatlerini üzerine topluyor.
  • thy apronda deve kesen imajını böyle abuk sabuk şeylerle veya reklamlar ile mi düzelteceğini sanıyor???
  • Küredeki uçaklar sırıtmış biraz, arkadaşın dediği gibi logo yukarıda kalmış yerden zor görülüyor. Bunların dışında başarılı. İrlandalılar rahat olsun :))
  • yorumlara bakıyorum da içten vurmak için herşey yazılıyor bir gün gerçekten güzel yapılmış bir şey için güzel deyin sırf boş muhalefet yapmak için mantıksız konuşmayın.. THY bugün bir dünya markası olmuş ve inşallah daha da ileriye gidecektir bununla gurur duyun alınan yeni uçaklar servis kalitesinin mükemmel olması aldı başarı ödülleri artık yabancı yolcuların bile zevkle uçtuğu havayolu şirketi olmuş. heatrow havaalanında yaptığı şu reklam tanıtım standı gerçekten çok güzel olmuş ingiltere son derece önemli bir nokta thy açısından binlerce hintli, pakistanlı, ortadoğulu göçmenlerin yaşadığı bir ülke çok ciddi yolcu potansiyeli var..
  • NE REKLAMI NE TANITIMI BİLDİĞİN KAPAK OLMUŞ KAPAK...
  • NE REKLAMI NE TANITIMI BİLDİĞİN KAPAK OLMUŞ KAPAK...
  • Bence çok güzel bir reklam olmuş. THY'yi kıskananlar çatlasın. Ayrıca güvenlikten bahseden arkadaşlara söylemek isterimki, THY'nin güvenlik notunu düşüren şey, daha önce yaşadığı kazalar ve 2009'daki Amsterdam kazası. Yoksa THY'de güvenlik zaafiyeti felan yok.
  • İngilizce bilmediği iddaa edilen müdür, Londra müdürü değil, İngilteredeki diğer bir şehir olan Manchester müdürü idi. Londra'daki müdür gayet güzel İngilizce konuşuyor. Bence çok çok güzel olan böyle bir şeyi karalamak için umulmadık dallara tutunmaya kalkmayın elleriniz boşta kalır düşersiniz...
  • ÇOK GÜZEL OLMUŞ. EMEĞİ GEÇENLERE BU GÜZEL GURUR İÇİN TÜRKİYE ADINA SONSUZ BAŞARILAR.
  • Köşeyi kapmışız,güzel ve kaliteli duruyor.
  • Kendi kendime soruyordum ki bu THY haberlerinin niye ardı akası kesilmiyor? Ve niye aklı başında tek tük yorum yazanlar var diye? Sonra fark ettim ki maksat Kobeydi, Briant idi, Manchester idi Barcelona idi, idi de idi, maksat öyle veya böyle her gün gündemde kalmak. Son numara da topu Heathrow'a dikmekmiş. Bir de şakşakçılar var ki değme süzmeler. Yorumlarda aklı başında fukaralığı için de anladım ki aklı başındakiler bu THY yönetimi aklındakilerin yaptıklarına yorum yazmak için artık zamanını da heba etmiyorlar. Bende öyle yapıyorum artık. Hiç bir THY haberini okumayacağım ve yorum da yapmayacağım. Allah sizi bildiği gibi yapsın demiyorum, bundan daha da kötüsü olamazsınız zaten.

Yenilenen Heathrow Havalimanı’na  "ICON SITE" adı verilen yere kurulan Türk Hava Yolları küresi, 200’den fazla şehre uçulduğunu ve dünyanın özel hava yollarından birisi olduğunu vurguluyor.

THY'den konuyla ilgili yapılan açıklamada:

Küre 7.5 ton ağırlığında çelik aksam, 300 ton toprak, 150 ton beton kullanılarak yapıldı. Çapı 6.5 metreyi bulan ICON SİTE’nin etrafında kanat genişliği 2 metre olan 5 adet B-777 model uçak kullanıldı. "ICON SITE" olarak isimlendirilmiş alanda daha önce hiç bir reklam çalışması yapılmamış, reklam alanı olarak belirlenen bu alanda ilk kullanım Türk Hava Yolları tarafından tarafından gerçekleştirildi.

