25 Şubat 2015, Çarşamba 15:27:02

THY'DEN BİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DAHA!

Türk Hava Yolları sendika seçimleri sırasında Reform Hareketi içinde yer alan Ömer Önder Haberdar, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
  • sıradanında sıradanı bi üniden mezun olup thy de MÜFETTİŞ nasıl olunuyor isviçreli bilim adamları gelse açıklayamaz. birilerinin “YEĞENİ” olmak bu topraklarda liyakattan bilgiden beceriden çok daha önemli. Ondan sonra avrupaymış dünyaymış bizi kıskanıyormuş. Bi taraflarıyla gülüyor olmasınlad sakın ????
  • Ömer Önder HABERDAR'ı bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir. Çıktığı bu yolda da Allahın inayetiyle başarıya ulaşır inşallah.
  • Şu THY'de bir tane CHP ya da MHP li çalışmazmı arkadaş? Hepsi mi AKP li? Bu ne biçim "milli" havayolu? Bu arada millete hizmet mizmet, hepsi hikaye. Herkes "küpümü bir an önce nasıl doldururum?" Peşinde.
  • Bu thydekilerin cogu ya rizeli yada erzincanli ne is bastakiler ya rizeli ya erzincanli sanırım
  • Bu arkadas elindeki siyasi imkanlarla Sirket icinde hizla yukselmis, ortalama bir universiteden mezun, parayi verip ales sinavindan 55 puan alinca okuyabilecegin bir yukseklisans egitimi olan bir arkadas, dava adami olmak icin kendi tirnaklarinla kazinman lazim gelir, ayrica gitsinde sirket kurtulsun cok isteriz. Kibir pacalarindan akiyor, ego tavan, ayrica babasi sanirim su paralelcilerin parkta cantalarla piknik yaparken goruntuledigi kisi herhalde
  • Yağlayanlar isim yazın yahuu, sonra nerden bilecek kimin yağladığını :)
  • Genç vekillerle birlikte ülkemiz çok daha güzel yerlere gelecektir, inşallah. Bu ülke bir cağ kapatıp yeni bir cağ açan Genç Fatihleri beklemektedir. Yolun açık olsun Ömer Abi.
  • ben chp li falan değilim ama mehmet haberal hoca ile bu vekil adayı arasındaki bağlantıyı kuran zihniyeti çok iyi bilirim. hangi değerlere sahip olduklarını da, sahip olamadıkları değerleri de "zihniyet" olarak görüyoruz işte. sadece soyadları arasında belki bağlantı kurmuşsunuzdur o minik zekanızla, o da zihniyet ve kapasite meselesidir. bir bak bakalım o haberal hoca nın adının önünde ne yazıyor, oradan başla; adam 7o yaşından fazladır belki, bu vekil adayının onunla kıyaslanması için kat etmesi gereken çok yol vardır. daha yarı yaşında bile değil bu çocuk, neyi kıyaslıyorsun sen. haberal hoca ilk organ naklini gerçekleştirdiğinde daha bu vekil adayı dünyada bile değildi. düzmece davada hapiste kaldığı süre o nun altın pırlanta değerindeki parmaklarındaki hassasiyeti yitirmesine neden oldu... bir de yazdıklarını araştır bakalım, dünyadaki yerini, tıp dünyasına katkılarını... dedim ya zihniyet, seninki gibi olmalı.
  • Türkiyem'in evladı Ömer Bey, Türkiyem'e hayrolsun inşallah.
  • 18:52 Haberal köhne ha?belliki yarım yamalakda olsa okuma yazman var. İnternete bir gir ve araştır. Ama başkalarına yorumlat kimmiş.

Türk Hava Yolları sendika seçimleri sırasında Reform Hareketi içinde yer alan Ömer Önder Haberdar, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Türk Hava Yolları’nda görev yapan Ömer Önder Haberdar, AK Parti milletvekili aday adayı oldu. İki yıl önceki Hava İş Sendikası seçimleri sırasında Reform Hareketi’nin içerisinde yer alarak sendika seçimlerini kazanan ekipte yer alan Haberdar, İstanbul birinci bölgeden milletvekili olabilmek için başvuruda bulundu.

THY’de uzman olarak görev yapan  1986 Şişli doğumlu  Ömer Önder Haberdar,  aslen Erzincanlı. Haberdar, ortaokul ve lise dönemlerinde yurtlarda ve vakıflarda yatılı olarak okudu.

2010 yılında Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi ortak programı olan Liderlik ve Küresel Girişimcilik bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

Öğrencilik yıllarında faaliyete geçirdiği “Areda” eğitim araştırma ve danışmanlık firması ile bir çok öğrenciye burs ve iş imkanı sağladı.

