24 Mayıs 2017, Çarşamba 14:23:19

THY'den direkt sefer talebinde bulunacaklar

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odası Başkanları THY’dan İzmir’e dünyanın büyük merkezlerine direkt sefer talebinde bulunacak.
  • izmir 10 milyarlık ihracatı ile ülke ikincisi. turizmde 2. veya 3. .. ZATEN birinci olamamasının en büyük nedenlerinden biri yurtdışı rahat uçuşlar olmaması. Ülkenin gelişmesi için önemli iki sektör bunlar. ankara'ya bürokrat ve diplomatların direkt gelmesi ülkeye HİÇ BİR ŞEY kazandırmaz, zaten önemli olan kişiler özel uçuşla gelir ankaraya.
  • Izmirden cok daha oncelikli olan Ankaranin direkt yurt disi seferleri konulmadan cok zor Izmir icin. Ocak Nisan 2017 verilerine gore dis hatlarda Ankara 530 bin, Izmir 450 binde . Ulkenin baskenti icin direkt yurtdisi ucusu prestij meselesi.
  • thy daha geriden gelmeye devam etsin. direkt seferleri açmamakla direttikçe yolcuları aktarmalı olarak dahi kaptırıyor. aegean atina lufthansa münih üzerinden veriyor bağlantısını. biraz akıllı davranması lazım thynin de.
  • İzmirden kütahya zafer e de direkt uçuşlar başlasın artık ... Bıktık istanbul üzerinden gitmeye arkadaş .. İstanbul balıkesir yapıyorsunuz ama izmir kütahya seferi koymuyorsunuz . Aktarmasız uçuşlar istiyoruz izmirliler olarak.
  • Bence izmirden direkt stuttgart köln münih amsterdam newyork losangles paris koyulabilir izmir in de artık ana bölge olması lazım insanlar aktarma yapmaktan sıkılmıştır herhalde ..
  • Birkaç yıl önce, eski THY Gen.Müdürü Aytekin Kotil İzmirli iş adamlarıyla yaptığı toplantıda İzmir'den direk uçuş talepleriyle yine karşılaşmış,İzmir için HUB sözü vermişti.Ancak bu söz helen gerçekleşmedi!İzmir ticaret,turizm kenti ve bu ülkenin 3. büyük şehri.HUB olmak hakkı.
  • Antalya-los angeles hattı açıldı mı?
  • Izmir, ankara ve antalya icin base lazim.
  • olm izmir uçuşlarında size denk gelen uçaklara bi bakın ondan sonra direk uçuş isteyin ! bi zamanlar en trışka uçaklar diyarbakır ve dubai ye verilirdi . şimdi size veriliyor , adamlardan size su yok , sizin konforunuz için direk uçuş koyacaklar bu kadar saf olmayın !
  • Thy merkez İstanbul Ankara Anadolujet İzmir Sunexepres ile operasyonları yürütüyor Sunexpres in yarı hissesi zaten thy nin ama direk İzmir Frankfurt Paris Londra Münih Köln Düseldof Amstherdam Bruksel gibi şehirlere uçabilir hemde yolcu sıkıntısı çekmez . Turizme de katkı sağlar

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu’na konuk olan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir’den yurtdışındaki belli merkezlere direkt uçuş seferleri konulması noktasında İzmir’e devlet büyüklerinden desteğin olduğunu, Ramazan ayında THY yönetimini EİB Yönetim Kurulu Başkanları ile ziyaret ederek İzmir’in talebinin haklılığını dile getirme önerisinde bulundu.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, geçmiş dönemde; İzmir’in yolcu potansiyelini ortaya koyan rapor hazırlattıklarını, bu raporu THY Yönetimi ile paylaştıklarını, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte yapacakları THY ziyaretinden sonuç almayı hedeflediklerini kaydetti.