Heathrow Havalimanı’na gelen yolcuları ilk olarak 200 destinasyon vurgusu yaptığımız köprü üzeri görsel çalışmamız ile karşılıyor aynı görsel ile havaalanı çıkışındaki  farklı bir alanda kullandığımız görsel kullanımıyla uğurluyoruz. Havalimanı içinde ise dev küre ile marka tanımı yaparak markamızı yolcuların dikkatine sunuyoruz. Böylelikle, Dünya'nın en büyük havalimanlarından biri olan Heathrow Havalimanı’na gelen ve giden yolcular Türk Hava Yolları küresini görme ve Türk Hava Yolları ile tanışma imkanı buluyorlar. 

THY'DEN 'HEATHROW' ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

?? ~ 11 yıl önce
thy apronda deve kesen imajını böyle abuk sabuk şeylerle veya reklamlar ile mi düzelteceğini sanıyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 11 yıl önce
Küredeki uçaklar sırıtmış biraz, arkadaşın dediği gibi logo yukarıda kalmış yerden zor görülüyor. Bunların dışında başarılı. İrlandalılar rahat olsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
yorumlara bakıyorum da içten vurmak için herşey yazılıyor bir gün gerçekten güzel yapılmış bir şey için güzel deyin sırf boş muhalefet yapmak için mantıksız konuşmayın.. THY bugün bir dünya markası olmuş ve inşallah daha da ileriye gidecektir bununla gurur duyun alınan yeni uçaklar servis kalitesinin mükemmel olması aldı başarı ödülleri artık yabancı yolcuların bile zevkle uçtuğu havayolu şirketi olmuş. heatrow havaalanında yaptığı şu reklam tanıtım standı gerçekten çok güzel olmuş ingiltere son derece önemli bir nokta thy açısından binlerce hintli, pakistanlı, ortadoğulu göçmenlerin yaşadığı bir ülke çok ciddi yolcu potansiyeli var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜPER ~ 11 yıl önce
NE REKLAMI NE TANITIMI BİLDİĞİN KAPAK OLMUŞ KAPAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜPER ~ 11 yıl önce
NE REKLAMI NE TANITIMI BİLDİĞİN KAPAK OLMUŞ KAPAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskananlar ~ 11 yıl önce
Bence çok güzel bir reklam olmuş. THY'yi kıskananlar çatlasın. Ayrıca güvenlikten bahseden arkadaşlara söylemek isterimki, THY'nin güvenlik notunu düşüren şey, daha önce yaşadığı kazalar ve 2009'daki Amsterdam kazası. Yoksa THY'de güvenlik zaafiyeti felan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 11 yıl önce
İngilizce bilmediği iddaa edilen müdür, Londra müdürü değil, İngilteredeki diğer bir şehir olan Manchester müdürü idi. Londra'daki müdür gayet güzel İngilizce konuşuyor. Bence çok çok güzel olan böyle bir şeyi karalamak için umulmadık dallara tutunmaya kalkmayın elleriniz boşta kalır düşersiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKİYEM ~ 11 yıl önce
ÇOK GÜZEL OLMUŞ. EMEĞİ GEÇENLERE BU GÜZEL GURUR İÇİN TÜRKİYE ADINA SONSUZ BAŞARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sbnc ~ 11 yıl önce
Köşeyi kapmışız,güzel ve kaliteli duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuzluk ~ 11 yıl önce
Kendi kendime soruyordum ki bu THY haberlerinin niye ardı akası kesilmiyor? Ve niye aklı başında tek tük yorum yazanlar var diye? Sonra fark ettim ki maksat Kobeydi, Briant idi, Manchester idi Barcelona idi, idi de idi, maksat öyle veya böyle her gün gündemde kalmak. Son numara da topu Heathrow'a dikmekmiş. Bir de şakşakçılar var ki değme süzmeler. Yorumlarda aklı başında fukaralığı için de anladım ki aklı başındakiler bu THY yönetimi aklındakilerin yaptıklarına yorum yazmak için artık zamanını da heba etmiyorlar. Bende öyle yapıyorum artık. Hiç bir THY haberini okumayacağım ve yorum da yapmayacağım. Allah sizi bildiği gibi yapsın demiyorum, bundan daha da kötüsü olamazsınız zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000