2008 yılında “Ekonomi İzmit” Dergisini yayına başlattı. 2012 yılından beri Birlik Vakfı Gençlik Teşkilatı olan Genç Birlik Genel Başkanı olan Haberdar, evli ve bir çocuk sahibi. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

©AirportHaber

THY'DEN BİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DAHA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Hakikat ~ 3 yıl önce
sıradanında sıradanı bi üniden mezun olup thy de MÜFETTİŞ nasıl olunuyor isviçreli bilim adamları gelse açıklayamaz. birilerinin “YEĞENİ” olmak bu topraklarda liyakattan bilgiden beceriden çok daha önemli. Ondan sonra avrupaymış dünyaymış bizi kıskanıyormuş. Bi taraflarıyla gülüyor olmasınlad sakın ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Çalışanı ~ 9 yıl önce
Ömer Önder HABERDAR'ı bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir. Çıktığı bu yolda da Allahın inayetiyle başarıya ulaşır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzurumlu ~ 6 yıl önce
heryere aynı yorumu yazmaktan sıkılmadın gardaş, ama kocaeli çeko dan ingilizce seviyesiz bile mezun olup, thy de mufettis olmak nasıl oluyor bi aciklarsan cok sevinirim gardaş.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şu THY'de bir tane CHP ya da MHP li çalışmazmı arkadaş? Hepsi mi AKP li? Bu ne biçim "milli" havayolu? Bu arada millete hizmet mizmet, hepsi hikaye. Herkes "küpümü bir an önce nasıl doldururum?" Peşinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIR SURU ~ 9 yıl önce
SURUYLE CHPLI MHPLI var merak etme.
memleket ~ 9 yıl önce
Bu thydekilerin cogu ya rizeli yada erzincanli ne is bastakiler ya rizeli ya erzincanli sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah bilir! ~ 9 yıl önce
Bu arkadas elindeki siyasi imkanlarla Sirket icinde hizla yukselmis, ortalama bir universiteden mezun, parayi verip ales sinavindan 55 puan alinca okuyabilecegin bir yukseklisans egitimi olan bir arkadas, dava adami olmak icin kendi tirnaklarinla kazinman lazim gelir, ayrica gitsinde sirket kurtulsun cok isteriz. Kibir pacalarindan akiyor, ego tavan, ayrica babasi sanirim su paralelcilerin parkta cantalarla piknik yaparken goruntuledigi kisi herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 9 yıl önce
Yağlayanlar isim yazın yahuu, sonra nerden bilecek kimin yağladığını :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendisi yaa ~ 9 yıl önce
arkadaşım yazılar tek bir kalemden çıkmış. adam oturmuş kendi kendine yağlı ballı yorumlar yazmış. oylamalardaki dengesizliğe bakarsan anlarsın. o kadar ballı yoruma paso kırmızı oylanmış. eeeee sistem izin vermiyorki tek bilgisayar sadece 1 yorumu oyluyor:)))) anlayın içler acısı halini.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Genç vekillerle birlikte ülkemiz çok daha güzel yerlere gelecektir, inşallah. Bu ülke bir cağ kapatıp yeni bir cağ açan Genç Fatihleri beklemektedir. Yolun açık olsun Ömer Abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın ~ 9 yıl önce
kesinlikle bir çağ kapatıp bir çağ açıyorsunuz. ve genç fatihler..... aydınlık bir çağı kapatıp kapkaranlık bir çağ açıyorsunuz.
... ~ 9 yıl önce
ülkemiz çok güzel yerlere geldi, daha da gelir merak etmeyin. yeter ki sizlere zeval gelmesin, nurlu ufuklarda,yağlı ballı geleceklerde yemeye pardon çalışmaya devam edin. atanız fatih in feth ettiği istanbul u tek kurşun atmadan düşmana teslim eden atalarınızı, osmanlıyı unutmayın, Ulu Önder Atatürk ü de unutmayın, vatanı kurtardı da bu yaşta kurtardığı memleketten vekil olacaksınız.
prof.haberal ~ 9 yıl önce
ben chp li falan değilim ama mehmet haberal hoca ile bu vekil adayı arasındaki bağlantıyı kuran zihniyeti çok iyi bilirim. hangi değerlere sahip olduklarını da, sahip olamadıkları değerleri de "zihniyet" olarak görüyoruz işte. sadece soyadları arasında belki bağlantı kurmuşsunuzdur o minik zekanızla, o da zihniyet ve kapasite meselesidir. bir bak bakalım o haberal hoca nın adının önünde ne yazıyor, oradan başla; adam 7o yaşından fazladır belki, bu vekil adayının onunla kıyaslanması için kat etmesi gereken çok yol vardır. daha yarı yaşında bile değil bu çocuk, neyi kıyaslıyorsun sen. haberal hoca ilk organ naklini gerçekleştirdiğinde daha bu vekil adayı dünyada bile değildi. düzmece davada hapiste kaldığı süre o nun altın pırlanta değerindeki parmaklarındaki hassasiyeti yitirmesine neden oldu... bir de yazdıklarını araştır bakalım, dünyadaki yerini, tıp dünyasına katkılarını... dedim ya zihniyet, seninki gibi olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fark kesin ~ 9 yıl önce
haberal zeki ama akilsiz. bu farki anlayan ne demek istedigimi anlar. zekaya tiptaki basariya gore sececeksek o zaman butun tipcilari vekil yapalim. insan iliskisi memleket sevdasi, hitabet, siyaset bunlar farkli seyler haberarilin bu bahsettigim meziyetlerden uzaktan yakindan haberi yok alakasi yok.
Ensar Nuri ÇAM ~ 9 yıl önce
Türkiyem'in evladı Ömer Bey, Türkiyem'e hayrolsun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
18:52 Haberal köhne ha?belliki yarım yamalakda olsa okuma yazman var. İnternete bir gir ve araştır. Ama başkalarına yorumlat kimmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000