13 Eylül 2013, Cuma 11:10:46

THY'DEN FIRSAT UÇUŞLARI

Türk Hava Yolları, Ukrayna, Balkanlar ve Kafkaslar'a herşey dahil 99 avroya uçuracak...
  • Bakü geçen yıl kampanyasında 99 Euro idi, bu yıl zamlanmış, halbuki gitmeyi düşünüyordum, iptal etmek zorunda kaldım. Belarus, Minsk Fas, Rabat, Kazablanka Yemen, Moğolistan, Güney Kore içinde kampanya yapılsa gideriz.
  • zagreb vizeli...
  • kiev 1.000 Euro de desenız yıne ucarız....
  • fiyatlar cok ideal...ulkeler de super....ucmayan kalmasin....mutlaka gorulmeli. ...eksik olmayin
  • Slovenyayı görmeyenleriniz varsa mutlaka görün. Kışın soğuk olur ama Ljubljana çok güzel küçük şirin bir şehir. Birde bizdeki çipura levrek orada da var lezzetli de yapıyorlar. 99 Avro iyi bir fiyat giderseniz pişman olmazsınız.

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Ukrayna’da Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol’e; Balkanlar’da Bükreş, Sofya, Belgrad, Zagreb, Tiran, Üsküp, Priştina, Podgorica, Ljubljana, Saraybosna, Köstence ve Kişinev’e; Gürcistan’da Tiflis ve Batum’a, Azerbaycan’da Gence ve Nahçıvan’a   gidiş-dönüş herşey dahil 99 Avro’ya; Bakü’ye ise gidiş-dönüş herşey dahil 179 Avro’ya uçma imkanı sunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları Ukrayna’nın tümüne, Balkanlar’ın Saraybosna, Zagreb, Priştina, Üsküp, Podgorica, Tiran ve Belgrad şehirlerine vizesiz; Azerbaycan’a kapıda vize ile ve Gürcistan’a sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 13-27 Eylül 2013 tarihleri arasında alınması, seyahatin 01 Kasım 2013 ile 13 Şubat 2014  tarihleri arası için planlanması gerekiyor.

Herşey dahil 99 ve 179 Avro’luk biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesi ücretleridir. Bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.thy.com web sitesinden,  444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

THY'DEN FIRSAT UÇUŞLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Emniyet ~ 11 yıl önce
Bakü geçen yıl kampanyasında 99 Euro idi, bu yıl zamlanmış, halbuki gitmeyi düşünüyordum, iptal etmek zorunda kaldım. Belarus, Minsk Fas, Rabat, Kazablanka Yemen, Moğolistan, Güney Kore içinde kampanya yapılsa gideriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dr ~ 11 yıl önce
zagreb vizeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiev ~ 11 yıl önce
kiev 1.000 Euro de desenız yıne ucarız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
fiyatlar cok ideal...ulkeler de super....ucmayan kalmasin....mutlaka gorulmeli. ...eksik olmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
Slovenyayı görmeyenleriniz varsa mutlaka görün. Kışın soğuk olur ama Ljubljana çok güzel küçük şirin bir şehir. Birde bizdeki çipura levrek orada da var lezzetli de yapıyorlar. 99 Avro iyi bir fiyat giderseniz pişman olmazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000