Ege Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, Ekonomi Koordinasyon Kurulu benzeri, İhracat Koordinasyon Kurulu (İKK) kurulması çabaları olduğunu, İKK’nın kurulması için İzmir Valisi Erol Ayyıldız’dan destek beklediklerini söyledi.

THY'den direkt sefer talebinde bulunacaklar

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Yolcu ~ 7 yıl önce
izmir 10 milyarlık ihracatı ile ülke ikincisi. turizmde 2. veya 3. .. ZATEN birinci olamamasının en büyük nedenlerinden biri yurtdışı rahat uçuşlar olmaması. Ülkenin gelişmesi için önemli iki sektör bunlar. ankara'ya bürokrat ve diplomatların direkt gelmesi ülkeye HİÇ BİR ŞEY kazandırmaz, zaten önemli olan kişiler özel uçuşla gelir ankaraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskentli ~ 7 yıl önce
Izmirden cok daha oncelikli olan Ankaranin direkt yurt disi seferleri konulmadan cok zor Izmir icin. Ocak Nisan 2017 verilerine gore dis hatlarda Ankara 530 bin, Izmir 450 binde . Ulkenin baskenti icin direkt yurtdisi ucusu prestij meselesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 7 yıl önce
thy daha geriden gelmeye devam etsin. direkt seferleri açmamakla direttikçe yolcuları aktarmalı olarak dahi kaptırıyor. aegean atina lufthansa münih üzerinden veriyor bağlantısını. biraz akıllı davranması lazım thynin de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir0303 ~ 7 yıl önce
İzmirden kütahya zafer e de direkt uçuşlar başlasın artık ... Bıktık istanbul üzerinden gitmeye arkadaş .. İstanbul balıkesir yapıyorsunuz ama izmir kütahya seferi koymuyorsunuz . Aktarmasız uçuşlar istiyoruz izmirliler olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
İzmirden Kütahya arabayla 5 saat neden uçak seferi konulsun ki? Zafer Havalimanı daha Sabiha Gökçen seferlerini bile elinde tutamadı. İzmirden seferlerin pek dolu olacağını zannetmiyorum.
Afyon03 ~ 7 yıl önce
Bence izmirden direkt stuttgart köln münih amsterdam newyork losangles paris koyulabilir izmir in de artık ana bölge olması lazım insanlar aktarma yapmaktan sıkılmıştır herhalde ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Özdemir ~ 7 yıl önce
Birkaç yıl önce, eski THY Gen.Müdürü Aytekin Kotil İzmirli iş adamlarıyla yaptığı toplantıda İzmir'den direk uçuş talepleriyle yine karşılaşmış,İzmir için HUB sözü vermişti.Ancak bu söz helen gerçekleşmedi!İzmir ticaret,turizm kenti ve bu ülkenin 3. büyük şehri.HUB olmak hakkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzeltme ~ 7 yıl önce
Pardon,Temel Kotil.
Aytekin Kotil ~ 7 yıl önce
Eski İstanbul belediye reisi,Chp'li.1977/80 arası.
Lax ~ 7 yıl önce
Antalya-los angeles hattı açıldı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Base ~ 7 yıl önce
Izmir, ankara ve antalya icin base lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 7 yıl önce
olm izmir uçuşlarında size denk gelen uçaklara bi bakın ondan sonra direk uçuş isteyin ! bi zamanlar en trışka uçaklar diyarbakır ve dubai ye verilirdi . şimdi size veriliyor , adamlardan size su yok , sizin konforunuz için direk uçuş koyacaklar bu kadar saf olmayın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 7 yıl önce
Thy merkez İstanbul Ankara Anadolujet İzmir Sunexepres ile operasyonları yürütüyor Sunexpres in yarı hissesi zaten thy nin ama direk İzmir Frankfurt Paris Londra Münih Köln Düseldof Amstherdam Bruksel gibi şehirlere uçabilir hemde yolcu sıkıntısı çekmez . Turizme de katkı sağlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 7 yıl önce
izmir çıkışlı o uçuşların hepsi var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000