08 Mayıs 2015, Cuma 14:12:17

THY'DEN FINAL FOUR'A ÖZEL THE INSIDER UYGULAMASI

Türk Hava Yolları, 'The Insider' uygulaması ile basketbolseverlere unutulmaz bir Final Four deneyiminin kapılarına açıyor.
  • Fenerbahceli degilim ama taraftar magdur. yillar sonra bir turk takimi final four gormus. ek sefer kondu mu, konacak mi .. Genis govde yok mu verecek..
  • Haha :-))))
  • Final four bilmiyorsan internetten bak ama bence buna da gerek yok bosver gitsin sizin icin,yazık....
  • Final four ne?

Türk Hava Yolları, 'The Insider' uygulaması ile basketbolseverlere unutulmaz bir Final Four deneyiminin kapılarına açıyor.

Euroleague resmi sponsoru Türk Hava Yolları, Final Four deneyimini yerinde yaşayamayan taraftarlarını, geliştirdiği projelerle bu yıl da keyiften uçuruyor.

Final maçlarını izlemek için Madrid’e gidemeyen taraftarlarının; maçları tüm açılardan deneyimleyebilmelerine ve kamera arkasında olup bitenleri görmelerine olanak sağlayan 'The Insider' projesini hayata geçiriyor.

Özel kameralar kullanılarak gerçekleştirilecek video yayınlarından, basketbol efsanelerinin katılacağı röportajlara ve Euroleague tarihinin video arşivlerinden çıkarılarak hazırlanacak birbirinden ilginç içeriklerle izleyicilerine gerçekçi ve kapsamlı bir Final Four deneyimi yaşatacak The Insider projesi sayesinde taraftarlar, final serisini sanki tribünden, hatta bencin hemen arkasından izliyormuş hissine kapılacaklar.

Basketbolseverler, The Insider tarafından sunulacak eşsiz içeriklere theinsider.euroleague.net web adresinden ulaşabilecekleri gibi, Final Four ile ilgili en güncel gelişmeleri @theinsiderF4Twitter üzerinden de takip edebilecekler.

Final Four maçlarını yorumlayacak The Insider Efsaneleri arasında; son saniye atışıyla Partizan Belgrad’a 1992’de şampiyonluğu getiren Sasha Djordjevic, Real Madrid’in 1995’te kupayı kaldırmasında en büyük pay sahibi olan Joe Arlauckas ve 2008 yılında Madrid’de son kupasını kaldıran, ve CSKA Moskova ile toplamda 2 kez şampiyonluk yaşayan Teo Papaloukas yer alacak. The Insider Efsaneleri, final maçları boyunca oyuncularla röportaj yapacak, maçlar hakkında kendi görüşlerini paylaşacak ve özel etkinliklere katılacaklar.

Efsane isimler aynı zamanda 16 Mayıs Cumartesi, saat 17.00’da düzenlenecek 'Turkish Airlines Fan Zone'a katılarak final serisi ile ilgili görüşlerini paylaşmak için taraftarlarla bir araya gelecek. Türk Hava Yolları’nın The Insider projesi ile Final Four'un yanı sıra, sonrası, benzer organizasyonlara da kazandıracağı en büyük yenilikler arasında yer alan, ilk drone -uzaktan kumanda ile yönetilen bir tür uçan kamera- olma özelliğe sahip, 'The Insider FlyCam'; hafta sonu boyunca final maçlarında olup biteni farklı açılardan kaydederek izleyiciye sıradışı bir seyir deneyimi yaşatacak.

Bunun yanında, First Vision teknolojisi ile üretilmiş, giyilebilen kameralardan, 'The Insider Hakem Kamerası', Euroleague fanlarına sahada olup bitenleri hakemlerin görüş açısından aktaran, ilk profesyonel spor karşılaşması yayınını yapacak.

Tüm bunlara ek olarak, The Insider Fan Kamerası Madrid’deki Barclaycard Center’a yerleştirilecek ve The Insider takipçilerine tribünlerde maçları takip eden, tüm gözlem noktalarından maç atmosferini aktaracak. Son olarak The Insider websitesi (theinsider.euroleague.net) en tutkulu basketbol takipçileri için; 14 Mayıs Perşembe, saat 12.00’de düzenlenecek Açılış Basın Toplantısı ve 16 Mayıs’ta yine aynı saatte düzenlenecek Şampiyona Basın Toplantısı da dahil olmak üzere, 2002 Bologna maçlarından 2008 Madrid maçlarına kadar oynanmış tüm Final Four maçlarını yayınlayacak.

Projeyi yorumlayan Türk Hava Yolları İnteraktif Pazarlama Müdürü Neşet Dereli; “Türk Hava Yolları olarak, bizimle kusursuz bir uyum ile çalışan Euroleague Basketbol işbirliğiyle, teknolojik gelişmeleri kullanarak taraftarlara en unutulmaz şampiyona deneyimini yaşatmak için çalışmaya devam ediyoruz. The Insider’ın yanı sıra, Türk Hava Yolları’nın Euroleague fanları için hazırladığı 'Eye of the Fan', 'The Golden Ticket', 'Tag & Fly' projeleri ve diğer dijital aktivasyonlar, kurum olarak bizlerin bu konuya ne denli önem verdiğimizi göstermekte.” dedi.

Proje hakkında Euroleague Marka & İletişim Direktörü Alex Ferrer Kristjansson ise şunları ekledi; “Türk Hava Yolları’na Final Four heyecanını tüm taraftarlara ulaştıracak bu projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etmek istiyorum. Türk Hava Yolları ve Euroleague işbirliğinin sağladığı teknolojik olanaklar, basketbolseverleri sahaya giderek daha da yaklaştırıyor.” dedi.

Türk Hava Yolları, 'The Insider' projesi ile 'Turkish Airlines Euroleague Final Four' heyecanını yakından deneyimleme imkanı sunduğu basketbolseverler için seriye çok daha keyifli ve heyecanlı bir boyut kazandırıyor.

THY'DEN FINAL FOUR'A ÖZEL THE INSIDER UYGULAMASI

Yorumlar

Yunus ~ 9 yıl önce
Fenerbahceli degilim ama taraftar magdur. yillar sonra bir turk takimi final four gormus. ek sefer kondu mu, konacak mi .. Genis govde yok mu verecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haha :-))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Final four bilmiyorsan internetten bak ama bence buna da gerek yok bosver gitsin sizin icin,yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Final four ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000